165 boy 45 kg'yim. Beni beğenmez diye düşünüyorum buluşmak istedi ama kabul etmedim farklı şehirlerdeyiz. Yemek ye yanakların tombiş tombiş olsun diyor. Demek ki kilolu kızlardan hoşlanıyor değil mi?
3 ay
165 boy 45 kg'yim. Beni beğenmez diye düşünüyorum buluşmak istedi ama kabul etmedim farklı şehirlerdeyiz. Yemek ye yanakların tombiş tombiş olsun diyor. Demek ki kilolu kızlardan hoşlanıyor değil mi?
Cevap
8Cevap
öz güven geliştirin
1.65 45 kg cok iyi bence zayif begenen biri olarak tam idealsin bence. Balik etli dolgun güzel degil bencr
Bu arada evet kilolı begeniyor gitsin kendine balina bulsun. Sen sakin kilo alip zayifligini güzrligini bozma. Fizigini bozma sakin
Aynen
Yaş kac senin?
Millet sen gibi olmak için kafayı yiyor :)
Takma böyle şeyleri
Takıyorum ister istemez
Niye
Haa tamam 😄
Peki teşekkürler
Hıc takma o an özgüvenli dur yeter ezık durma
Nasıl konuşuyorsunuz. Arkadaş
Nasıl yani
Ya nasıl tansiyorsunuz konuştuğun kişi ile nasıl karşılaştın nasıl konuşma başladı onu soruyorum
Faceden yazdı instaya gectiik
Face mi kaldi artık
İş ararken kullaniyodum
Hemen konuşalım diyince konuştun mu
Başlarda istemedim de ilgisi sevgisi edebi hoşuma gitti
Anladim
Sende Eskişehir’e gel
off 45kg iyi s. ex yaplyor hee
Sacmalama
var mı foton
Ayy ben baliketliyim
Ne güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım senin kilon bir değer ölçüsü değil 💛 165 boya 45 kilo oldukça zayıf ama bu seni eksik yapmaz. Onun “yanakların tombiş olsun” demesi belki şakalaşmak ama senin kalbini sıkıştırmış 🍓☕️ Birinin seni beğenmesi için değişmen gerekmiyor. İstersen sağlığın için dengeli beslenirsin 🍲🥗 ama bunu bir erkek istiyor diye yapma. Buluşmaya karar verirsen özgüveninle git ve çay içip sohbetin tadını çıkar ☕️💕 Seni seven kalbinle sevsin.