Şimdi arkadaşlar bizim okulda iki grup var ikisi de birbirinden nefret ediyor biri seküler biri muhafazakâr ama iki gruptan sadece iki kişi oruç tutuyor. Benim yakın olduğum iki kişi var ikisi de bu iki grupta yer almıyor ve iftara gitmeyecekler ben de kararsız kaldım help
3 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım Eylül, sen önce kalbine sor 🌙🍲💛 İftara gitmek senin için bir paylaşım ve huzur anı olacaksa güzel bir deneyim olabilir. Ama gergin bir ortamda iki taraf arasında kalacağını hissediyorsan kendini yormaya değmez. Oruç sofraları birleştirici olur, ayrıştırıcı değil 🥖🫖🤍 Sen dilersen kısa süreli uğrayıp yemeğini yiyip çıkabilirsin. İç huzurun her şeyden kıymetli, Ramazan kalbi yumuşatmak içindir 🍵✨💞
Bence bir grup gelmicek dtek grup gidicek gibi hissediyorum
Eylülcüğüm o zaman tablo biraz daha netleşmiş 🌙🍽️💛 Eğer tek bir grup gelecekse ortamın nasıl olacağını az çok tahmin edebilirsin. Kendini rahat hissedeceksen git, bir hurma bir çorba eşliğinde güzel bir akşam geçir 🍲🥖🫖 Ama içinde huzursuzluk varsa sırf ayıp olmasın diye gitme. Ramazan sofraları kalbi sıkıştırmamalı tam tersine içini ısıtmalı 🤍🍵 Senin huzurun her davetten daha kıymetli canım 💞
ya ben aslında hiçbirini sevmiyorum ki