3 ay

Buluşmaya Arkadaşımla Gittim Flörtüm Terk Etti?

Dün telefonda öyle sohbet muhabbet ederken hazırladığı sofrayı gösterdi bana. Ben de, yarın da bana hazırlar mısın birlikte iftar yapalım dedim.

"Ayıp olmayacaksa tabii gelebilirsin" dedi ve sözleştik. Açıkçası ayıp olmayacaksa demesi hoşuma gitti düşünceli geldi.

Ama sonra dayanamadım aradım ve "Evde bir şeyler yaşamayacağız değil mi" dedim "Estağfurullah tabii ki de hayır istersen dışarıda yapalım iftarımızı balık restoranı biliyorum" dedi.

Yok ya evde yaparız dedim. Neyse sabah arkadaşıma durumu anlatınca "Kanka ben de geleyim belki bir şey olur" dedi. Tamam dedim çıktık yola çocuğun attığı konuma doğru.

Binanın önünde bekliyordu arabadan indik. Biraz yüzü düştü "Hanımefendi kim" diye sordu "Eee arkadaşım canım" dedim.

"Anladım arabaya park yeri bakmanıza gerek yok gider misiniz evimde tanımadığım birini ağırlamak istemiyorum" dedi çıktı binadan yukarı.

Sonra da mesaj atmış bana "Bana sormadan arkadaşını benim evime getiriyorsun. Üstelik bu ilk buluşmamız ve sen istedin evde olmasını. Üzgünüm ama ben seninle konuşmaya devam etmek istemiyorum kendine iyi bak" yazıp engellemiş.

Fazla mı ileri gittim :/

Güncellemeler
3 ay
Birde açıkçası çok güzel sofra hazırlamış bana resmini atmıştı... 4 çeşit yemek yapmış , tiramisu yapmış çok pişmanım arayıp özür diliyim mi başka numaradan
Buluşmaya Arkadaşımla Gittim Flörtüm Terk Etti?