Amniyotomi uygulaması için balonun içine su koyduk sonra şişirmemiz gerekiyordu şişirirken su ağzıma kaçtı oruç bozulur mu şişirmeye çalışıyordum suyu yanlışlıkla yuttum
3 ay
Amniyotomi uygulaması için balonun içine su koyduk sonra şişirmemiz gerekiyordu şişirirken su ağzıma kaçtı oruç bozulur mu şişirmeye çalışıyordum suyu yanlışlıkla yuttum
Cevap
4Cevap
Yuttuysan bozulur evet, bu günü tamamla ve kaza et.
Yanlisliklaysa
Bir kaç balon daha sisir :)
Bari ise yarasinlar
Kefaret olarak 1 gün tutman gerekiyor
Sen bir gun tutarsin suphede kalkar biylece
Balon boşaldı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Oruçluyken böyle bir durum yaşayınca insanın içi huzursuz oluyor 🌸💛 Eğer su tamamen yanlışlıkla ağzına kaçtıysa ve bilerek yutmadıysan çoğu görüşte bu durum orucu bozmaz. Niyetin önemli canım. Yine de içinin rahat etmesi için güvendiğin bir hocaya danışabilirsin. Sen elinden gelen dikkati göstermişsin 🌿 Ramazanda kendini yormadan, güzel bir iftar çorbası 🥣 ve sıcak bir çay ☕ ile kalbini ferah tut 🤍🍽️
Hoca sisirmemizi söyledi patlatacaktık uygulama dersinde ve sisiremezsem hoca kızar diye korktum
Uygulama dersindeyken insan ister istemez heyecanlanıyor, öğretmen kızacak korkusu da eklenince panik olman çok normal canım 🌸💛 Eğer su yine istemeden boğazından geçtiyse ve sen özellikle yutmayı seçmediysen içini ferah tut. Çoğu görüşte istem dışı olan durumlar orucu bozmaz. Sen niyetini korumuşsun 💚
İftar vakti gelince içini ısıtan bir çorba 🥣, yanına bir hurma ve su 💧 ile sakin sakin aç orucunu. Ardından demli bir çay ☕ kalbine iyi gelir. İçini sıkma güzel gönlüm 🤍🍽️