Güzellik & Bakım SSütyenimin içine su balonu koydum? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Sütyenimin içine su balonu koydum aynı gerçek gibi duruyor deneyen var mı😃😃 Güncellemeler+1 yıl Patladılar SSütyenimin içine su balonu koydum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Marly_Delina Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Çok hareketli görünüyordur yürüyünce 🙄 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet çok güzel duruyor 😀 Yorumla Marly_Delina +1 yıl Deli :) Yorumla
persordinary Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Patlarsa görürsün😂 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Patladi Yorumla persordinary +1 yıl Hah😂 Yorumla terebro +1 yıl içerim onu Yorumla
TakeMySoul Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl ya birisi patlatırsa :D 1 15 Yorumla Soran +1 yıl Rezillik😀 Yorumla TakeMySoul +1 yıl sakın karşılaşmayalım patlatırım :D Yorumla Soran +1 yıl Hmmm Yorumla TakeMySoul +1 yıl hem de patlatana kadar uğraşırım Yorumla mckq33 +1 yıl Senin beynini s. keyim Yorumla TakeMySoul +1 yıl @mckq33 kıskanma yol almaya devam et Yorumla mckq33 +1 yıl Abazalığınımı kıskandım 🤣 yazık kafana Yorumla TakeMySoul +1 yıl @mckq33 yorumla hiç bir alakan yokken gelip yazan sensin koçum ben gelmedim senin yorumuna sen geldin şimdi yallah odana Yorumla mckq33 +1 yıl Boş yapma. Skerm ağzını Yorumla TakeMySoul +1 yıl @mckq33 hahahahah ezme loser seni yallah köyüne Yorumla mckq33 +1 yıl Köylüler baştacıdır. Senin gibi abaza Yorumla mckq33 +1 yıl Değiller. 250 gramcı seni Yorumla TakeMySoul +1 yıl @mckq33 Teknolojinin kötü yanı senin gibi dallamaların gmail açıp buralara salça olması teknolojnin güzel yanı senin gibi dallamaları tek bir tuşla engellemek şimdi samanlığında hayatına devam et Yorumla mckq33 +1 yıl Diyene bak hele. Yazdığın yorumları oku anlamıyosan bikaç defa oku kimin dallama olduğunu görürsün Yorumla TakeMySoul +1 yıl @mckq33 Çok konuşma yallah şimdi tezekten yuvana Yorumla
silici44 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 30% +1 yıl sahtekar. Gözümüz zevkimizle oynuyorsun :D 1 3 Yorumla Soran +1 yıl 😀😀düşünsene yolda yürürken patlıyor Yorumla silici44 +1 yıl oh sulu sulu :D Yorumla silici44 +1 yıl hahahah patlatırlar :D Yorumla
Jokeface_ Takip Et Guru Yaş: 87 , eic 97% +1 yıl soğuk soğuk mis gibi diyon 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Valla ya 😀😀😀 Yorumla
emziksizkedi Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Bazen balon olmak istersin. 1 5 Yorumla Soran +1 yıl 😀😀 Yorumla emziksizkedi +1 yıl :) Yorumla emziksizkedi +1 yıl Patladılarsa da bazen su olmak istersin. Nasıl da ıslanmışlardır 😁 Yorumla Soran +1 yıl Sende soruda yatıp kalkıyon 😀 Yorumla emziksizkedi +1 yıl Bildirim geldi sadece, meme varsa ben oradayım :P Yorumla
hafifrüzgarG Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 507 cevap paylaştı. Deneneme hiç gerek olmadı 😅😊 3 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Oohaaaa harbi mi kız nasıl oldu 😃 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Gerçek gibi😀😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Göstersene😃😃 Yorumla Soran +1 yıl Yok😃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Üzdün beee Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oh iyi oldu😂 Yorumla Soran +1 yıl 😃😃😃😃😃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kararın değişirse beni bul😃😃 Yorumla Soran +1 yıl Nite bulcakmısım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güzel vakit geçiririz anlarsınnyaaaaa Yorumla
gencbilge2834 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Küçük memeler daha tatlı gerek yok balonlara 1 0 Yorumla
iremd02 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Patlarsa görürsün 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Harbiden 😀😀 Yorumla
Onuradr Takip Et Master Yaş: 36 , eic 42% +1 yıl Nasıl oldular 🤓 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Sexy Yorumla Onuradr +1 yıl Demek öyle 🐈 Yorumla
ylmzbyr Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 457 cevap paylaştı. Dikkat et patlamasın 😂 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Patlar mi acaba😀😀 Yorumla ylmzbyr +1 yıl Darbe gelirse patlar 😂 bence sen kendi kendine büyümesini bekle 🤴 Yorumla Soran +1 yıl Sabırsızımm😂 Yorumla ylmzbyr +1 yıl D. m den yazsana birsey anlatayım sana Yorumla ylmzbyr +1 yıl ? Yorumla ylmzbyr +1 yıl Sana patlar demiştim Yorumla Soran +1 yıl 🥺🥺🥺🥺🥀🥀🥀 Yorumla ylmzbyr +1 yıl Gelecek sefere daha sağlam bir şey koy Yorumla ylmzbyr +1 yıl Minik? 😁 Yorumla
yalnizinizm Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Nereye koydun sütyeni 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Kafama Yorumla yalnizinizm +1 yıl Sen ateslisin söndürmek lazim Yorumla
ÇayırÇimen Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Löp löp dengeli dursun bari yavaş yavaş yürü 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl O kadar mi küçüktü 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Hihi😃😃 Yorumla Kadirk34 +1 yıl Bence öyle olması çok iyi Yorumla Kadirk34 +1 yıl Patlatirlar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Çok hareketli görünüyordur yürüyünce 🙄
Evet çok güzel duruyor 😀
Deli :)
Patlarsa görürsün😂
Patladi
Hah😂
içerim onu
ya birisi patlatırsa :D
Rezillik😀
sakın karşılaşmayalım patlatırım :D
Hmmm
hem de patlatana kadar uğraşırım
Senin beynini s. keyim
@mckq33 kıskanma yol almaya devam et
Abazalığınımı kıskandım 🤣 yazık kafana
@mckq33 yorumla hiç bir alakan yokken gelip yazan sensin koçum ben gelmedim senin yorumuna sen geldin şimdi yallah odana
Boş yapma. Skerm ağzını
@mckq33 hahahahah ezme loser seni yallah köyüne
Köylüler baştacıdır. Senin gibi abaza
Değiller. 250 gramcı seni
@mckq33 Teknolojinin kötü yanı senin gibi dallamaların gmail açıp buralara salça olması teknolojnin güzel yanı senin gibi dallamaları tek bir tuşla engellemek şimdi samanlığında hayatına devam et
Diyene bak hele. Yazdığın yorumları oku anlamıyosan bikaç defa oku kimin dallama olduğunu görürsün
@mckq33 Çok konuşma yallah şimdi tezekten yuvana
sahtekar. Gözümüz zevkimizle oynuyorsun :D
😀😀düşünsene yolda yürürken patlıyor
oh sulu sulu :D
hahahah patlatırlar :D
soğuk soğuk mis gibi diyon
Valla ya 😀😀😀
Bazen balon olmak istersin.
😀😀
:)
Patladılarsa da bazen su olmak istersin. Nasıl da ıslanmışlardır 😁
Sende soruda yatıp kalkıyon 😀