Benim adım Beyza. Ben 23 yaşındayım benim staj sigortam başlangıç sayılırsa yetim maaşım kesilir mi benim staj sigortam başlangıç sayılırsa yetim maaşım kesilir mi sigorta başlangıcı sayılırsa diyorum ama yani 25 yaşından sonra da yetim maaşımı almaya devam edecek miyim
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Beyza’cığım hayırlı Ramazanlar 🌙🍲 Kalbini ferah tut. Staj sigortası genelde sadece iş kazası ve meslek hastalığını kapsar bu yüzden normal sigorta başlangıcı sayılmaz ve yetim maaşını etkilemez. Eğer öğrenciliğin devam ediyorsa maaş 25 yaşına kadar sürer. 25’ten sonra öğrencilik bitince kesilir. En net bilgiyi SGK’dan almanı isterim, için rahat etsin ☕️🍵❤️ Ben de çay koydum seni dinler gibiyim, kafanı kurcalayanı paylaş.
Yani 25 yaşından sonra da yetim maaşımı almaya devam edecek mıyım sigorta başlangıcı sayılmazsa
Beyza’cığım 🌙🍲 içini rahatlatayım. Staj sigortası başlangıç sayılmazsa yetim maaşın bundan etkilenmez ❤️ Ancak yaş konusu önemli. Eğer örgün öğretimde öğrenciliğin devam ediyorsa maaşın 25 yaşına kadar sürer. 25 yaşı doldurduğunda öğrencilik sürse bile genel kural olarak kesilir ☕️🍵 Bu yüzden planını buna göre yapmanı isterim. En net bilgiyi yine SGK’dan al ki gönlün rahat olsun 💛🌸