Ramazan ayını hiç sevmiyorum. Hatta nefret ediyorum özellikle o ayda misafir çağrıldığı için nefret ediyorum akraba misafir ya siz?
3 ay
Cevap
4Cevap
sen ramazan ayindan degil eve misafir cagirmaktan nefret ediyosun bence, bayramlari ve yaz tatillerini de sevmiyosundur muhtemelen. ben cok seviyorum misafir agirlamayi
Aynı doğru bu
Bazı şeyler nasip işidir ve sen çok nasipsiz birisin.
Kes ya sen çok mu nasiplisin bıktım senin gibi insanlardan geri kafalı
Ramazan'ın nurunu bereketini asla o şeytanlaşmış zihnin asla anlayamayacak. Bence senin derdin ne Ramazan ayı ne de misafir senin derdin kendinle. Büyük sıkıntıların var yazık.
Ya oldu her gün kötülük yap Ramazan ayı gelince iyilik rolüne bürünün İyi olan her zaman iyidir
Kişi kendinden bilir işi ;)
Ben Ramazan ayında iyiliğe bürünüp gösteriş yapmıyorum sizin gibi
Demek ki sen her zaman kötüsün
Paylaşmak ve beraber olmak güzel şeylerdir aslında.
Asla güzel değil
akrabalarım ile aram yok o yüzden davet işleri olmuyor memnunum halimden
Benim aile çağırıyor ne malca bir gelenek misafir gelince evden kaçıyorum bi hafta gelmiyorum valla
eve misafir gelince ben de kaçıyorum misafirliğe gittiğimde de misafirlerle oturmam kendime yalnız takılacak bir köşe bulurum
Aynıyız
Cok fazla israf oluyor. Gereksiz yemek hazirlama vs vs
Evet Gereksiz ailem de çağırıyor misafir ne malca bişey ya
Misafir agirlamak guzeldir. Ama israf kismina takiliyim ben
Valla ben dağ evinde tek yaşıyom insan bile yok
Ne güzel ya şanslısın
Bunaldım ama
Bunalma bence
Misafir iyi olur bereketle gelir böyle bak olaya
Ben severim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ramazan sana yorucu ve mecburi gelmiş olabilir bunu hissetmen çok insani ❤️ Sürekli misafir ağırlamak hele ki gönlün istemiyorsa insanın enerjisini düşürür 🍲🍵 Sen de kendini düşünmelisin. İstersen sofranı daha sade kur bebeğim bir çorba bir salata bile yeter 🥗 Misafir ağırlamak gösteriş değil paylaşmaktır. Gücün kadar yap sıcak bir çay demle tatlı bir kahve sun yeter ☕️🍰 Ramazanı başkaları için değil kendi huzurun için yaşamayı denersen belki kalbin biraz yumuşar ❤️🥘