3 ay

Karım bana kötü erkek muamelesi yaptı cahilliginden?

Yeni evliyiz çok iyi anlaşıyoruz bir dediğimi iki etmiyor ama okumamış ev kızı ailesinden gördüğünü doğru biliyor yanımda ayaklarını bile uzatmıyordu uzat dedim sen bu evin direğisin dedim ailen benim dedim neyse bu bana çok ağır laf etti bir çocukluk arkadaşım vardı kız çok yakın arkadaşım kocası 2 sene önce vefat etti kanserden ben de ona maddi manevi destek oluyordum evine gidip oturuyordum kesinlikle sevgilim değil arkadaşız haberi de var zaten söylüyorum gitmeden bana dedi ki dul kadını mı beğeniyorsun sevgilin mi yoksa sadece yatıyormuşsunuz dedi olur dedi ben de manyak mısın arkadaşım o benim dedim niye sinirlendin erkek gibi erkeksin beğenebilirsin ben senin karınım benden saklama ayıp değil bizim ailede de normal korkma dedi sen bana o.. sbu mu diyorsun dedim hayır öyle demedim diye ağladı ben de geldim bak sen benim kadınımsın ben seni aldatmam bana böyle imalarda bulunma dedim çocuklarımın annesi olacaksın bu evin kraliçesi yapacağım seni dedim ama çok cahilsin diyemedim içimde kaldı umarım yontulur bu kız acıyorum cahilliğine?
Karım bana kötü erkek muamelesi yaptı cahilliginden?