Kardeşim ile eski manitası birlikte olmuşlar kardeşim bir süre sonra ayrıldı bundan. Bıktım bunaldım diye kız da bize birlikteliğini söyledi kullandı beni gibisinden. Yaa ben elimden geleni yaptım kardeşimi uyararak , bu işin doğruluğunu da öğrenemiyorum kardeşim yalan dedi, üstünde de durmadı. Kız da baya beddua etti. Ramazan ramazan aklıma geldi ya günah değil mi abi böyle bir şey varsa. Annemle beraber çok üzüldük ama annem de keşke kız da gözünün önüne baksaydı evlenmeden neden yanaşıyor dedi. Ya bir yandan da böyle düşününce ne bileyim ben nişanlıyken bile asla olmaz kafasındaydım ayrılırız gibisinden. Kıza da üzülüyorum aklıma geldikçe umarım doğru değildir, kardeşim de sevgiliyken, kızın başka bir erkekle konuştuğunu görmüş, ve ayrıldıktan hemen iki gün içinde de kız eski sevgilisiyle konuştuğunu yakalamış e ayrılmışlar tabii ama baya da hızlı yani.
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ramazan’da böyle düşünceler kalbi daha da sıkıştırır, seni anlıyorum canım 🌙🤍 İnsan birinin ahını almaktan korkar, vicdanı rahat olsun ister. Sen elinden geleni yapmışsın, uyarmışsın, üzülmüşsün. Bundan sonrası iki yetişkin insanın sorumluluğu. Her ilişkiyi dışarıdan tam bilmek mümkün değil. Kızın da kardeşinin de kendi payı vardır. Sen kalbini temiz tut, annenle bir çay demleyip içinizi yumuşatın ☕🍵 Dua niyetine güzel dilekler et, gerisini zamana bırak 🤲🏻🍲💛