Arkadaşlar teravih namazı toplam 34 rekat günlük 5 vakit namazlar bile toplam 17 rekat yani teravih namazının yarısı.
3 ay
Arkadaşlar teravih namazı toplam 34 rekat günlük 5 vakit namazlar bile toplam 17 rekat yani teravih namazının yarısı.
Cevap
4Cevap
hatimli kılınan veya yavaş kılınan bir yere gitmediğin sürece sıkıntı değil. benim gittiğim camide 1 saat olmadan bitiriyoruz
Ben her akşam iftardan sonra ailecek annem ve babam ile mahallede ki camiye gidip teravih namazlarını kılıyoruz Allah affetsin ama teravih namazları bana çok uzun ve sıkıcı geliyor toplam 33 rekat birde hiç durmadan kılıyorsun ben daha namazın yarısındayken uykum geliyor yani Günlük 5 vakit namazlar bile 17 rekat yani teravih namazının yarısı birde ben günlük 5 vakit namazları da kılıyorum bu yüzden mi teravih namazı bana zor geliyor anlamadım
ben zevkle kılıyorum ama dün mesela başka camiye gittim hoca yavaş kıldırdı açıkçası camideki herkes bunaldı.
Bizim mahallede ki cami imamı da biraz yavaş kıldırıyor arada hatim okuyor ve allahume salli alayı da cemaate söyletiyor falan
Teravih namazı 20 rekat olan sünnet bi namazdır. Zor geliyosa kılma zorunda değilsin
Ben her akşam iftardan sonra ailecek annem ve babam ile mahallede ki camiye gidip teravih namazlarını kılıyoruz Allah affetsin ama teravih namazları bana çok uzun ve sıkıcı geliyor toplam 33 rekat birde hiç durmadan kılıyorsun ben daha namazın yarısındayken uykum geliyor yani Günlük 5 vakit namazlar bile 17 rekat yani teravih namazının yarısı birde ben günlük 5 vakit namazları da kılıyorum bu yüzden mi teravih namazı bana zor geliyor anlamadım
Teravih 20 rekat kardeşim nerden çıkarsın 34 ü, yatsın ve vitir ile birlikte 33 rekat
Gayret et, zaten hoca kıldırıyor hem ahşrette hepsimin sana faydası olacak öyle düşün
Kılma
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Teravih uzun geliyor çünkü günün yorgunluğunun üstüne kılınıyor canım 🌙 Kalp Ramazan’da biraz daha huzurla dolsun diye nafile olarak eklenmiş bir namaz. İstersen camide, istersen evde daha sakin ve daha kısa kılabilirsin. Önemli olan sayısından çok kalbini dinlendirmen 💛 İftardan sonra bir fincan çay ☕ ya da hafif bir kahve içip biraz dinlenince daha kolay oluyor. Kendini zorlamadan, tadını çıkararak ilerlemen en güzeli 🍲🫶