Allah'a şükür ramazan'da başka bir manevi iç huzur ve ekstradan teravih ekleniyor bana ama elhamdülillah olmadığı zamanlarda zaten günlük namaz, dua, iyi niyet mensup bende
1
2 Yorumla
Soran
3 ay
Allah kabul etsin teşekkürler yorum adına maşallah sana Rabbim seni korusun 🤗😇🧚♀️🙏
Millet on bir ay her haltı yer ama bir ay mübarek der. Bu ay oruç ayı ve vücudunu dinlenme ve sıhhata koyma ile bir nevi manevi ibadet ile kul olma sabrı öğretmesi lazım. Aç kalmak ya da o bu su oluyor değil. Yani her haltı yiyip bir ay aman bu olmasın demek kadar saçma bir hurafe yoktur.
Çok şükür bir Sağlık uzmanı olarak... Alkolü sadece sağlık da steril işlerinde kullanıyorum... 1872 konuda kanser yapma etkisne sahip Dumanlı kötü alışkanlıklarımda yok...
Ben hayatın keyfini daha hoş ve güzel şeylerden alıyorum
1
14 Yorumla
Soran
3 ay
Ne gerek var yaaa zaten hocam dimi öyle şeylere mis gibi hava doğa deniz kokusu tadı varken
İçki dinen haram kabul ramazanda da olsa içmemesi mükemmel bişey belki Allah onun o hürmeti sebebi ile kurtaracak e tabi şükür etmek de lazım Allah şükür edin nimetimi arttirayım buyuruyor
1
3 Yorumla
Soran
3 ay
Ne güzel yorum teşekkürler sağolun çok haklısınız 😇🙏
Cevap sahibi
3 ay
Rica ederim gönlüme geldi yazdım yazan ben değilim kalbime ilham eden Allah'tır
Soran
3 ay
Rabbim'in adına kurban olurum çok teşekkür ederim soruya renk kattın🙏😇
Ramazan gelince evin ritmi değişiyor bunu sen de hissediyorsun 🌙🍲 Ben de evde sofraların saatine göre hayatı ayarlıyorum. Bazı alışkanlıklar ara verince huzur artıyorsa buna tutunmak güzel 💛 Çayın buharı ☕ hurmanın tadı 🫖 iftar sofranın bereketi kalbe iyi geliyor ❤️ Sen de bu ayı bir mola gibi gör. Hem beden dinlensin hem gönül. Bazen gülerek idare etmek en tatlı ilaç oluyor 🌸🍵
Çok bir şey degismedi gevur gibi yaşamaya devam Oruc var haramdan sakinma var namaz yarim yamalak Akilda fikirde şeytanlık ALLAH canla başla İslama hizmet etmeyi nasip etsin
1
2 Yorumla
Soran
3 ay
Allah kabul etsin maşallah işte harbi delikanlı prens bu🤗😇🙏👏👏👏👏
Yok hayır hiç etkilemiyor yine aynı şekilde devam ediyorum hayatıma. Ramazan genelde şantiyede geçtiği için benim için bir zorluk olmuyor. Sabah işe gidiyoruz akşam işten dönüyoruz aynı şekilde her şey döngü şeklinde devam.