Oruç tutamayacağım adet oldum anneme beni kaldırmayın dedim yine de kalk olmaz öyle baban abin falan var dedi uyandırdı. Allah’ım ya sinir geldi yine bana🤦♀️
3 ay
Ben de 10 sene önce senin tepkin gibi tepki verirdim böyle soru gördüğümde. Ama şimdi olgunlaştım. Farklı bi kafaya sahibim. Adet olsan da o sahurda tüm ailenin masada olmasının ayrı bir huzuru var. Aile olmak, sahur coşkusunu içinde hissetmek… annen bence biraz manevi hisler olarak bakıyor olaya. Gizlemek değil de. Sen de kalkıp buna kahvaltı gözüyle bak bence
Annenin tepkisi çok tanıdık canım 😂 Regl olunca oruç tutmamak zaten normal ama büyükler “ev halkı fark etmesin” kafasında oluyor. Utanılacak bir şey yok, bu senin bedenin 🌸 Annenle sakin bir zamanda konuşup rahatsız olduğunu söylemeyi dene. Ama dert etme, yalnız değilsin 💖
Cevap
10Cevap
Merhaba, menstruasyon dönemi kadinlara özel bir durum, evet utanılacak bir şey değil tabiki bu, ancak geçmiş dönemden kalan bazı alışkanlıkları bazen bırakamıyor insanlar. Evdeki erkekler regl olduğunu bilmesin diye bu şekilde davranmış annen
Klasik aile içi adet olduğunu gizleme durumu. Annene soracaklar senin neden kalkmadığını regl olmuş diyemeyecek 😀 sanki dünyanın en gizli bilgisi 😀
Üff aynen ya sinir oluyorum valla
Adetken ben saat başı acıkıyorum yemek yemiş oluyorsun boş ver takılma ama seni anlıyorum 🥲 birkaç gün sonra ben de katılacağım size dheubdhd
Yani saklayacak ne var anlamadım boş ver takılma
Bende anlamıyorum ki🤦♀️
Ana sayfa yine yobaz ailelerden çeken çocuklarla doldu, keyifsizleştik
Ya bende sinirleniyorum shshdjfkf uykusu çokmuş sahursuz tutucakmış diyemiyor mu
Ev halkı fark etsin ne olacak ki bu çok insani bir durum. Bizde de oluyor bu tarz durumlar. Değişik düşünce tarzları var anne babalarımızın.
Vücudun gizli uyarısı bu... Bir yerlere not etmiş. Öteki mazereti unutmuş.
Ben tutmasam da kalkar yerdim yemek yemek güzel
Bu saatte ne yemeği ya hiç canım istemiyor zaten
Ben bağırıp çağırıp tekrar uyurdum
Cok ilginc cidden
Annenin bunu yapması saçma olmuş
Saçma evet ya
bu konuda napmamizi istersin
Yav bu nasıl bir savunma mekanizması 😂
Niyee
Abin anlamasın diye yapmış
saçma evet
Kaç yaşındasın knk kötü olmuş