u 4 ayKontrol ✔ etme amaçlı açtığınızı söyleyebilirsiniz. Kırıcı bir üslup. Alınganlık durumu yok, saygı zedeleyici bir dil kullanılmış. Karşılık vermenizi tavsiye etmiyorum. Ancak kırgınlığınızı ben diliyle ifade ederseniz hatasını anlayacaktır, olgunsa şayet.
Örnek tepki " İsraf ettiğimi düşünüp mutsuz oldum tepkin beni üzdü. Kontrol amaçlı sadece, tadına bakmak istemiştim oysaki "
Bu tarz konuşun. Aklıma gelenler bunlar. 🧚♀️
252 Yorumla
Soran4 ayErtesi gün soyeldim aile reisine yakışmıyor bu üslup dedim.
Bağırıp çağırdi- 4 ay
Suçlayıcı dil kullanmayın. Hissettiklerinizi paylaşın. Canım, hayatım bebeğim diyip yanına yaklaşıp öpüp ardından konuşun yumuşak tonlamayla kur yapın biraz. 😄
Soran4 ayOhoo bende o işve naz yok ki:(
- 4 ay
Ben de kendimi öyle sanıyordum demek evli olsam işveli olurmuşum şu an bekarım diye farkında değilim sanırım 🤣 . Ben çok evlilik kurtardım ciddi manada bu tarz içerikler takip edin öyle değilseniz, üzülmeyin her şey mümkün. Tatlı konuşun hitap edin. İnanın olur. 🤏❤
Soran4 ayNe tarz içerikler takip edeyim bilmiyorum ki gerçekten çok zoruma gidiyor bak az önce de bir konu konuşuyorduk bana şey diyor dinle ilgili sana ve senin babanın dini mi diyor yani benim babam onun ağzındaki sakız mı
- 4 ay
Bu kızı saklayın. Diğer kızlar bozmasın. Kız kardeşimi veresim geldi biraz nezaket ve tatlı dil öğrenmesi için. Kadınlara nefretim güvensizliğim hep kardeşim yüzünden dediğim tipten geliyor. Soran arkadaştan beter. Erkek adamlı konuşuyor benle asla istediğini vermediğim halde buna devam ediyor. Evlilik konusu açılınca verin şu kızı diyorum ama damat öldürür bir de iş bilmezliğiyle uğraşırız diye korkuyorum. El adamına yapsa düşünemiyorum bile.
Soran4 ay@ZodyakBeyi ne alaka erkekler hak mi etmiş de tatlı dili.
- 4 ay
Üzüldüm senin adına. 😪 gerçekten üzücü. Kocandan şiddet görmemen bir mucize.
Soran4 ay@ZodyakBeyi delirme ne yaptım ben Allah aşkına birde laf sokiykrusn
- 4 ay
Soran din konusu nasıl açıldı da O cümleyi kullandı eşiniz?
- 4 ay
@Bihteeerrr hızlandırılmış tatlı dil dersi ver işve cilveden önce yoksa hem piskolojik hem fizyolojik şiddet görmemesi içten bile değil. Bu şekil negatif yaklaşımla asla olumlu bir iletişim kuramaz karşı bir cinsiyetle.
Soran4 ayHa şöyle oldu mezhep değişime konusu açıldı. Tamam mı isyesen değişebilirsm dedi. bende hayır. Nikah kıyıldı sırada zaten sadece bu mümkün olabilir dedim. O da hayır dedi işte sen alimlere sormuyorsun saçma sapan insanlardan öğreniyorsun dedi ben de ben diyanet'e soruyorum vesaire dedim senin bildiğin halinler varsa söyle onlara sorayım dedim. İslam kolaylık dinidir dedi. Ben de evet birileri var küfür ediyor hakaret ediyor bağırıp çağırıyor sonra gidip namaz kılıyorlar dedim ona laf attım çünkü gerçekten bugün aynen öyle yaptı. O da herkes sana ne senin babanın dini mi dedi
- 4 ay
@zodyakbeyi teşekkürler merak etmeyin beni diğer kızlar bozamaz çevre etkisinde değilim 😀
Tartışmayın arkadaşlar. Şiddette çözüm değil. ✌✨
Soran kişisel gelişim videoları var iletişim kanalları onları takibe al youtubedan. 🧚♀️
Soran4 ayÖnerebileceğin kanal var mı.
Yapay zeka ile de çok dertleştin bana söylediği şey işte bu iletişim şekliyle konuşmayı reddediyorum de ortamdan çekil diyor kaç defa denedik O da bir etki etmiyor adam bağırıp çağırıyor zaten söylediğini söylüyor- 4 ay
bence kocanla görücü ya da tanıştırılma usulü evlendiniz. Değil mi?
Soran4 ay@ZodyakBeyi tamam bu doğru ama çözümü bulmamız lazım canım kardeşim artık sonuç almak gerekiyor
- 4 ay
maalesef çözüm belli. Hiç evlenmemesi gereken guruptasın. Aynı benim kız kardeşim gibi. Erkeklerle geçinmeyi temel anlamda reddediyorsun. Bir olmayı değil tek olmayı hedefliyorsun. Konuşma yapın çok iğneleyici ve kırıcı. En iyisi bile bir süre eyw der sonra o da sakınmaz lafını... sende... Benden söylemesi sizin evlilik ya boşanmaya gider ya da adam şimdi boşanıp tekrar evlenmekle kim uğraşıcak diyip kulaklarına anal plug'ı takar. Duymazdan gelir ara sıra sallar böyle... Çözüme ulaşılmaz bu dil yapın erkekelre karşı ön yargılı fikirlerinle erkeklerden çok uzaksın. Bir rusun ukraynalı birini sevmesi kadar absürt bir şey bir erkekle evli olman. Görücü-tanıştırma usulü olsa birisiyle evlilik yoluna girmen olanaksız bu şekilde yaklaşımlarınla.
- 4 ay
Soran, beyhan budak kanalına abone olabilirsin kişilik gelişimi adına evli arkadaşlara öneriyorum. burada saygı ortamdan çekilmiş uslup sert her iki tarafta da. Ancak olayların seyrini değiştirmek mümkün.
1) eşinizle kavgaya, tartışmaya girişmesin. Anlaşılmadığınız bir noktada ; " böyle bu üslupta sağlıklı iletişim kuramıyorum, sakinleşince konuşabiliriz belki daha sonra ".
2) haklı olmak mücadelesine girişmeyin. Aşk bir savaş değil ❌ . Mutlu olmak bence haklı olmaktan daha önemli kimi zamanlar.
3) Her söylenilen kaba habire aldırış etmeyin, siz kendizi bildikten sonra gerisi önemli değil.
4) olumlu tatlı dille iletişim kurun, gerektiği yerde O size hakaret edince buz gibi davranın ve hatasını anlasın.
5) üzerine çok düşmeyin. Kendi hayatınıza bakın.
Soran4 ayAh bihter ah denemez olur muyum Beyhani da izliyorum arada yine izlerim ama şey gibi ben kum o rüzgar onun her esisi beni dağıtıyor inan srtik alışmış olmalı idim dimi bu üsluba hakaretlere ama yüreğim de her seferinde bir yer inciniyor. Özgüvenik. Düşüyor moralim bozuluyor.
- 4 ay
Evet üzülmen çok insani. Ancak onun seni üzmesine fırsat vermemelisin. Tartışma esnasında odayı terket. Sana kırıcı bir söz dedi mi üzerine alınma. Her söylediği kaba söz sen 👉 olmuyorsun. Bir hafta boyunca bu dediğimi uygula muhattap olma kesinlikle kavga etme. Eşin bırak yaptığı saygısızlığı anlasın. Sen de bu aşamada sesini yükseltme. Dengeyi koru hep soğuk davranma o sana sıcak davranırsa sen de öyle davran.
Soran4 ayTamam ortamı birkaip gidim ama sonra gün boyu soğuk mu olayım
- 4 ay
Şöyle olaylar durulunca onun tavrına göre hareket et. Mesela çok sıcak da çok soğuk da olma. Özür dilerim desin mesela sen de hata yapınca dile mutlaka.
- 4 ay
😂
- 4 ay
Evlilik nasıl bir şey biliyor musun ailemden gördüğüm kadarıyla denge sabır ve duygusal zeka işi. Bunlar varsa sende sen evliliği yürütebilirsin. Yoksa zorlanırsın. Bu yazdığım üç duyguyla ilgili videolar izlemelisin bence. ✨🤏
Soran4 ayVallahi yok bende. O yüzden böyle zorlanıyorum ama bu da bir çaba be bihter en azidnan burada fikir alma mücadelesindeyim. Bilmiyorum isterdim bana iyi davrnana seven sayan bir eş olmasini
- 4 ay
Keşinlikle kişisel gelişim konusunda kendini geliştir. Yorubeda binlerce içerik var evli çiftler için .
Duygusal zeka geliştirici video izle.
Soran4 ayEtkisi olur mu sence
- 4 ay
Neden olmasın her şey sende başlar sen de biter. Olumlu düşün her zaman. Basit sıradan olayları dağ 🗻 etme. Kavgaya tutuşma, karşılık verme, olgun bir insan gibi davran, cahilce davranma seni kimsenin ezmesine fırsat verme kırdımı seni konuşma. Hatasını anlasın. Bir ilşkide hata da iki taraflı. Sen hata yapıp özür dilerim diyorsan o da diyelim ki peynir olayı gibi seni yanlış anlarsa o da dilemeli.
Soran4 ayKusuyorum da etkisi olmuyor oda yok sayıyor hatta daha da gergin oluyor
- 4 ay
Eşiniz nasıl biri kısaca ablatın bana bağlanma stili kaçıngan olabilir.
Soran4 ayAsla suçunu kabul etmiyor. Küfür edebiliyor. Meudan okuyabilyor. Biseylerden mahrum edebiliyor. İnat edebiliyor. Sorunları oturup onunla hci konuşamazsın. Sürekli harkert eder ordan oraya gider. Bagiriir asagilar. Benim ailemin verdiği çeyiz ve heodye gibi şeylere zarar verrir. Sürekli suçu sonucu insana yığma merakı vardır. Asla aile büyüklerini sayıp sevme deger verme yoktur onda.. hep kıyas ve hep kendini üstün görme yarışı içindedir. Cimridir aynı zamanda her anlamda. Maddi anlamda da duygusal ve cinsel. Anlamdada. Hep bir egosu vardır. Kendini herşeyden herkesren üstün görür. Yükseldikçe ölü diri ne varsa benim taraftan hekrese küfür eder Allah'a Kur'an'a peygambere bile.
- 4 ay
Siteden biri mi bu kişi bir an merak 🧐💭ettim. İlişkilerde Kaçıngan bağlanma stiline sahip insanlara nasıl davranmalıyız yaz youtube'da. Dinle. Narsist kişilik bozukluğu da var eşinizde. Evlerden ırak hiç normal değil. Sınırı aştığı takdirde ayrılın en sağlıklısı.
Soran4 ayYok kız eşim sitede değil
- 4 ay
Narsist insanlar, çok manipülatif olurlar, onlara göre her konuda kendileri üstün ve haklı.
Soran4 ayHaklısın başlarda narsist değil diye düşündüm ama ne bilim her yol oraya gidiyor
- 4 ay
Narsist insanlarla nasıl mücadele edilir araştırmalısın bunu da. Bence çok cahil çaylak birisi. Sürekli ben haklıyım diye inat ediyor seni dinlemiyor duymuyorsa narsist ve aşağılık kompleksi taşıyan biri o yüzden seni eziyor.
Soran4 ayEvet ama çaylak değil. Be. Ben hiç onun eşyalarına zarar vermem ailesine dil. Uztmam elimden geldiğince o çok üstelemeye başlarsa ederim. Ama onların suucu yokki deyip avunuurm. Ama aşağılık kompleksi tabiki var sürekli ailenin iki kuruşu ile kendini büyük görüyorsuk derdi ilk yıllar bu iki senedirde ailen elli TL lik dürüme muhtaç deyip duruyor.
Soran4 ayOnu ben tehdit edersem de rest cekoyor meydan okuyor asla korkmuyor. Bişey yapsam aha inadıma yaptı kafasına giriyor ve daha agirni yaparak karşılık veriyor. Herşeyi karşılıksiz birkamaz. Kafasına göre bu bunu bu yüzden yaptı der ve aksiyon alır halbuki asla alakası yok.
- 4 ay
😂😂😂 siz savaşla aşkı karıştırmışsınız iki taraf böyleyse o evlilik çoktan bitmiş
Soran4 ayAh bihter ders ver bana..
- 4 ay
Bihter bana ders ver deme 😀yani sen ve eşin ikiniz de kavga modundasınız bu döngüyü kırmak istiyorsanız bir taraf önce kendini değiştirmeli daha yumuşak sakin olmalı, karşılık vermemeli. Sen eşini yıllarca tanıyorsun, öyle düşün onun neyi sevip sevmediğini en iyi sen bilirsin. Yumuşak başlı olabilirsin, hiçkimse sinirli bir kadın sevmez ben de mesela çok sinirli kişiyi tercih etmezdim o tarz içerik görürsem atarım. Evli olduğun için eşini her türlü etkileyebilirsin aslında. Önce kavgayı bitir içinde. Sonra kendine hayatına yönel. O sendeki değişimi görürse O da yumuşar. Tatlı dille konuş dün söz ettiğim gibi naz cilve de arada yapabilirsin eşin sonuçta. ✨🤏
- 4 ay
@Bihteeerrr bebeğim bu kız 10 bin saat youtube da dinlese değişmez ve değişemez. Kadınların iki doğası vardır. 1. Değişime ve yeniliklere açık. Pozitif olumlu bakan dışarıya açık 2. Ham solipsist dürtüsel ilkel kadın doğası. Bu tür kadın asla değişmez. Dışa kapalıdır. (Kardeşimden biliyorum değiştiremezsiniz. Çünkü babayla ve aileyle ve var oluşun doğasının bütünüyle ilgili bir şey bu durum)
- 4 ay
@ZodyakBeyi 😂öyle demeyin eşiyle arayı bulmak istiyor gibi. Vallahi insan isterse olumsuz yönlerini törpüler senin kız kardeş isterse o da öyle ama kimisi bildiğini okuyor sorun burada 😄
Soran4 ayZodyak denilen arkadaşım sen bu konudan çıkar mısın
Soran4 ayBihter çok haklısın seni dinleyeceğim ama.
Böyle bir şey var benim durumum çok yıpratıcı çünkü gelip mutfak üzerinden ev işi üzerinden çamaşır üzerinden sürekli bir laf sokma sürekli bir kavga yaratma modunda açıklama yapmak istediğinde de bağırıp çağırıyor kendini haklı çıkaramıyorsun onun karşısında ne kadar pozitif davranmaya çalışırsam çalışan bir süre sonra artık onun bu olumsuz dili sürekli eleştirmesi sürekli olaylardan sorun çıkarması önüme sürekli taş koyması gibi konular beni gerçekten yıpratıyor bak kuaföre gitmem gerekiyor inat etmiş kart vermiyor kart bendeyken gideyim diyorum bu sefer daha hayır diyor sebep ne sebep yok açıklamıyor gitme dedim diyor.
- 4 ay
Bir saniye bir saat sonra gelip yazacağım işim çıktı. Bekleyin. 🧚♀️
- 4 ay
Siz zor bir durumda mücadele ediyorsunuz şimdi sayacağım şeyleri uygulayın sadece okumayın.
1) Tartışmaya girmekten kaçının eş laf sokarsa ben böyle düşünüyorum diyip konuyu kapatın kısa cevap verin.
2) Ailenize hakaret küfür argovari konuşunca " Böyle aileme küfredersen konuşmayı sürdüremeyeceğim "
" Bağırarak konuştuğunda cevap vermeyeceğim "diyip sınır çizmek tartışmaya girmemek.
3 ) aileni sürekli eleştirmesi onlardan kopman için ➡ aile ilişkilerini güçlü tut.
4) Sana hakaret ederse bir narsist kendi değerini eşinin tepkisine göre değerlendirip üzülme sakın narsistler onay almak için üstüne üstüne gelir sen kendi değerini kendin bil.
5) şiddet uygularsa 183 sosyal 👥 destek hattını ara.
Umarım işine yarar. 🌷 - 4 ay
Son 🔚 olarak narsist eşinizle hak savaşına girmekten kaçının yazmayı unutmuşum. Tamam evet sen haklısın diyerek kapatın konuyu sfgg
- 4 ay
Onu okuyup anladığım kadarıyla özetledim ssfff
- 4 ay
O robotik incelersen iyice yazdığımı anlarsın. 🤏
Soran4 ayÜzdün be bihter:(
- 4 ay
Ne konuda dün de aynı şeyi dedim zaten. 🧐
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)4 ayErkek eline bakmayı tercih edersen, böyle saygısızlığa susmak zorunda kalırsın. Çünkü, sana ve eve ben bakıyorum der, diyecek bir şeyin kalmaz. Ama finansal özgürlüğü elinde olan, çalışarak kendi parasını kazanmayı tercih etmiş bir kadın olup, en baştan da bu çizgini bozmadan devam edeceğini belirtip evlenseydin, bu laftan sonra ona "neyse parası veririz" ya da "gider yeni bir paket alırım, bunun için kalp kırmaya değer mi?" dersin, haddini bilir. Erkek eline bakarak yaşamayı tercih etmeyin. Bu devirde eve tek başına bakan hemcinslerim ya kadını köle olarak görüyor, ya da aldatıyor.
821 Yorumla
Soran4 ayHaklısın abi
- 4 ay
Benim eşim calismiyor 10 çeşit açsın ben bir şey demem
Soran4 ay@zemheriovic Allah razı olsun sizden
- 4 ay
Baya yanlış bir tavsiye olmuş.
Burada sorun kadının çalışmaması veya erkek eline bakması değil. Sorun kocasının adam olmaması.
Kadın çalışmak zorunda değil. Çalışmak erkeğin temel görevi.
Karısına ve ailesine bakmakta erkeğin temel görevi.
burada adam olamamış bir erkek var sadece. Adam olan böyle bişey için karısına laf söylemez. Çalışmasada karısını baş üstünde tutar.
Soran4 ay@McCaLLs bende öyle sanırdm ama ya hizmetçi olacaksın gözüyle bakıyor ya da aldatır demiş abi
- 4 ay
- 4 ay
Adam olan erkeğin öyle hareketleri olmaz. Hayatımdaki kadın benim kraliçemdir. İstediğini yiyip içebilir. Ona bakmak, ihtiyaçlarını karşılamak benim görevimdir. Çocuklarımızı büyütmek, evi çekip çevirmekte onun görevidir. Çalışmak zorunda değil. Benim param onun parası diye bişeyde olmaz. Eve giren tüm para ikimizin parasıdır. O bana kral gibi davranır ben ona kraliçem gibi. Mutlu evliliğin sırrı budur.
Açgözlü, bulupta bunayan, israf peşinde koşan saçma biri olmadıktan sonra niye böyle laflar söyleyelim. - 4 ay
@aqusrius99 Teşekkürler. Böyle her erkeği bir tutup kadınlara çalışma hayatına zorlamaları çok saçma. Kapitalizm kendine köle aradığı için bu güçlü kadın çalışan kadın akımını çıkardı zaten. Bizim kendini bir halt sanan, kadını hizmetçi gören çöp erkeklerimiz yüzündende çok hızlı yayıldı bu akım. Şimdi kadınlar kocaya su vermeyi hizmetçilik sayar oldu, patrona gelince koşa koşa götürüyor suyu 😅
- 4 ay
Aynen öyle her iki cinsünde çok hataları var
Tüm yazdığın yorumlara katılıyorum tamamen - 4 ay
Bu adamın karakteri ile alakalı ne demek erkeğin eline bakmayı tercih edersen?
Cevap sahibi4 ayNe demeye çalıştığımı kimse anlamamış, okuduğunu anlamamakta bizim milletin üstüne yok.
Salağa anlatır gibi anlatayım.
Toplumumuz ata-erkil zihniyeti savunan bir toplum. "Kocam bana bakar, koca parası yerim" zihniyetiyle evlenirseniz, ülke genelinde erkeklerin sadece %10'u kişisel gelişimini tamamladığı için, %90 kesimden biriyle eş iseniz ya sizi avucunun içine almaya çalışıp köle gibi davranır, ya da aldatır.
Bu yüzden okuyun, meslek sahibi olun, kariyerinizi elinize alın, ondan sonra evlenin ve eve sadece erkeğin maaşı girmesin. Yani erkeğe muhtaç olmayın.- 4 ay
İşi gücü olan kadınlar aldatilmiyor mu mantığa bak adamın
- 4 ay
@CevapSahibi O zaman geliştirin kendinizi arkadaş. Kadına bakmak zorundasınız. O da sizin çocuğunuzu doğuruyor bakıyor önünüze yemek koyuyorsa evini temizliyorsa bakacaksın yok öyle herşeyi belediyeden beklemek kadın çalışınca sen ne işe yarayacaksın
- 4 ay
@İsimssizüyee yanlis etiketledin 😂 tuzagima bir ac daha dusmus 😂😂
- 4 ay
@CevapSahibi yok doğru etiketledim ama sen cevaplara etiketlenmek için hesap açmışsın çakal aç
- 4 ay
@İsimssizüyee haha hesabim acik inceleyebilirsin, sizin gibi varoslarla isim yok benim, eglenceli olsun diye bu ismi sectim 😂 kendinizi cok bisey sanmayin, ne zaman istesek en kralinizi parayla satin alabiliyoruz, istesem de ac olma imkanim yok yani 😉
- 4 ay
@CevapSahibi yav ne parası ne pulu açın önde gidenisin gitmişsin o değersiz varlığını yüceltmek için herkes seni etiketlesin diye yapmışsın bu kadar mı sevilmedin zavallı hırt. Benim senin gibi değersiz mahlûklarla işim yok bana yazma kaybol istesek en düzgünüzü 2 3 taktikle alabiliyoruz para da etmiyorsunuz hahahahah beş para etmez erkek müsvettesi sana giren çıkan ne acaba
- 4 ay
@İsimssizüyee kendini tanittigin icin tesekkurler esc. Git baska yerde ilgi kas.
- 4 ay
@CevapSahibi ananı sormadık esc kaphe ananı bana yazan sensin ismini herkes yazsın diye ilgi budalası gibi koyan sensin git anan emzirsin esc dölü aç kopek
- 4 ay
@CevapSahibi ananı escluk parasıyla karnını doyuruyorsun itim benim
4 ayYorumlarda erkeklerin kaba davranışlarını savunur nitelikte ve kadınlara "ne kadar alıngansınız, tartışmaya yer aramayın" cümleleri ile köstek olan hem cinslerine maruz kaldığın için üzüldüm sana.
Bi insan haksız da olsa önce güzel bir üslupla söylenir. Biri bitmeden öbürünü açmazsan daha iyi olur gibi. Sen tadına bakmak için açtım diye açıklamana rağmen gözünüz doysun gibi bir laf saygısızlık ve kabalık. Insanı yük gibi besleme gibi hissettirir. Buna ne var bunda diyen kadın üyelerin kendileri kocalarına kök söktürdüğüne yemin edebilirim ama kanıtlayamam.10 Yorumla
4 ayMerhaba
Bunda kırılacak bir şey yok kırılmaya ne kadar basit nedenler arıyorsunuz 2 adet peynir yemek istedim diyebilirsin, tadına baktım diyebilirsin konuyu kapayarak zaten en iyisi yapılmış ortada konuda yok bence. Ramazan açın halini anlama hali belki adam ondan gözün doysun dedi.
Elini tanımıyorum lakin kırılmaya yer arama derim.
15 Yorumla
Soran4 ayAh canım ama ben bugün ona hatırlattım bağırdı çağırdı
- 4 ay
Kapatılan bşyi açarsan adam gerilir ama
Soran4 ayGerçekten gerildim ne demişim ya ben ne dedim dedi git başımdan ya bırak orucu huzurla geçirim dedi zehir etme dedi
Ama işte benim O esnada ne söylemem gerekirdi ki- 4 ay
Evet çok saçma şımarıklık resmen
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorBiz Berk ve Şenay 💫
Hiç alıngan değilsin, gayet de kırılmakta haklısın 🙃 “Gözünüz doysun” lafının içinde hem suçlama hem de küçümseme var, özellikle sahur gibi hassas bir anda.
Sakin bir zamanda “O cümle beni üzdü” diye yumuşakça söyleyebilirsin 💔 İletişimle çözülür bu, içine atma, birikince daha kötü patlar 🌙✨20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
Aynen anlaşılır bir durum bence. Sen sadece peynirlerin tuzlu olup olmadığını kontrol ediyordun ve eşin bu durumu abartmış gibi geldi sana. Sonra o "gözünüz doysun" lafı gerçekten can sıkıcı olur. Ramazan gibi bir zamanda gerginlik çıkmasın diye susmuşsun ama içinden kızgınlık duyman normal. Belki de eşin o anki ruh halini düşünüp lafı geçiştirmeye çalışıyordu ama senin açından anlaşılır bir şekilde incinmen normal.
10 Yorumla
4 ayPis fakir cimri herif deseydin. Kız bırak çıksın gerginliği de kavgası da o kim oluyo da sana onu diye biliyorr. Kocan olsa dahi saygısızlığa susma. Sen sustukca daha da beter olur. Dayak yerim yine de susmam.
10 Yorumla
4 ayBazı şeyleri biraz mizaha vurmak lazım herşeyde tartışma çıkarmayın ortamı yumuşatma çabanız olmalı ve fazla da alıngan olmayın (bu arada bende böyle şeylere takığım biri bitmeden öbürü açılmaz)
11 Yorumla
Soran4 ayNe dese idim mesela
Hayır böyle gitmez, tavrını ortaya koyman lazım yavaş yavaş.
26 Yorumla
Soran4 ayNe yapacağım
Soran4 ayBabanın mali mi diye laf eder
Soran4 ayOho olaylar buyuyuo
Bana onu dedikten sonra asla yemem her yemek hazırladıgım da tabagına yemeği koyarken al gözün doysun derim
05 Yorumla
Soran4 ayDemek kar rtmez bağrır çağrır kavga eder
Soran4 ay@Mochung haksız mı
4 ayNe olursa olsun üslubunu birazcık düzeltmesi gerek
00 YorumlaNe ayıp sanki hepsini yemiş gibi
00 YorumlaNasıl bulunuyorsunuz siz bunları bazen şaşırıyorum bu durumlara zaten yensin diye alınmadı mi bunlar ikisini de açsa ne olur açmasa ne olur ben görürsem bende açarım ne varmış bunda böyle ufak tefek şeylerden laf söylemek saçmalıktan başka bir şey değil gözünuz doysun ne demek
33 Yorumla
Soran4 ayİşte bozuluyor diye dusunuyor saniiem
Soran4 ayİşte hiç cevap vermedim
4 ayher şeyi alınganlıkla büyütmeyin
Alınganlıkla sorun çözülmez kocan öyle dediğinde hafif bir espriyle geçiştirseydin zaten ortada büyütülecek bir durum yokmuş11 Yorumla
Soran4 ayNe gibi bir espiri örnek?
4 ayEğer yaş aralığı doğru ve çocuk yoksa 3 seneden fazla evliysen eşinin seninle aynı düzleme gelme ihtimali yoksa konuş ve boşan 👍 çocuk varsa evlilikte 1. ve 3. yıl sendromu yaşıyorsanız o zaman çocuk için biraz sen biraz o orta yola girip evliliği devam ettirin 👍
023 Yorumla
Soran4 ay:(
Yedi yıl
Çocukta var bir tane- 4 ay
Bu saatten sonra boşanmayı düşünmek biraz saçma olur ama çocuk ve sen çok kötü etkileniyorsan boşanmak daha iyi olacaksa o zaman ayrılık düşünülebilir ama ben evliliğini düzeltmen yoluna sokmanı tavsiye ederim. Anladığım kadarıyla cimri bir kocan var. Elinden geldiğince tutumlu ol ama kesinlikle dikkat etmen gereken şey yeni paketleri kocana açtır. Açılan paketten ne kadar eksildiğini de takip etmiyordur sanırım. Onu bile takip ediyorsa yandın sen.
Soran4 ayEdiyor tabiki 😃 arada ne çabuk bitirdiniz fakan dio
- 4 ay
O zaman yapacağın şey belli sende çalış ve para kazan. Ev işlerini kocana yık. Yemek bulaşık vs vs hepsini ona devret.
Soran4 ayZaten çoğunu yapıyor yardım istemeden. Sırada her işi ben yapıyorum diyor kafasına göre yapıyor
- 4 ay
Güzel bir iş modeli bul para kazan ona de ki sen evde otur ev işlerini yap çocuğa bak ben çalışır ikimize bakarım sen sadece ben sev de.
Soran4 ayYok iste yok:(
Soran4 ayO memur kadrolu
- 4 ay
Ne olursa olsun. Kim için çalışıyor? Parayı sana ve çocuğuna harcayacak elbette.
Yoksa niye çalışıyor?
Soran4 ayBiriktiriyor...
- 4 ay
Çocuk kız mı?
Damat yer o parayı.
Soran4 ayDeğil
- 4 ay
O zaman çocuk yer.
Soran4 ayYedirnez bence
Soran4 ayBenim babam baba bişey vermedi ki çocuğa verim dedi
- 4 ay
Ohooo o adam sevgi bile vermez çocuğuna. Sevgi gösterirken dahi cimri davranır o zaman
- 4 ay
Sen koca değil başına bela almışsın.
Soran4 ayKader be..
- 4 ay
Bari cinsel olarak doyuyorsan katlan diyeceğim ama bilemedim yatakta bile cimri davranır.
Soran4 ayGizlisin.
Soran4 ayGizliden çıkabilirsnz link açılmıyor bende
- 4 ay
Bu tür sorularda Gizli yazmayı seviyorum.
4 ay
Sudan bahaneler.
010 Yorumla
Soran4 ayOnun dimi
- 4 ay
![Eşimin sahurda "gözünüz doysun" demesine kırılmakta haksız mıyım, çok mu alınganım?]()
Evet.
Soran4 ayÇözüm ne kendini atıp duracağına
- 4 ay
![Eşimin sahurda "gözünüz doysun" demesine kırılmakta haksız mıyım, çok mu alınganım?]()
Basit. Döv onu
Soran4 ayAh ah cociga kötü örnek olurum
- 4 ay
Erkege el kalkmaz.
Soran4 ayAhah:)
- 4 ay
Ceza kesiyorum sana 100 euro.
Soran4 ayKomik kardeşim. Benim. Sağol
Alınabileceğin bir cümle gerçekten ikisi de birebir aynı paket değilse seçip sevdiğini masaya koymak istemiş olabilirsin çok normal. Bana eşim öyle bir şey dese önce gözümüz doysun diye ikisini de koydum masaya derim. Huzursuzluk olmasın diye sessiz kalmışsın ama herkes düşünüp konuşmalı, bilecek ne dediğini ya da anlık bir hataysa da sonra gelip gönül alsaymış, paylaş güzel dille konuş derim bacım o an tadımız kaçmasın dedim ama kırıldım diye konuş
03 Yorumla
Soran4 ayYok kız sabah kahvaltısı iicn yedim sahura koymadım bile o dolabi kontrol edip söyleniyor
Soran4 ayEvet evet
Senin o kocanın a. Yani cidden bu nasıl bir erkek ya ıyyyyy bacımsum sana sabırlar diliyorum. Allah kocanın ömründen alsın aklına versin ki son zamanlarını kaliteli geçirsin ne vasıfsızın gözünü seçmişsin kurban olayım ya çiçek gibi kızlar böyle hanzolara neden denk düşüyor ya rebbbbbiiiğğğğğ.
01 Yorumla
Soran4 ayAmin ahhh ahh
4 ayGozum doymuyacak tabi sen getirecen, bi karina bakamiycan ne diye evlendin la ozaman? az erkek olda aldiklarini basa kakma. erkek adam ailesine baktigi kadar erkektir. Delikanki adam coluguna cocuguna tasi sikar suyunu cikartr korur kollar bakar eder adet goren kari kiz gibi mizmizmiz sikayet etmez diyeceksin.
00 Yorumla
4 ayAyıp etmiş ramazan günü kalpmi kırılır. 🤷🏻♀️ sonuçta 1 ay ramazan 30 gün sahurda meze kahvaltı vs yiyeceksiniz. Peynir gene yenir her türlü poğaça börek vs olupta içinde değerlenir. Aman canını sıkma boş ver bu dünyaya tekrar gelmeyecez sonuçta 🙂
00 YorumlaLütfen gidin çalışın
Buna çok kafa yormanız biraz da ona hak vermenizden bence çünkü aksini kabul etseniz içten içe, sizi bu kadar yormazdı eğer evdeyseniz ister istemez insan kendini yetersiz görüyor o dönemlik.. ve kim ne derse desin daha fazla kırıyor normalinden
Çalışıyorsanız da gidin kendi paranızla alıp, aynısını ona yapınn00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayİsraf hoş bir şey değil hemde mübarek ramazan ayında mesela bir ürünü de açtığın zaman yemezseniz ya da beklerse bozuluyor oda var ben kötü bir şey dediğini düşünmüyorum
İster istemez insanoğlu merak ediyor tadına bakmak istiyor bir şey olmaz dikkatli olursun bir dahakine
00 Yorumla
4 ayBence senin yaptığın oldukça normal. Bizim de evde en az 2 peynir çeşidi olur. İkisinden de yenilebilir. Ben kahvaltıda 2-3 çeşit peynir yemeyi seviyorum. Eşinin yaptığı kabalık olmuş, duymadım daha yüksek sesle söyler misin deseydin.
01 Yorumla
Soran4 ayKuzum zaten biz de öyleyiz aslında ama bu iki çeşitti diğerlerinden farklıydı
Ya bunda da ne var anlamadım açık olsa ne olur kapalı olsa ne olur insan yiyecek sonuçta bunu vallahi tuhaf insanlar var bi peynir açıldı diye insan eşine bunu da demez ya sonuçya çöpe atılmamış ziyan olmamış
035 Yorumla
Soran4 ayGüya bozulur Ramazan da yiyikmez gibi düşündü bence
Soran4 ayİşte ona ne diyimki
Soran4 ayKarı kılıklı
Soran4 ayEvet inan ki
Soran4 ayBilmiyorum ki aileside tuhaf.
Zaten az önce mutfağa gelir gelmez bu çay çok jeye bu kadar su koydun korkma şenliğin bozulmaz dedi bende daha erken dökme suyu dedim çocuk için alcam dedim söylenerek demligine bişey olmaz dedi.. sonra oturup aceleyle yedi beklemedi. Sonra kalkıp peynirle ilgili bu yorumu yaptı
Soran4 ayEvet sorun çıkarmaya çalışan biri
Soran4 ayEvet gerçekten öyle bak
Soran4 ayYağ koydum makarnaya diye yagm dolduruyorsun yok işte b. k gibi yemek yapıyorsun küfür ettim bağırdım ne yaptımsa anlamadın dedi. Bendw tamam sakin ol dedikce bağırdı. Sesin gidiyor insanlar acocik korkuyor dedikçe gitsin sende kcoami delirtiyorum laftan anlamıyorum dersin dedi öfke ile. Komşular duysa sana ayıp kimse sana hak vermez dedm onlarda senin gibi nam. ssz dedi bende ben senin namusunum dedim yok degilsin dedi. Bende iki gün önce neden geldin ozaman yanıma dedim. Sonra gittim sakinlikle beni üzüldüğünü falan söyledim ama dinlemek istemedi. İtip durdu biraz konuştum başka yere geçtim.
Oylen buydu. Akşama doğru da çıkmıştı geldi çay yaptı içtik.
Soran4 ayOkudn mu
Soran4 ayEvet doğru
Soran4 ayÇözüm ne tespit doğru
Soran4 ayTAtmaz
Soran4 ayEvet bak
Soran4 ayAz ocne yanına gittim pcnde idi. Dedim sahurda deidkelrinde kabul edilemezdi ne varmış dedi iki peyniri ramamzan da açıyorsun dedi yiyikmiyo dedi bende tadını merak etmis olamaz mym ddim. Bı aile reisine yakismaid dedikelrin dedim bagridi bu ara git ya durup dururken bisyelrr gelip bana söyleme dedi. Biraz ramamzanin ilk günü zehir olmasın dedi bende sen zehir ettin ama bağırarak dedim. Çıktım ordan mutfağa geçtim arkdasan biseyde dememisim diyordu.
Soran4 ayBen mutfajrwn çıktım TV izliyordu hazırlanıp çocuğu almaya gidecektim baktım ben gidip alım mi dedi git dedim hiç özür dilerim vs demedi
Soran4 ayProblem hep o
Soran4 ay7.5
Soran4 ayAh ahh
Soran4 ayHyr😔
4 ayAdam olan ailesine bakmak ile yükümlüdür. Yediğinde içtiğinde gözü olan kişiden ne eş olur nede adam..
31 Yorumla
Soran4 ayHelal olsun
Haksız değilsin öküzlük yapmış eşin sen böyle susmaya devam edersen çok ezilirsin bence konuşmalısınız ne ula alt tarafı bi peynir bunun için laf mı söylenir bana hiç mantıklı gelmedi eşini bi sirkelemen gerekiyor kendine gelsin böyle olmaz
10 Yorumla
4 ayİsrafı bende sevmem. Biri bitmeden diğerini açmam ama evlilikte bu gibi şeyleri kafanda büyütürsen o evlilik göçer. erkeklerin çoğu zaten odun. Sallama çokta
02 Yorumla
Soran4 ayAma yinede az gözlü vs babanın mali mi gibi ibareler kötü hissediyorum
- 4 ay
Babamın değil kocamın malı istediğim gibi yerim de. Kötü hissetmen normal ama üstünde durma.
Kirilmakta haksizsin. Bu kadar basit bir şeyden alinman abartılı.
Esin de abartmış ama o an sadece tadına baktım abartma deyip konuyu kapatabilirdin. Üstüne düşünüp overthink yapmanın anlamı yok.00 Yorumla
4 ayKocana açıkça sorunun ne olduğunu söyle bence. “ ben 2’ sinin de tuzlu olduğunu bilmiyordum. Merak ettim ve Ramazan az tüketilir diye düşünerek ikisinin de aynı olduğunu tatmadan bilemediğim için birisini açmamayı düşünemedim insanlık hali olabilir, ya da en kötü açgözlülük yapmışımdır açmışımdır. Ama senin bana bu dediklerin “ ( artık sana ne dediyse söyle tek tek çünkü erkekler anlamaz odundur) “ hiç hoş değildi. Ben kırıldım de.
03 Yorumla
Soran4 ayDedik ama bağırış çağrıs üste çıktı
- 4 ay
Güzel dille söylediğinde bile seni hala kırmaya devam eden bir adam senin değerini bilmiyordur. Yanlış bir tercih olmuş.
Soran4 ayMaalesef haklısın...
4 ayEşiniz çok manipülatif ve belli ki siz de biraz hassas birisiniz kendinizi savunmayı kendinize güvenmeyi öğrenin bakın bakalım o zaman nasıl size bu şekilde davranabiliyor mu davranamıyor mu
09 Yorumla
Soran4 ayPeki ne söylemem lazımdı bunları söylerken
- 4 ay
Yediğim ve açtığım iki kutu peynir bunu mu çok gördün bana deseydin o suysa sen zeytinyağı ol. Bak erkekler susan kırılgan kadınlara ya bu çok masum çok hassas diyerek yaptığına üzülmüyor aksine daha çok haklı buluyorlar kendini az bile söyledim diyerekten ancak çok çok merhametli bir adam der onu da. Ama var ya o söylendiği anda tavrını koyup kendini savunsaydin bunu doğru bir biçimde yapmak çok önemli hele çocuk varsa onu da etkilemeyecek şekilde hakkını savunup cevabını verirsen o zaten susar. Bir daha da lafını yapamaz
Soran4 ayHah işte o anda bu dedogin doğru ama bedne sensin ac gözlü derdim susmasaydim. Çok. Haklsn mağduriyet oynamak lazım onu pişman etmek için vala tek denemedim diyebilecegim bu kaldi
- 4 ay
Aç gözünü bacım açç milllet altınlar pirlantalar neler neler aldiriyor kocalarına ne bakımlar yaptırtıyor kendine sen iki kutu peynirin lafını etmesine mı müsade ediyorsun? Akıllı stratejilerle yap bunu nasıl desem ne çok hırçın olacaksin ne de çok uysal ortasını bulmaya bak. Esra ezmeci Adil yıldırım bunları bi araştır bak derim
Soran4 ayBakarım ama bilmiyorum ahhh ahh onlarda onu bunu al diyor Esra ezmecj falan
- 4 ay
Yok be sadece erkekler hakkında söylediği bilgileri dinle hiçbir şeyini alma yok parfüm yok yağ hepsi yalan
Soran4 ayİşte ne bilim bilezik para atıyorlar kcoama aldı vs doye
- 4 ay
Sen de kocana aldır bacım. Doğru taktikleri bilirsen neden olmasın
Soran4 ayBilmiyorum k
4 ayİsrafı düşünecek kadar duyarlı birinin üslubu bu olamaz, sıkıntılı birine de ne desek boş. Aldığının derdinde bayağı bayağı iyiye yormaya gerek yok Allah yardım etsin susmak en iyisi🙃
01 Yorumla
Soran4 ayNe kadar haklsn o ısrarı dusunmuyo başta bende ısrar gibi algıladım kendimi wma bu düpedüz cimrilik
s 4 ayGayet haklısın seni haksız bulanlara çok şaşırdım. Çalışsan da çalışmasan da peynir açtın diye gözün doysun diyip bağıran çağıran kişi adamım diye gezmesin ortada
10 YorumlaRahatsız edici ya valla sitede herkes kocasından evlendigi adamdan şikayetçi , sözünden, davranışlarından, sizi görünce iyi ki evlenmedim diyip dua etme istegi geliyor.
00 Yorumla
4 ayYazık ben o masada olmak istemezdim, insanın boğazına dizişir yedikleri ve yemek konusunda bu tarz konuşanları hiç sevmem, yiyilecek tabi yemek başka ne için var
00 YorumlaKimseyi dinleme burada. Kocan ile aranda olur biter. Buradakilerin çoğu evli değil zaten. Söylediği yanlış kırılman gayet normal. Evin içi evde kalsın
04 Yorumla
Soran4 ayAma ne yapacağım bilmiyorum ondan yazdım. Az evvel de bağırdı
Soran4 aySesini yükselterek cümleleri kurdu ama bağırdı
Soran4 aygeldi bagrid çağrı cihazlarımdaki hespqalri kaldırma dedi cocogun tabeltini ebeveyn onaylı Gmail ile kurdum oda banasininkinden bikac oyin istiyor buda tablette indir dedi inmiyor çıkmıyor orada dedi.
Buda bana bagiriyo. Karışma cihazıma sen telefondan analrsin ancak dedi. Sonra banyoya gidip köylü falan dedi.
Soran4 ayKaç dK geçti çocuğa yemek veriyorum gelmedi bile
4 ayO laf soylense karsimda kafama sil@h dayasan bir lokma yemek yemem. Aç yatar oruç tutarim. Sende yememeliydin.
01 Yorumla
Soran4 ayAbim ondan uranma yok kaç kez aç bıraktım kendimi teklif dahi etmedi
Gizli Üye(25-29)4 ayEski eşimde böyle her şeye karışır, ne yedim yemedim gözümün içine bakardı. Yesem suç yemesem suç olurdu. Çok iyi anlıyorum erkek dediğin buzdolabına filan karışması saçma. Babam asla karışmaz mesela
02 Yorumla
Soran4 ayO herşeye karışır
Cevap sahibi4 ayAllah yardımcınız olsun
4 ayRamazanda tuzlu peyniri fazla yiyemeyeceğinizi düşünmüş olabilir. Kendini ifade etme şekli yanlış olmuştur.
01 Yorumla
Soran4 ayEvet de..
Evet maalesef erkekler hemcinslerim bu konuda biraz Ayı olabiliyor ayıp etmiş ama yapacak bir şey yok ya şaka yapmıştım alınma diye geçiştirebilirdi
10 YorumlaOrtada ciddi anlamda saygısızlık var kendini ezdirme ve sınır koy
11 Yorumla
Soran4 ayNe yapmma lazim
4 ayEn sevmediğim insan tipi birisinin yedği lokmayı sayan kişi.. utanmaz herif ailen o senin
11 Yorumla
Soran4 ayNe utanma ne arlnama yok
Böyle huylar bende de vardı eskiden belki hala var hep kırılgan alıngan hemen parlıyorum 😁bu durumda iyi yaptın bişey demedin ama belki de ikiside aynı olduğu için o yüzden demiştir
02 Yorumla
Soran4 ayYa evet işte hani Ramazan gerek yok iki tanenin birden açılmasına zaten ikisi de tuzlu. Birkaç çeşit peynir zaten oluyor sofrada ama bunlardan yoktu ben de canım istedi açtım sabah kahvaltıda yedim nasıl olsa oruca giriyoruz muhtemelen sahurda çok yemem bu tarz dedim. Öylesine açmış bulundum O da şey diyor neden 2 paketi birden açıyorsun diyor sonra gözünüz doymuyor falan gibi kelimeler kullanınca insanı zoruna gidiyor
- 4 ay
İkiside aynı olduğu halde açılması gereksiz bence eğer iki çeşit ise sorun değil.. eşin öyle demekle yanlış yapmış çok kırıcı olmuş yani ikisini açmanıza israf olmasın anlamında diyebilirdi zaten yeniyorsa sorun değil ister aynı ister farklı olsun.. böyle adamları hiç sevmiyorum anlamıyorum insan ailesine böyle yapar mı…
Ben iftarda su bardağı istedim diye kırılmadık bardak kalmadı dün
03 Yorumla
Soran4 ayYani sen de öyle sessiz kaldın öyle mi durumu anlatır mısın
Gizli Üye(30-35)4 ayTekrar çok şükür evlenmedim bu kadarımıda desteklediğin için teşekkür ederim abla bu arada tekrardan al yerine kat gözün doysun de ( bana o lafı söyliyecek onun ben ya nimet üzerinde laf yapılmasını asla kaldıramam)
00 Yorumlakırılana kadar bak işine de ya da muhattap olma.
ne narin kalbiniz var her şeye kırılıyor, duygusallık bol icraat yok.
00 Yorumla
4 ayAllahım cimri insanlardan koru en çekilmez tiplerden bunu fark etmesi bile gıcık olduğunu gösteriyor ona ne ki bundan
00 YorumlaTürkiye'de evliliklerin %85'i böyle ve hâlâ "neden bekârsınız" diyorlar.
01 Yorumla
Soran4 ayDeğilmiş
4 ayGözüm aç değilim sen cimrisin pinti sümsük deseydın ya
01 Yorumla
Soran4 ayKavga çıkardı
4 ayOnun tuttuğu oruç kabul olmaz
İnsan kalbi kıran adamdan adam olmaz03 Yorumla
Soran4 ayUmarım Allah en yakın zamanda ona merhamet ve vicdan verir
- 4 ay
Umalım öyle olsun
Sen sakin ol bari
Çocuk falan var mı
Onları üzme en azından
Soran4 ayVar. Ama zoruma gitti. Susup önüme baktım aadece
4 ayNeye doyucak mis iki farklı ürün adı üstünde farkli
04 Yorumla
Soran4 ayİkisi de tuzlu bu ona gire gerksz
- 4 ay
Gerksiz bı çıkış cümle kullanmış
Soran4 ayİşte. Susup kaldim
- 4 ay
Ne deyim ki
4 ayYok sen normalsin, evdeki kendini adam sayan tam bir dağ ayısı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayNe kadar tanıdık.. böyle insanlara kalbimizi kendimizi veriyoruz gram hak edilmeyen hak ediş bu.
112 Yorumla
Soran4 aySende mi aynı dert
Cevap sahibi4 aymaalesef erkeklerin geneli böyle heralde
Soran4 ayYa gerçekten mi sen ne kadarlık rvlsn
Cevap sahibi4 ay5 yıl oldu her gün benzer kavgalar ederiz çalıştıgım halde aldıklarımın lafını eder hep
Soran4 ayHadi yaa ne alırsn laf ede rmesele
Cevap sahibi4 ayHer şey inan çocuk mamasına bile eder o derece
Soran4 ayO ne iş yapıyor sen ne js
Cevap sahibi4 ayİkimizinde güzel meslekleri var diyelim
Soran4 ayNe ki
Cevap sahibi4 ayNe fsrk eder durumumuz iyi işte
Soran4 ayKız sordum sohbet için neyse
Cevap sahibi4 ayboş ver gerek yok o kadar detaya aynı hayvanlara sahip olduğumuzu bil yeter 😄
4 ayBöyle insanlar yaşamasın mk yemek lafı yapmak nedir
10 YorumlaYeme içme konusunda böyle davranmak çok kötü bir davranış
00 YorumlaEşinin sana karşı saygısı kalmamış bacı. Artık o dğzelmez
00 Yorumla
4 ayMadem muhabbetlere edeceğiniz bu kadar şiddetli sence de biraz tepki göstermen gerekmiyor mu
00 Yorumla
4 ayÇalışan kadın olsaydın onun eline bakmasaydın onuda mecbur bırakmasaydın diyemezdi…
00 Yorumla
4 ayAdam olana hakismayan aşağılayıcı bir söz. Orada ağız tadıyla hayat geçmez
00 Yorumla
4 ayiki farklı peyniri açmış olman kadar doğal ne var aynı değil neticede
00 Yorumla
4 ayKocanın böyle demeye hakkı yok hiç kusura bakmasın.
00 YorumlaTuzlu oldugu için demistir tuz çok susatiyor.
00 Yorumla
4 ayKırılmakta o kadar haklısın ki aynı tipte bir adamdan 3 ay önce boşandım ve üzerimden yük gitti. Boşanmaya teşvik olarak algılama ama her yerde her şeyin söyleneceğini sanan insanlara bazen haddini bildirmek gerekiyor balım 💗
00 Yorumlaevet cok kırılmişsındir. ama bunu diyebilicek bir eş her konuda kırıcıdır sanırım. kolay gelsin sana. ama kırıldığını uygun zamanda söyle. ayni söze davranişa bir daha muhatap olma
01 Yorumla
Soran4 ayAh ah dedim ama anlamıyor bud efada bağırıyor
Gizli Üye(36-45)4 ayDoğru soyluyo idareli olun biraz. Bugun bulduğumuzu hemen bugün yemeyin
01 Yorumla
Soran4 ayAşkım deli misin 😂
Çok haklısın
00 Yorumla- Devamını Gör (59)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım