Ramazan Bayram nasıl geçti? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 nasıldı bayram nasıl geçti küslükler son buldu mu? Bayram nasıl geçti? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
MarilynsHere Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl aramizin bozuk oldugu birine bayram mesaji attim. benden 4 yas kadar da buyuk. bayramini kutladim goruldu atti. yani son bulmadi 0 0 Yorumla
Atesyesil1 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% 1 yıl Normal hayatım nasılsa aynı sekil devam ettim sadece evde yalnız oldugum için geziyorum artık ayaklarım ağrıyoor 0 0 Yorumla
endîşnâk Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl herkesin ağzında tek bir laf " eski bayramların tadı kalmadı" 0 0 Yorumla
sierravista Takip Et FenomenMaster Yaş: 20 1 yıl Normal geçti, ayrıca kimseyle küs değilim kii. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
aramizin bozuk oldugu birine bayram mesaji attim. benden 4 yas kadar da buyuk. bayramini kutladim goruldu atti. yani son bulmadi
Normal hayatım nasılsa aynı sekil devam ettim sadece evde yalnız oldugum için geziyorum artık ayaklarım ağrıyoor
herkesin ağzında tek bir laf " eski bayramların tadı kalmadı"
Normal geçti, ayrıca kimseyle küs değilim kii.
Evet küslüklerin son bulduğu bir bayram oldu gerçekten 🥲
Hiç kimseye gtmedim kafama göre takldm
Gezmek tozmak
Sıkıcı
Evde geöti
Çalışarak geçti
Bulmadı
Güzel ve zor