Ramazan Bayramda hangi tatlı daha güzel gider sizce? Gamze123gamzegüneş Takip Et Xper 4 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Bayram için önerdiğiniz tatlı çeşidi var mı? Bayramda hangi tatlı daha güzel gider sizce? Cevapla Öneri Soruları Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
lgbttranserkekk Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 60% 1 yıl bayramda tatlı yemekten bıktım tatlıdan soğudum her gittiğim yerde tatlıyı dayadilar burnuma burnuma kadar doydum tatli gormek istemiyorum 0 0 Yorumla
Rose83 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Baklava baydı hafif bı tatlı yapabilirsiniz. Pasta türü ya da sütlü vs 0 0 Yorumla
Protectors Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 39% 1 yıl Genel olarak şerbetli tatlılar yensede ben her zaman çikolatalı tatlılardan yanayım🤣 0 0 Yorumla
Atarax17 Takip Et Xper 7 Yaş: 43 , eic 57% 1 yıl Pastaneden almak içinmi yoksa yapmak içinmi soruyosun🙂 0 0 Yorumla
TeomanŞarkısı Takip Et FenomenGuru Yaş: 27 1 yıl Ramazan konusunda 2,5b cevap paylaştı. Soğuk baklava 0 0 Yorumla
delici94 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 1 yıl Var manita en tatlısı olurdu maalesef şu an yok o yüzden 31 le idare ediyoruz 0 0 Yorumla
1huysuzvetatlıkadin Takip Et Xper 3 Yaş: 35 1 yıl Biz annemle revani yaptık 🤌🏼 ama aklım hala komşunun ev baklavasında gittim yedim 🫣😂 0 0 Yorumla
seyyah3534 Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cevizli baklava.Ev yapımı anne işi ama 0 0 Yorumla
MarcusAntonyus Takip Et Guru Yaş: 108 , eic 97% 1 yıl Kadayıf 0 1 Yorumla MarcusAntonyus 1 yıl Ama ev kadayıfı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
bayramda tatlı yemekten bıktım tatlıdan soğudum her gittiğim yerde tatlıyı dayadilar burnuma burnuma kadar doydum tatli gormek istemiyorum
Baklava baydı hafif bı tatlı yapabilirsiniz. Pasta türü ya da sütlü vs
Genel olarak şerbetli tatlılar yensede ben her zaman çikolatalı tatlılardan yanayım🤣
Pastaneden almak içinmi yoksa yapmak içinmi soruyosun🙂
Soğuk baklava
Var manita en tatlısı olurdu maalesef şu an yok o yüzden 31 le idare ediyoruz
Biz annemle revani yaptık 🤌🏼 ama aklım hala komşunun ev baklavasında gittim yedim 🫣😂
Senden daha güzel tatlı mı var hdjsnsn
Birdaki bayramda yazarım 😂
Cevizli baklava.
Ev yapımı anne işi ama
Soğuk baklava mükemmel olur
Ağızla yenmeyecek olan
Baklava
Baklava
Baklava
Fıstıklı burma 🤭🤩🤩
vezir parmağı hanım göbeği dilber dudağı
Kadayıf