Ramazan Aklınıza gelen kişilerle bayramlaştınız mı? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Aklınıza gelen kişilerle bayramlaştınız mı? Aklınıza gelen kişilerle bayramlaştınız mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Aso6533 Takip Et Fenomen Guru Yaş: 29 1 yıl Değer verdiğim öncelik verdiğim insanlara mesaj attım aradım..Sizinde bayramınız mübarek olsun..🍬 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim sizinde bayramınız mübarek olsun 🍬 Yorumla
_Maidetta_ Takip Et Fenomen Master Yaş: 38 1 yıl Bu bayram biraz garip benim için. Geride bırakılan doğal afet var. Annem yanımda yok. Akrabalarımın çoğu şehir dışına çıkmış. 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Geçmiş olsun iyi bayramlar Yorumla _Maidetta_ 1 yıl İyi bayramlar üstat 🙏 Yorumla
FiqHShott Takip Et Fenomen Master Yaş: 22 1 yıl Sen hariç evet 😄 abi bayramın mübarek olsun 🤝😊 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Sağol seninde bayramın mübarek olsun 😇 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Fenomen Master Yaş: 35 1 yıl Ramazan konusunda 411 cevap paylaştı. Hayır, sadece bir iki gelen mesaja cevap verdim.. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Ramazan konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evet bu sitede bayramlaştıklarım oldu gerçekte olmadı çünkü arayan soran yok. bende zaten aramadım kimseyi öyle kutlama huyum yok.iyi bayramlar abi 1 1 Yorumla Soran 1 yıl İyi bayramlar barış sağol 🍬
_Elyise Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% 1 yıl İyi bayramlar 😄 büyüklerin bayramlarını kutladım küçüklerde benimkini kutlar herhalde, düşünende düşünmeyende sağolsun 1 1 Yorumla Soran 1 yıl İyi bayramlar 😇 Yorumla
Olgunadam23 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 36% 1 yıl Takip ettiklerinden mesaj kabul ediyor.Bayramın mübarek olsun bu arada 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim seninde bayramın kutlu olsun 👋🏻 Yorumla
m TatlıKızzzz34 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Gelen mesajlara cevap verdim.. Büyüklerimi ziyaret ettim.. 1 0 Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 98% 1 yıl Bayramlaştık 😌İyi bayramlar.. 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim sanada iyi bayramlar 🍬 Yorumla TokEvinAçKedisi_ 1 yıl Teşekkürler 😌 Yorumla
XxSertaçılıcalıxx Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 98% 1 yıl Bayramlaşmak mı dün gece kutladı sağolsun 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Tm işte daha ne istiyorsun kutlanmış 😇 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl O olmadıktan sonra bayram bile mutlu geçmiyor😞 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Kim 🥳 Yorumla
NasyonalistTürk Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Evet hepsi ile bayramlaştım bitti 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Değer verdiğim öncelik verdiğim insanlara mesaj attım aradım..
Sizinde bayramınız mübarek olsun..🍬
Teşekkür ederim sizinde bayramınız mübarek olsun 🍬
Bu bayram biraz garip benim için. Geride bırakılan doğal afet var. Annem yanımda yok. Akrabalarımın çoğu şehir dışına çıkmış.
Geçmiş olsun iyi bayramlar
İyi bayramlar üstat 🙏
Sen hariç evet 😄 abi bayramın mübarek olsun 🤝😊
Sağol seninde bayramın mübarek olsun 😇
Hayır, sadece bir iki gelen mesaja cevap verdim..
Evet aklımdaki herkesle bayramlaştım
İşe yarar adamlarla bayramlaştım 😂
Evet bu sitede bayramlaştıklarım oldu gerçekte olmadı çünkü arayan soran yok. bende zaten aramadım kimseyi öyle kutlama huyum yok.
iyi bayramlar abi
İyi bayramlar barış sağol 🍬
İyi bayramlar 😄 büyüklerin bayramlarını kutladım küçüklerde benimkini kutlar herhalde, düşünende düşünmeyende sağolsun
İyi bayramlar 😇
Takip ettiklerinden mesaj kabul ediyor.
Bayramın mübarek olsun bu arada
Teşekkür ederim seninde bayramın kutlu olsun 👋🏻
Gelen mesajlara cevap verdim.. Büyüklerimi ziyaret ettim..
Bayramlaştık 😌
İyi bayramlar..
Teşekkür ederim sanada iyi bayramlar 🍬
Teşekkürler 😌
Bayramlaşmak mı dün gece kutladı sağolsun
Tm işte daha ne istiyorsun kutlanmış 😇
O olmadıktan sonra bayram bile mutlu geçmiyor😞
Kim 🥳
Hayır mesaj atanlara cvp yazdim sadece
Evet hepsi ile bayramlaştım bitti
Birkaç kişiyle bayramlaştım.
Evet bayramlastim iyi bayramlar