İyi bayramlar canlar.
Daha nice Ramazanlar ve Ramazan bayramlarına sevdiklerimiz ile sağlık, mutluluk, huzur ve birlik beraber içinde erişmek üzere inşallah...
💙🌼☕🧁🍭

İyi bayramlar canlar.
Daha nice Ramazanlar ve Ramazan bayramlarına sevdiklerimiz ile sağlık, mutluluk, huzur ve birlik beraber içinde erişmek üzere inşallah...
💙🌼☕🧁🍭
Hayırlı Bayramlar
Aile büyükleri ziyaret ediliyor :)
EİC için teşekkür ederim
Rica ederim
Senin de Bayramın mübarek olsun 🙏🍭🍬
💙
Teşekkür ederim bebiş 🥰
💙🍭..
Cevap
15Cevap
Bugün planım yok
Yarın kuzenin nişanı var. Bir de seçim zamanı olduğu için gelen gidenle uğraşıyoruz. Hiç bayram gibi değil.
Plaja gideceğim şimdi 1-2 saat güneşlenmeye çalışacağım..
Havaya psikolojik baskı yapıyorum ahxjc
İyi bayramlar herkese 😘
Kahvaltı, duş, hazırlık, turlayışlar, kahveler, arkadaş grubuyla uçuk kaçık fikirler, planlamalar devam.
bayram planım yok evde takılırım. İyi bayramlar
iyi bayramlar..
evde takılıp çocuklara şeker vermeyi planlıyorum.. :)
Yigenlere para vermek gelen gideni karsilamakti 1 inci gün.. bugün hiç belli değil
Her zaman olduğu gibi bayramlarda da evdeyim planım yok hayırlı huzurlu mutlu sağlıklı bayramlar
Ben de herkesin bayramını kutlarım. Bugün planda çalışmak var.
Evdeyiz iyi ba
Planım evde misafir agırlamak
sizin de geçmiş bayramınız mübarek olsun.. ben bu bayram plan yapmadım.. evde oturup kitap okudum.. müzik dinledim, dizi izledim..
ciden çok kötü bir bayarm geçiriyorum
Ne için
bu arkdaşım ama çok yakın arkadaşım bana ihanet eti beni tehtit ediyor diyorki numaranı sapık insanlara yaymakal tehtit edio sebebi ise biri tık tok hesbina girmiş bu sebebten dolayı beni tehtit edio bende dedimki eyer benim numarmı birine bile verirsen senden şikayetiç olucam ve bende aynı şekilde senin numarnı yayacam dedim ama bunu ondan beklemzdim saatlerce onun için ağladım odamada
Polise vericem seni de seni ne ile tehtit edip korkutup böyle beye güveniyor ve davranıyorsa artık ağlama polise ver bir halt yiyemez
bu arkdaşım ama çok yakın arkadaşım bana ihanet eti beni tehtit ediyor diyorki numaranı sapık insanlara yaymakal tehtit edio sebebi ise biri tık tok hesbina girmiş bu sebebten dolayı beni tehtit edio bende dedimki eyer benim numarmı birine bile verirsen senden şikayetiç olucam ve bende aynı şekilde senin numarnı yayacam dedim ama bunu ondan beklemzdim saatlerce onun için ağladım odamada ama ciden çok üzdü
Güvenmemen gerekmiş anla bence
Geçmiş olsun hiç bişey yapamaz
@yalnizbiri01 biliyorum yapamaz zaten kendisi de bilio ben haklı çıkarım die
Bayramın mübarek olsun
Eyw seninde
İyi bayramlar
Iyı bayramlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar