Saatler sonra 12 de Ramazan bayramı başlıyor ve bir ramazan daha sona eriyor. Ah ahh doyamadım doyamadım bu Ramazanda bitti gitti...🙄💙

Saatler sonra 12 de Ramazan bayramı başlıyor ve bir ramazan daha sona eriyor. Ah ahh doyamadım doyamadım bu Ramazanda bitti gitti...🙄💙

Teravih namazının bittiğine üzüldüm bu ramazan teravih namazının hepsini kılmıştım bugün teravih yoktu camiye de gidemedim ne güzel alışmıştım ramazan ne çabuk bitti anlamadım
Hiçbir ramazan benim için bu kadar zor geçmemişti. Birkaç sene öncesine kadar oruçluyken bile spor yapabilirdim bu sene hariç diğer tüm ramazanlarda iftar sonrası spor yapardım ama bu sene olmadı. Oruçtan önce sersem açtıktan sonra baygın baygın geçirdim ayı
Bende çok zorlandım açlık ve susuzluk konusunda hayatımda ilk kez senin gibi baygınlık geçirecek kadar kötü anlar yaşadım
Depremin etkisiyle buruk bir ramazan oldu. Çadır kentlerde vatandaşımıza iftar dağıttık. Onların hayır duasını aldık. Bayram için hazırlıklar yaptık.
Allah kabul etsin güzel bir hayırda bulunmuşsunuz
Amin inşallah
Yalan oldu bitti hemen. Allaj diğer ramazanlar nasip etsin
Amin
Cevap
8Cevap
Normal bir ay yaşadım
harbi bitti.. :S bir taraftan burukluk olsada yarın baklavaya hücum :D
Haha afied
Saoğul tşkler sizede.. sende bol bol yersin umarım
Yerim saolun
Benim için güzel bir Ramazan ayı idi. Zira hem oruç tuttum, hem de diyetimi yaparak yaklaşık 6 kg verdim.
İftar heyecanı güzeldi.. :/
normal bi ay olarak geçti açıkçası.
İftarı beklemek 😄
Sağlıklı olana buda gecti
Harikulade
sayılı günler çabuk biter..
Ben 7.30 da işe gidiyordum ve 14:00 da eve geliyordum. Ama işte çok enerjik hissetmiyordum kendimi. Normalda çok enerjik bir insanım. Ramazan benim açımdan çabuk geçti. Hiç bir şey anlamadım. Öğle araları camide cemaatle namaz kılıyordum. Sonra eve geliyordum. Yorgundum tabi. İnternete takılarak vaktimi öyle geçiriyordum. Tabi sahura kalkmak benim için zor oluordu. Hatta uyanmamak istiyordum. Ama uyanmazsam gündüzleri tutamam diye düşünüyordum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?