Şimdiden bütün KS üyelerinin bayramını kutluyorum, çok bayramlar görün inşallah 🙃🌸🪬💜

Şimdiden bütün KS üyelerinin bayramını kutluyorum, çok bayramlar görün inşallah 🙃🌸🪬💜

Bence arkadaşlar ile gezmek olabilir çünkü akrabaları hiç sevmem ama insanlara göre bu durum değiş. sevgili varsa sevgili ile de değişebilir. Bayramlar, aile bireyleri, arkadaşlar ve yakınlarla bir araya gelip birlikte vakit geçirmek için güzel bir fırsattır. Bayramlarda, sevdiklerimize zaman ayırabilir, onlarla sohbet edebilir, yemek yiyebilir, oyunlar oynayabilir veya diğer etkinliklerle keyifli vakit geçirebiliriz Ayrıca, bayramlar birlik ve beraberlik duygusunu pekiştiren ve toplumda dayanışmayı artıran önemli günlerdir. Bayramlar, insanların birbirlerine yardım etmeleri, sevgi ve saygı göstermeleri, diğer insanların ihtiyaçlarını karşılamaları ve cömertlik göstermeleri için bir fırsat sunar. bayramlar, güzel anılar biriktirmek için harika bir fırsattır.
Benim için bayram hep aynı duyguları ifade ediyor. Her ne kadar kötü günlerden geçsek de böyle günler insanların yüzlerinde istemsiz bir gülümseme ve huzur görüyorum... Birkaç günlüğüne de olsa genel manada mutlu ve huzurlu insan yüzleri görmek bence bayramların en güzel yanlarından biri...
Cevap
6Cevap
Bayramlar çocukken güzel şimdi bi numarası yok :D
Çocukların yüzündeki neşe
Hayırlı Bayramlar 😇
Gece 12 den sonra bayram başlıyor ben öyle kutlama mesajları atıyorum..
İyi bayramlar cann ❤️ sende çok bayramlar görürsün inşallah
Tatlıların olması 😋
Resmi tatil olabilir
Tatil olması.
Tatlı falan yapılması
Bayram olması
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?