Ramazan Bayramda Ekvador'a gidiyorum. Siz bu bayram kendiniz için ne yapıyorsunuz? Miami-boy Takip Et Yoda Yaş: 43 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Ben kendime hediye olarak Ekvator a bilet aldım. Tatile gidiyorum Bayramda Ekvador'a gidiyorum. Siz bu bayram kendiniz için ne yapıyorsunuz? Cevapla Tatil Soruları Hediye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ramazan konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ben bir yere gitmiyorum 1 0 Yorumla
TeomanŞarkısı Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Babannem ve amcamlara el öpmeye gideceğim babannem hasta zaten 2 4 Yorumla Miami-boy +1 yıl Geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin Yorumla TeomanŞarkısı +1 yıl Amin Yorumla Ateşliyıldız +1 yıl Çok geçmiş olsun Yorumla TeomanŞarkısı +1 yıl @Ateşliyıldız saol canım Yorumla
Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Ben Ankara 'da memleketime gidip geleceğim. Zaten arkadaşım evleniyor bir yere gidemem. 1 0 Yorumla
onlyteenage Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Bütün orucu uykusuz geçirdikten sonra başımı yatağa gömerim tabi gelen giden olmazsa 1 25 Yorumla Miami-boy +1 yıl Gelen giden eksik olmaz Yorumla onlyteenage +1 yıl Ben gezmeye çıktım😊 Misafir olan benim onlar benimle ilgilensin😅😂 Yorumla onlyteenage +1 yıl Onlar gelmeden ben gidiyimde ters köşe nasıl olurmuş görsünler Yorumla Miami-boy +1 yıl Süper yapmışsın, nasıldı günün geze bildin mi? Yorumla onlyteenage +1 yıl Aslında hiç gezme tadında değildim ama evet gezdim. Gelenler oldu karşıladım bayağı kalabalık bir gündü ama ben severim böyle kalabalıkları.😊 Yorumla onlyteenage +1 yıl Sen söyle senin günün nasıl geçiyor? Yorumla Miami-boy +1 yıl Çok yorucu , gece çalıştım ve büyük olaylar cardi yani anlayacağın yoğundum. Sabah işten çıktım direk yatağa Yorumla onlyteenage +1 yıl Uykusuzluktan ölüyorum ama gidip uyumakta istemiyorum. Yorumla Miami-boy +1 yıl Sen neden uykusuzsun Yorumla onlyteenage +1 yıl Kadınlar arifeyi uykusuz geçirir de ondan. Arife akşamı temizlik yemek tatlı gibi işlerle uğraşıyorsun. Uykuyu geride bırakıyorsun.😢😩😧😴😴😴 Yorumla Miami-boy +1 yıl Anladım, bütün ev işleri sana kaldı, enişte beyde yatıp uyudu Yorumla onlyteenage +1 yıl Annem var enişteye gerek yok😅 evli değilim işlerin hepsinide ben yaptım diyemem annem benden daha çalışkan😆 Yorumla Miami-boy +1 yıl Anlaşılan annen seni iyi çalıştırdı Yorumla onlyteenage +1 yıl Yok valla kıyamaz bana! Bende az biraz tembel hayvanlar gibiyim, iş üzerindeyken uyuşuğum biraz😅😂 Yorumla Miami-boy +1 yıl 🤣🤣🤣🤣 Yorumla Miami-boy +1 yıl Hamaratım zannettin gel alayım seni diyecektim, bütün herseyi değiştirdin. Biraz uyuduğum demen olmadı Yorumla onlyteenage +1 yıl Evde kaldığımı kim söyledi😆😅 Yorumla onlyteenage +1 yıl Boşta olduğumu falan Yorumla Miami-boy +1 yıl Evde kaldın demedim ki Yorumla Miami-boy +1 yıl Takılıyorum sadece Yorumla onlyteenage +1 yıl Biliyorum bende lafın gelişi sen söyledin dedim😅 Yorumla Miami-boy +1 yıl O zaman boşalsın, istemeye geleyim seni Yorumla onlyteenage +1 yıl Oldu canım oldu. Zar zor adam gibi adam bulmuşum onu da kimseye değişmem! Üzgünüm. Ben ona sahibim, o da bana sahip😏 Yorumla onlyteenage +1 yıl Aksi düşünülemez! Yorumla Miami-boy +1 yıl Allah muhabbetiniz arttırsın devamını getirsin Yorumla
evapo0 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Ekvator’a mı gidiyorsun. En çok görmek istediğim yer. Galapagos adalarına da gidecek misin 1 3 Yorumla evapo0 +1 yıl Ekvador * Yorumla Miami-boy +1 yıl Bu sefer gitmeyeceğim. Belki bir sonra ki sefere Yorumla Miami-boy +1 yıl Gel birlikte gidelim Yorumla
ESKIbirKSliadam Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl https://m.youtube.com/watch?v=9cQlVww0zKo&pp=ygUMc2FzaCBlY3VhZG9y diyosun... 1 0 Yorumla
PilotBeyyyy Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Bu sene 3 kere tatil yaptım zaten. Ekim de Türkiye'ye, oradan da balkan turu ayarlıyorum Türkiye de bir arkadaşla gitmek üzere. 1 0 Yorumla
meryemrqwe Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl bu ekonomide ben şahsen tatile çıkamıyorum. akraba ziyaretine gidicez 1 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Latin ateşiyle yanacaksın demek 1 3 Yorumla Miami-boy +1 yıl Aynen öyle olacak Yorumla TayyarRA +1 yıl Hadi bakalım keyifli tatiller Yorumla Miami-boy +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kaça aldın zenginsin galiba 1 1 Yorumla Miami-boy +1 yıl Neyi kaça aldım? Bileti diyorsan 370 dolar airbnb 150 dolar cok. pahali değil Yorumla
Trouvailllee Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl tatil mi 1 1 Yorumla Miami-boy +1 yıl Evet tatil Yorumla
cicimxs Takip Et Master Yaş: 31 , eic 45% +1 yıl Türkiye'den mi 1 5 Yorumla Miami-boy +1 yıl Hayır, Amerika'dan Yorumla cicimxs +1 yıl Anladım Yorumla Miami-boy +1 yıl Ben Amerika da yaşıyorum Yorumla cicimxs +1 yıl Ne guzell Yorumla Miami-boy +1 yıl Teşekkürler Yorumla
KRALINIZASELAMDURUN Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Ne yaptığımı ne yapacağımı bilmiyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Ben bir yere gitmiyorum
Babannem ve amcamlara el öpmeye gideceğim babannem hasta zaten
Geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin
Amin
Çok geçmiş olsun
@Ateşliyıldız saol canım
Ben Ankara 'da memleketime gidip geleceğim. Zaten arkadaşım evleniyor bir yere gidemem.
Bütün orucu uykusuz geçirdikten sonra başımı yatağa gömerim tabi gelen giden olmazsa
Gelen giden eksik olmaz
Ben gezmeye çıktım😊 Misafir olan benim onlar benimle ilgilensin😅😂
Onlar gelmeden ben gidiyimde ters köşe nasıl olurmuş görsünler
Süper yapmışsın, nasıldı günün geze bildin mi?
Aslında hiç gezme tadında değildim ama evet gezdim. Gelenler oldu karşıladım bayağı kalabalık bir gündü ama ben severim böyle kalabalıkları.😊
Sen söyle senin günün nasıl geçiyor?
Çok yorucu , gece çalıştım ve büyük olaylar cardi yani anlayacağın yoğundum. Sabah işten çıktım direk yatağa
Uykusuzluktan ölüyorum ama gidip uyumakta istemiyorum.
Sen neden uykusuzsun
Kadınlar arifeyi uykusuz geçirir de ondan. Arife akşamı temizlik yemek tatlı gibi işlerle uğraşıyorsun. Uykuyu geride bırakıyorsun.😢😩😧😴😴😴
Anladım, bütün ev işleri sana kaldı, enişte beyde yatıp uyudu
Annem var enişteye gerek yok😅 evli değilim işlerin hepsinide ben yaptım diyemem annem benden daha çalışkan😆
Anlaşılan annen seni iyi çalıştırdı
Yok valla kıyamaz bana! Bende az biraz tembel hayvanlar gibiyim, iş üzerindeyken uyuşuğum biraz😅😂
🤣🤣🤣🤣
Hamaratım zannettin gel alayım seni diyecektim, bütün herseyi değiştirdin. Biraz uyuduğum demen olmadı
Evde kaldığımı kim söyledi😆😅
Boşta olduğumu falan
Evde kaldın demedim ki
Takılıyorum sadece
Biliyorum bende lafın gelişi sen söyledin dedim😅
O zaman boşalsın, istemeye geleyim seni
Oldu canım oldu. Zar zor adam gibi adam bulmuşum onu da kimseye değişmem! Üzgünüm. Ben ona sahibim, o da bana sahip😏
Aksi düşünülemez!
Allah muhabbetiniz arttırsın devamını getirsin
Ekvator’a mı gidiyorsun. En çok görmek istediğim yer. Galapagos adalarına da gidecek misin
Ekvador *
Bu sefer gitmeyeceğim. Belki bir sonra ki sefere
Gel birlikte gidelim
diyosun...
Bu sene 3 kere tatil yaptım zaten. Ekim de Türkiye'ye, oradan da balkan turu ayarlıyorum Türkiye de bir arkadaşla gitmek üzere.
bu ekonomide ben şahsen tatile çıkamıyorum. akraba ziyaretine gidicez
Latin ateşiyle yanacaksın demek
Aynen öyle olacak
Hadi bakalım keyifli tatiller
Teşekkürler
Kaça aldın zenginsin galiba
Neyi kaça aldım? Bileti diyorsan 370 dolar airbnb 150 dolar cok. pahali değil
Ben evimde olacağım.
Bayram namazına gidecez tamam.
tatil mi
Evet tatil
Türkiye'den mi