Başlık bulamamış olabilirim :) şöyle izah edeyim; 30 gün oruç tutan insanın, 31. gün hemen alkole ya da başka şeylere saldırması, sarılması ya da kavuşmuş gibi yapması iki yüzlülük değil mi? :) 30 gün ile cenneti mi satın almaya çalışıyorsunuz? :)
Dipnot: Sen farklı mısın diye soranlar olacaktır. Farklıyım ben ramazan ayında da normalde neysem o oldum :) oruç tutmadım.
Sadece sizin gibiler bana iki yüzlü gibi geliyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Size 30 gün günah olan şeyler, 31. gün günah değil mi? :)
Ramazan ayında ve sonrası insanları iki yüzlü yapmıyor mu?
Evet yapıyor çoğu kişi birde saf numarası yapmaları da yok mu :D yani o ay gelince herkes inançlı ama sonra cinsellik alkol neyse devam :) bu insanlar böyledir.
Evet anladım bende oruç tutup, namaz kılan ve dua eden biriyim alkol kullanmam fakat insanları tanımadan etmeden yapmayanlarda hedef alınıyor gibi olmuş sadece yazım stilin üslubun biraz yanlış
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet yapıyor çoğu kişi birde saf numarası yapmaları da yok mu :D yani o ay gelince herkes inançlı ama sonra cinsellik alkol neyse devam :) bu insanlar böyledir.
Kesinlikle :)
Genel konuşmayın herkes aynı değil Hakka girersiniz
Bunları yapandan bahsediyorum. Herkes böyle diye bir cümlemi tekrar tekrar okudum ama bulamadım
Evet anladım bende oruç tutup, namaz kılan ve dua eden biriyim alkol kullanmam fakat insanları tanımadan etmeden yapmayanlarda hedef alınıyor gibi olmuş sadece yazım stilin üslubun biraz yanlış
Yapıyor gibi