Ramazan Orucu Fulleyen ler var mı aramızda? BAKİRHOROZ3434 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Ben hepsini tuttum. Hanımefendi ler hariç kimler tamamını tuttu? Güncellemeler+1 yıl Sorum güncel Orucu Fulleyen ler var mı aramızda? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Pikauv Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Sadece 1 hafta tutamadım, regl olduğum için o da. Onun dışında hep tuttum, bugün de oruçluyum şükür 🙏🏻 1 3 Yorumla BAKİRHOROZ3434 +1 yıl Teşekkürler Allah kabul etsin Pikauv +1 yıl Amin sağol 🤲🏻 BAKİRHOROZ3434 +1 yıl 🙂🙏
TeomanŞarkısı Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Niye hanımlar hariç ne alaka bende full tuttum 0 4 Yorumla BAKİRHOROZ3434 +1 yıl 1 ay tutmak özel sebeplerden dolayı zor olur diye dedim Yorumla TeomanŞarkısı +1 yıl Bir ay boyunca olmuyoruz 3 gün ve 7 gün arası oluyoruz sadece geriye kalan koca 3 3 buçuk hafta tutulur engel yok gerisi kazaya bırakılır Yorumla BAKİRHOROZ3434 +1 yıl Ablacım ben ne dedim 1 ay tutmayan falan mı var dedim yani 🤔Allah Allah işi haydar dümene çevirdin yemin ediyorum Yorumla TeomanŞarkısı +1 yıl Sensin Haydar dümen profile bak kdjd Yorumla
aichaa Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Sadece bir tane tutmadım sayılır mı 1 1 Yorumla BAKİRHOROZ3434 +1 yıl Sayılır 🙂 tebrikler Yorumla
SaykoMann Takip Et Master Yaş: 28 , eic 63% +1 yıl Çok şükür hepsini tuttum 1 1 Yorumla BAKİRHOROZ3434 +1 yıl Mükafatı bol olsun tebrikler Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bende tuttum. Regl olmadım hiç 1 1 Yorumla BAKİRHOROZ3434 +1 yıl Tebrikler iyi denk gelmiş valla Yorumla
Ates4870 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 93% +1 yıl Elbette 1 2 Yorumla BAKİRHOROZ3434 +1 yıl Teşekkür ederim cevap için Yorumla Ates4870 +1 yıl Rica ederim Yorumla
sadboy_ Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Full 🤙 1 1 Yorumla BAKİRHOROZ3434 +1 yıl Tebrikler Yorumla
KırılmazRakıŞişesi Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Ben eksikedim kdksk hiç tutmuyorum çünkü 0 4 Yorumla BAKİRHOROZ3434 +1 yıl Sağlık olsun. Ne diyelim Herkesin eksiği var maalesef Yorumla KırılmazRakıŞişesi +1 yıl Sen eksikliklerini oruç tutarak gideriyorsan çokta yaşamana gerek yok. Bitmişsin çünkü.) Yorumla BAKİRHOROZ3434 +1 yıl Benim eksiğim var DİYORUM belkide fazlasıyla. Seni yargilamadim. Fakat sungerlesmis beynin le sağlıklı düşünemiyorsun Yorumla KırılmazRakıŞişesi +1 yıl Anlıyorum. Sende R yapmayı sevenlerdensin haydi eyvallah Yorumla
Pripiyat Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Hiçbirini tutmadım 0 1 Yorumla BAKİRHOROZ3434 +1 yıl Teşekkür ederim cevabınız için Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sadece 1 hafta tutamadım, regl olduğum için o da. Onun dışında hep tuttum, bugün de oruçluyum şükür 🙏🏻
Teşekkürler Allah kabul etsin
Amin sağol 🤲🏻
🙂🙏
Niye hanımlar hariç ne alaka bende full tuttum
1 ay tutmak özel sebeplerden dolayı zor olur diye dedim
Bir ay boyunca olmuyoruz 3 gün ve 7 gün arası oluyoruz sadece geriye kalan koca 3 3 buçuk hafta tutulur engel yok gerisi kazaya bırakılır
Ablacım ben ne dedim 1 ay tutmayan falan mı var dedim yani 🤔Allah Allah işi haydar dümene çevirdin yemin ediyorum
Sensin Haydar dümen profile bak kdjd
Sadece bir tane tutmadım sayılır mı
Sayılır 🙂 tebrikler
Çok şükür hepsini tuttum
Mükafatı bol olsun tebrikler
Bende tuttum. Regl olmadım hiç
Tebrikler iyi denk gelmiş valla
Elbette
Teşekkür ederim cevap için
Rica ederim
Full 🤙
Tebrikler
Ben eksikedim kdksk hiç tutmuyorum çünkü
Sağlık olsun. Ne diyelim Herkesin eksiği var maalesef
Sen eksikliklerini oruç tutarak gideriyorsan çokta yaşamana gerek yok. Bitmişsin çünkü.)
Benim eksiğim var DİYORUM belkide fazlasıyla. Seni yargilamadim. Fakat sungerlesmis beynin le sağlıklı düşünemiyorsun
Anlıyorum. Sende R yapmayı sevenlerdensin haydi eyvallah
Ben de
Hiçbirini tutmadım
Teşekkür ederim cevabınız için