Normalde çok enerjik biriyim ama oruçlu olduğum zaman bitkin oluyorum 💁🏻♀️😕
Gündüz ders çalışmam lazım ama baş ağrısı ve bitkinlik yüzünden ders çalışamıyorum, buna nasıl engel olabilirim? Oruç tutmam lazım tutmamazlik yapmak istemiyorum
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Normalde çok enerjik biriyim ama oruçlu olduğum zaman bitkin oluyorum 💁🏻♀️😕
Gündüz ders çalışmam lazım ama baş ağrısı ve bitkinlik yüzünden ders çalışamıyorum, buna nasıl engel olabilirim? Oruç tutmam lazım tutmamazlik yapmak istemiyorum
Anlıyorum, bendede oluyor bu. Fakat bunun bir nedeni var mı? Benim mesela vitaminlerim düşük, o yüzden oruçluyken tansiyonum düşüyor, baş ağrısı, yorgunluk, halsizlik oluyor. Bunun için ben sahurda güzelce yiyerek, ağrı kesici ve vitamin alarak tekrar yatıyorum, uykunu almanda önemli. Eğer seninde vitaminlerin düşükse bunlara dikkat et, ama eğer değilse o zaman sahurda ağrı kesici al, sıcak çaylar iç ve yeterince uyumaya özen göster.
Vitamin değerlerim biraz düşük ve içmeyi hep unutuyorum bu gece sizin dediğiniz gibi ilaçla içeyim vitamini 😊 tavsiye için teşekkür ederim
Rica ederim, Allah kolaylık versin 🤍
Amin hepimize inşallah 😊
Amin inşallah 😊
Cevap
3Cevap
Zaten ili gün kalmıs iki gun daha bitkin olmaya devam
Doğru diyorsunuz ama bitkin olmayı sevmiyorum, benlik bir şey değil 😅 birde çok baş ağrısı yapıyorum bitkinlik
Selamlar müsaitseniz çok vaktinizi almadan ben de size oruçla alakalı bir şey sormak istiyorum olur mu?
Tabiki sorabilirsiniz
çok teşekkürler çok kısa inanın. mesaj kutum açık yazarmısınız
Aynı sorun bendede var
Oruç tutmayarak
Oruç tutmamazlık yapmam 💁🏻♀️ Dini görevlerimi yerine getirmem lazım
Gùzel besin yemelisin az yersen enerjin dùşùk olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?