Baktığım her resimde gül gibi bitiyorsun
Rüyamısın bilmem ki bir anda yitiyorsun
Buram buram içimde kalbimde atıyorsun
Sen her zaman gönlümün köşkünde yatıyorsun
Farkında mısın bilmem burnumda tutuyorsun
Farkında mısın bilmem burnumda tutuyorsun..
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Baktığım her resimde gül gibi bitiyorsun
Rüyamısın bilmem ki bir anda yitiyorsun
Buram buram içimde kalbimde atıyorsun
Sen her zaman gönlümün köşkünde yatıyorsun
Farkında mısın bilmem burnumda tutuyorsun
Farkında mısın bilmem burnumda tutuyorsun..
Kardeşim sürpriz yapıp geldi. Evet artık bu bayram bana Bayram sevdiklerimin neredeyse tamamı burada. Sevdiğim eksik o da bayramdan bir iki hafta sonra gelecek
Aslında ne yazık ki bayramlar her zaman için moruk geçer rabbimizin emri olduğu için o gün mutlu olmak Bayramı kavuştuğumuz için ve Ramazan gününü sağlıklı bir şekilde oruçlu geçirdiğimiz için şükretmek gerekir ama bir yandan kaybettiğimiz yakınlarımız bayramda hiçbir zaman kavuşamayacağımız insanların olduğunu düşündüğümüzde gerçekten insana bir hüzün çöküyor.
Bir de ne yazık ki artık insanlar bayramları sadece tatil olarak gördüğü için beni dini hassasiyetler tamamıyla yok olduğu için insanın çok fazlasıyla üzüyor.
Benim için çok fazla bir anlam ve öneme sahip değil. Çünkü ben bayramı değil, bayram bahanesiyle birlikte bir araya geldiğimiz o aileyi, arkadaşlığı ve dostluğu özledim. Yalnız geçirmeye devam edeceğim her yıl olduğu gibi, ilk 2 gün işlerim var çalışmak zorundayım. Sadece 3. gün boştayım, o gün de yine yalnız başıma takılıp bir yerlerde içmeyi düşünüyorum. Böyle bir fırsat olacak sadece ama yalnız da hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden.
Bayram bana bayram değil maalesef. ben inançsızım ya :D kendim kutlamıyorum ama arkadaşlarımın kutlarım çünkü hepsi inançlı ama ben de bayram havası olmaz ben gezmem ya da akrabalara gitmem sadece kendim gezersem alışveriş merkezlerinde gezerdim o kadar. ya da işte sosyal medyada takılırdım daha çok
şimdiden keyifli bayramlar abla :)
Cevap
9Cevap
Dün de geldim soruya cevap vermeye kötü hissettim kapattım bugün de aynısı oldu
😊🍀
Bayram ; aslında kendini bilen herkes için bir ferahlık ve iletişim günleridir. Bir fırsattır , hatır sayma alma sebebidir. Üzdüklerimizin bir nebzede olsa gönlünü alma günleridir. Bayramlar; Huzurla güvenle sabırla sevgiyle sabırla tüm insanlıkla hoşgörü ve bağ kurma hasret giderme günleridir.
Eskiden bayram geliyo sevinciyle birsürü alışveriş yapardık yeni şeyler giymek için. Şimdi bakıyorum kimse de O enerji ve istek yok. Bende de dahil. Asla eskisi gibi olmayacak.
Bayram kalmadı ki. Her gün her an zehir zıkkım artık
Evet öyle. Ne kadar mutsuz ve huzursuz olsam da bayram da olumsuz duygulardan hiçbir eser kalmıyor
yalnız olacağım için bana bayram
Bu sene bayram baydam gibi olmayacak
Buruk bayramlar artık
Bana bayram bayram gibi olmayalı tam 16 sene oldu.
:) allah rahmet eylesin ölenlerimize..
Ölen yok çok şükür 🙏 16 yıldır ailemden uzağım
Allah kavuştursun o halde :) en azından kavuşma ihtimalin var..
Kötünün iyisi diyelim ☺️
Düzelir umarım :) 🌸
Bayram zenginler içindir bana hiç bir zaman bayram olmadı. Hizmet sektöründe bayram olmaz
Eh yani ne çok bayram ne çok değil
Bu bayram hüzünlü
23 yıldır bayramsızım
Evet
Maalesef değil..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?