Ramazan Bugün kadir gecesi kadir geceniz kutlandı mı? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 özel olarak herkesin kadir gecesi mübarek olsun..Bugün kadir gecesi kadir geceniz kutlandı mı? Bugün kadir gecesi kadir geceniz kutlandı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl O kadar yaşlanmadım henüz, ben kutluyorum genelde. 😄 Yeğenlerim kutlarlar ama kandilimi değil de bayramımı olur muhtemelen. Keyifli akşamlar. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ramazan konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kutlanmadı. zaten inançsız olduğumu bildikleri için de kutlamazlar :D ya da bana dua etmezler ama ben kutlarım arkadaşlarımın her zaman. 1 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Herkesin kadir gecesi mübarek olsun hayırlı kandiller herkese 😊😊 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayırlı kandiller 👋🏻 Yorumla
Firu_Zen Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kutlandı şükürler olsun oruçlar tutuldu namazlar kılındı dualar edildi Allah kabul etsin. Sizin de Kadir geceniz hayırlara vesile olsun 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Sizinde Allah kabul etsin sağolun 🙏 Yorumla Firu_Zen +1 yıl Amin Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Ben en küçük olduğum için herkesinkini ben kutladım. 😌Kadir geceniz mübarek olsun İstanbul bey. 😌 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Sağol. Seninde mübarek olsun abi demezsin dimi 😇 Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Yok yok herkese denilmiyormuş öğrendim artık 😃 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Ramazan konusunda 359 cevap paylaştı. Hayır hiç kimse kutlamadı kadir gecemiz mübarek olsun Allah dualarımızı ibadetlerimizi kabul etsin 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Amin… kadir geceniz mübarek olsun Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kutlanmadi cunku pek inancim kalmadi artik boyle seylere. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl İyi ben kutlim kadir gecen mübarek olsun inancın tam olsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tesekkurler inanlarin kutlu olsun Yorumla
ChooChoo Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 42% +1 yıl Kutlandı ama iş yerinden bana yürüyen arkadaş tarafindan sksk 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Kutlanmadı..Hayırlı kandiller.. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Sağol seninde mübarek olsun 👋🏻 Yorumla
Elfida277 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Kutlandı... Kadir geceniz mübarek olsun.. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Seninde fidoş mübarek olsun Yorumla Elfida277 +1 yıl Tşkler isoşş😀 Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Evet kutlandı.. Hayırlı kandiller.. 1 0 Yorumla
şurum_şine Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 97% +1 yıl Genel mesajlarla sadece. Hayırlı kandiller. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
O kadar yaşlanmadım henüz, ben kutluyorum genelde. 😄 Yeğenlerim kutlarlar ama kandilimi değil de bayramımı olur muhtemelen. Keyifli akşamlar.
Kutlanmadı. zaten inançsız olduğumu bildikleri için de kutlamazlar :D ya da bana dua etmezler ama ben kutlarım arkadaşlarımın her zaman.
Herkesin kadir gecesi mübarek olsun hayırlı kandiller herkese 😊😊
Hayırlı kandiller 👋🏻
Kutlandı şükürler olsun oruçlar tutuldu namazlar kılındı dualar edildi Allah kabul etsin. Sizin de Kadir geceniz hayırlara vesile olsun
Sizinde Allah kabul etsin sağolun 🙏
Amin
Ben en küçük olduğum için herkesinkini ben kutladım. 😌
Kadir geceniz mübarek olsun İstanbul bey. 😌
Sağol. Seninde mübarek olsun abi demezsin dimi 😇
Yok yok herkese denilmiyormuş öğrendim artık 😃
Hayır hiç kimse kutlamadı kadir gecemiz mübarek olsun Allah dualarımızı ibadetlerimizi kabul etsin
Amin… kadir geceniz mübarek olsun
Kutlanmadi cunku pek inancim kalmadi artik boyle seylere.
İyi ben kutlim kadir gecen mübarek olsun inancın tam olsun
Tesekkurler inanlarin kutlu olsun
Kutlandı ama iş yerinden bana yürüyen arkadaş tarafindan sksk
Kutlanmadı..
Hayırlı kandiller..
Sağol seninde mübarek olsun 👋🏻
Kutlandı... Kadir geceniz mübarek olsun..
Seninde fidoş mübarek olsun
Tşkler isoşş😀
Evet kutlandı.. Hayırlı kandiller..
Genel mesajlarla sadece. Hayırlı kandiller.
Amin 🤲🏻
Henüz hayır 👍🏻
Evet
Yok hayır