Ramazan Bugün kadir gecesi kadir geceniz kutlandı mı? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 özel olarak herkesin kadir gecesi mübarek olsun..Bugün kadir gecesi kadir geceniz kutlandı mı? Bugün kadir gecesi kadir geceniz kutlandı mı? Cevapla 16 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
FiqHShottFenomen Takip Et Master Yaş: 21 7 ay Herkesin kadir gecesi mübarek olsun hayırlı kandiller herkese 😊😊 1 1 Yorumla Soran 7 ay Hayırlı kandiller 👋🏻 Yorumla
HeartofFireFenomen Takip Et Master Yaş: 29 7 ay O kadar yaşlanmadım henüz, ben kutluyorum genelde. 😄 Yeğenlerim kutlarlar ama kandilimi değil de bayramımı olur muhtemelen. Keyifli akşamlar. 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakinFenomen Takip Et Master Yaş: 34 7 ay Ramazan konusunda 411 cevap paylaştı. Kutlanmadı..Hayırlı kandiller.. 1 1 Yorumla Soran 7 ay Sağol seninde mübarek olsun 👋🏻 Yorumla
Firu_Zen Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 7 ay Kutlandı şükürler olsun oruçlar tutuldu namazlar kılındı dualar edildi Allah kabul etsin. Sizin de Kadir geceniz hayırlara vesile olsun 1 2 Yorumla Soran 7 ay Sizinde Allah kabul etsin sağolun 🙏 Yorumla Firu_Zen 7 ay Amin Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% 7 ay Ben en küçük olduğum için herkesinkini ben kutladım. 😌Kadir geceniz mübarek olsun İstanbul bey. 😌 1 2 Yorumla Soran 7 ay Sağol. Seninde mübarek olsun abi demezsin dimi 😇 Yorumla TokEvinAçKedisi_ 7 ay Yok yok herkese denilmiyormuş öğrendim artık 😃 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 34 7 ay Hayır hiç kimse kutlamadı kadir gecemiz mübarek olsun Allah dualarımızı ibadetlerimizi kabul etsin 1 1 Yorumla Soran 7 ay Amin… kadir geceniz mübarek olsun Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 7 ay Ramazan konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kutlanmadı. zaten inançsız olduğumu bildikleri için de kutlamazlar :D ya da bana dua etmezler ama ben kutlarım arkadaşlarımın her zaman. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 7 ay Kutlanmadi cunku pek inancim kalmadi artik boyle seylere. 1 2 Yorumla Soran 7 ay İyi ben kutlim kadir gecen mübarek olsun inancın tam olsun Yorumla Cevap sahibi 7 ay Tesekkurler inanlarin kutlu olsun Yorumla
ChooChoo Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 41% 7 ay Kutlandı ama iş yerinden bana yürüyen arkadaş tarafindan sksk 1 0 Yorumla
Elfida277 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% 7 ay Kutlandı... Kadir geceniz mübarek olsun.. 1 2 Yorumla Soran 7 ay Seninde fidoş mübarek olsun Yorumla Elfida277 7 ay Tşkler isoşş😀 Yorumla
şurum_şine Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 95% 7 ay Genel mesajlarla sadece. Hayırlı kandiller. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Herkesin kadir gecesi mübarek olsun hayırlı kandiller herkese 😊😊
Hayırlı kandiller 👋🏻
O kadar yaşlanmadım henüz, ben kutluyorum genelde. 😄 Yeğenlerim kutlarlar ama kandilimi değil de bayramımı olur muhtemelen. Keyifli akşamlar.
Kutlanmadı..
Hayırlı kandiller..
Sağol seninde mübarek olsun 👋🏻
Kutlandı şükürler olsun oruçlar tutuldu namazlar kılındı dualar edildi Allah kabul etsin. Sizin de Kadir geceniz hayırlara vesile olsun
Sizinde Allah kabul etsin sağolun 🙏
Amin
Ben en küçük olduğum için herkesinkini ben kutladım. 😌
Kadir geceniz mübarek olsun İstanbul bey. 😌
Sağol. Seninde mübarek olsun abi demezsin dimi 😇
Yok yok herkese denilmiyormuş öğrendim artık 😃
Hayır hiç kimse kutlamadı kadir gecemiz mübarek olsun Allah dualarımızı ibadetlerimizi kabul etsin
Amin… kadir geceniz mübarek olsun
Kutlanmadı. zaten inançsız olduğumu bildikleri için de kutlamazlar :D ya da bana dua etmezler ama ben kutlarım arkadaşlarımın her zaman.
Kutlanmadi cunku pek inancim kalmadi artik boyle seylere.
İyi ben kutlim kadir gecen mübarek olsun inancın tam olsun
Tesekkurler inanlarin kutlu olsun
Kutlandı ama iş yerinden bana yürüyen arkadaş tarafindan sksk
Kutlandı... Kadir geceniz mübarek olsun..
Seninde fidoş mübarek olsun
Tşkler isoşş😀
Evet kutlandı.. Hayırlı kandiller..
Genel mesajlarla sadece. Hayırlı kandiller.
Amin 🤲🏻
Henüz hayır 👍🏻
Evet
Yok hayır