O bayramda kaybolan üç çocuk olayının yaşandığı yerde yaşıyorum bir daha öyle güzel günler yaşayamadık bastonlu amcalardan şeker toplayamadik mahalleyi gezip. O olaydan sonra Kayseri'de tüm bayram şekeri toplama şeyi bitti diyebilirim
2009 da oldu evet yakınlarında oturuyordum rivayete göre o yıllarda boşaltılan bir bina vardı benim direk önümde olayın orada yaşandığını da söyleyen var. Tam emin değilim sonra kimse çıkamadı işte dışarı şeker toplamaya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
En son bayramlığı her halde çocukken falan almışımdır
Uyuyana kadar giyerm ben de.. :))
O heyecanımızı da aldılar be. Aldıkları o heyecanlarımız onların... 🥲
Pabuçlar yakışmış hayırlı olsun
Sağol 😇
Çantasında kim daha çok şeker harçlık topladı diye diğerleriyle yarış yapanlar nerede pekii?
Dimi oda var 😇
O bayramda kaybolan üç çocuk olayının yaşandığı yerde yaşıyorum bir daha öyle güzel günler yaşayamadık bastonlu amcalardan şeker toplayamadik mahalleyi gezip. O olaydan sonra Kayseri'de tüm bayram şekeri toplama şeyi bitti diyebilirim
3 çocuk olayını duymadım canım bana gönderirmisin arşivi varsa
Bekle bakayım
www.google.com/.../kayseride-3-cocugu-olduren-zanli-pismanim-17399590
2011de olmuş olay hiç duymamıştım demek orada oturuyorsun
2009 da oldu evet yakınlarında oturuyordum rivayete göre o yıllarda boşaltılan bir bina vardı benim direk önümde olayın orada yaşandığını da söyleyen var. Tam emin değilim sonra kimse çıkamadı işte dışarı şeker toplamaya
Ailelerin bu durumda çocuğunu el üstünde tutması normal ben olsam orada oturmazdım taşınırdım
Evin içinde ayağım alissin diye mi ayakkabıyla dolaşıyorsun.. yoksam bize mi gosteriyorsun cicini😅
Annem görse s.. ağzıma 😂 yok ama temiz altı
Ay ya 😅 .. keşke dışarıda bizden de bu kadar korksalar bu erkek milleti
Dışarısı bize ait 😂 keser sapıyla bile kovalandım dışarda, annem için farketmiyor
Sizleri annelere şikayet etsek demek ki korkudan...😂 Bu hassas taraflarınizi öğrendiğimiz iyi oluyo
Bu olaylar çocukluk zamanlarında yaşadığım olaylar 😇 ben büyüyünce annemde jübile yaptı tabi
😂.
Ten rengin niye bu kadar güzel geldi bana acaba☺️
Ahh ne güzel pohpohlandım teşekkür ederim 😇
Hayır değil 😄yeter ayak görmek istemiyoruz ya jddjj
Daha önceden gördün galiba
Evet evet burada.. Baş ucuma koyardım uyurken sabah uyanır uyanmaz giymek için.. 😅
Bayramlık almadım ki :D genel de neler giyiyorsam onları giyeceğim. ama hayırlı olsun
Bayram gelmeden önce kendi aramızda ne kadar harçlık toplayacağımızı hesaplardık 😅
bu ayakkabıyı giymekte büyük risk dhdhdh
Neden
kesin bir şey dökerim çünkü shdhdh
Ölene kadar seninle yaşamıyacak sonuçta bende giyince kirlenicek
😏beyaz ayakkabı dediğin beyaz kalmalı.
Beyaz ayakkabı giymek saflığın işareti mi 😀
jshshdsh hee kırmızı bagcikta konseptin devamı
Bağcıklar beyaz ama 🫨
konsepti tamamlamak senin elinde 😂
Yok ben orjinali bozmam 😇
ömrünce seninle olsun dhdhd
Sağol
Güle güle giy güzelmiş.. iyi bayramlar;)
Teşekkür ederim 😇
Güle güle giy iyi bayramlar😊😇
Teşekkür ederim 😇
Beeeennn 🤫 2 hafta önce bir pantolon aldım. 1 hafta dayandım ama artık giymeye başladım 😔
Bayramlık almayı bırakalı çok oldu
En son 20 sene önce almıstım
Hayırlı olsun güle güle kullanın
Bayramlık almadım.
evettt
Almadım