Güzel bir duş aldım pijamalarımı giydim pembis corabimla kombine ettim mis gibi kombin oldu zjzjzj Eski bayramlar yok bayramlik almayali yillar oldu ama yeni bir kac sey almistim yarın bayram diye onlari giyeyim bariiii jxjsj Begendigim seyleri almak icin hop diye almayali da yillar oldu bir etek elbise 150 200den aşağı yok ayakkabı desen guzel rahat spor min. 600 tl aglanacak halde ülke sanirim bende artik mis gibi fakirim evine 20 bin tl alti giren fakir sayiliyor ya:d
Köyde yaşıyorum hayvanlarımız var çalışıyorum yani o kadar zorluk çekiyorum dedim babama alın dedim para yok dedi ama aldım en sonunda arınmadi benden 😅
Hazır olmaz olur mu hiç, altın kaplama ayakkabı, ejderha derisinden yapılmış ceket ve vicunya kupaşından biçilmiş gömlek ve pantolon, ben bu bayram biraz mütevazı olayım dedim ve abartıdan kaçındım.
Şimdi kendimiz istediğimiz her şeyi aldığımız halde o mutluluk yok malesef… keşke hep çocuk kalsaydık , üzerimizdeki tek kir sokak kiriydi.. her neyse 🤷🏻♀️
Bana bir tek takım elbise yakıştığı için takım elbiselerimi giyip sokak kedilerini besledim. Onlar yine benden şıktı ama en azından benim de ikramlarım güzeldi... 😊 Bayramım kombinli kedişler dombili oldu... 👏
Bayramdan önce trendyoldan kıyafet alışverişi yaptım ama onları giymedim bayramda sjjdjd Çünkü bayram benim için bir şey ifade etmiyor çocukken iyi hoştu büyüyünce sıkıcı bir hal aliyor
Paramız mi var bayramlık ya da yeni kıyafet alalım😒 ancak eskileri dolabı karistiriyoruz etiketi olan giyilmedik ürünler çıkıyorsa arada giyiyoruz işte olanı zaten ceket montta alamaz olduk spor ayakkabı da botla geziyoruz bu havada ailemiz sağolsun iyi ki de sınava hazirlaniyoruz 🤷♀️
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bayram mı bizim bayram hazirlikla geçti yarına kızistememiz var da
Evett. Bembeyaz bir elbise altına beyaz spor ayakkabılarım ve minik hardal sarısı çantam inci kolyem ve parmağımda sevgilimin evlenme teklifi ederken verdiği tektaşım. 😊😊