Ramazan Kendinize bayramlık aldınız mı? aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Güncellemeler+1 yıl İçimi kararttınız arkadaşlar teşekkürler Kendinize bayramlık aldınız mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Sym5568 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl En son bayramlık 7 yıl önce aldım. Zamanla onun da gereksiz olduğunu anladım. 0 4 Yorumla aloneenolaa +1 yıl Gereksiz değil aslında yeni eşyan olmuş oluyor Yorumla Sym5568 +1 yıl Normalde de sık sık aldığımdan benim için gereksiz oluyor.🙂 artık bayram alışverişi görenek olmuş. Parası olan olmayan herkes alıyor. Zorunluluk haline gelmiş. Yorumla aloneenolaa +1 yıl He ben de çok nadir kıyafet alıyorum mesela bayramda canım almak istiyor gibi Yorumla Sym5568 +1 yıl Öyle mantıklı olabilir tabi bayramlık almak🌿 Yorumla
Muhdar Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 33% +1 yıl Yarın sağlam bı alışveriş yapacağım ama bayramlık değil daha uygun oluyor die 😂 0 2 Yorumla aloneenolaa +1 yıl Öyle gerçekten özel günleri severim bu yüzden Yorumla Muhdar +1 yıl Bir bayram öncesi birde kara cumalar vazgeçilmez 😂 Yorumla
_SkullCrusher_ Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Koca adam olduk ne bayramlığı çok param olsa da çocuklara alabilsen keşke mutlu olsalar 0 0 Yorumla
laylaylomgalibaa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Normal kıyafet aldım ama. bayramda giyerim onu galiba 0 0 Yorumla
yolun_yolcusu88 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Hayır almadım. Eski bayramlar yok o yüzden heves de yok 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 +1 yıl Ramazan konusunda 792 cevap paylaştı. Hayır almadım 1 0 Yorumla
bpjanec Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl aldım, bayramdan sonra giyerim 0 33 Yorumla aloneenolaa +1 yıl Sen maymuna giydir Yorumla aloneenolaa +1 yıl Ah tüh senin maymunun yoktu Yorumla bpjanec +1 yıl olacaktı da hevesimi kursağımda bıraktın. bıcır bıcır giydirirdim ben 😭 Yorumla aloneenolaa +1 yıl Oh iyi yapmışım Çocuk işçiye karşıyım ondan Yorumla bpjanec +1 yıl osjdksheısjs okuturduk, büyüyünce çalışırdı ablası 😩 Yorumla aloneenolaa +1 yıl Yoo az önce öyle demiyordun kendine bakıcı arıyordun Yorumla bpjanec +1 yıl tamam okusun o zaman, ben çalışır yavruma bakarım. Yorumla aloneenolaa +1 yıl İnanmadım kandırmaya çalışıyorsun beni Yorumla bpjanec +1 yıl tğh ya beceremiyorum ben bu kandırma işini 😁 Yorumla aloneenolaa +1 yıl Yok sana maymun eşek var istersen Yorumla bpjanec +1 yıl neyse eşeğe kaldık, tamam gönder 😟😟😟☹️☹️☹️ Yorumla aloneenolaa +1 yıl Eşeği ezikledin eşekte yok Yorumla bpjanec +1 yıl muhabbet kusu var mı? cik cik öter Yorumla aloneenolaa +1 yıl O iş görmez çalışmaz etmez Yorumla bpjanec +1 yıl şarkı öğretirim ben ona Yorumla bpjanec +1 yıl ne eşek kaldı ne maymun Yorumla aloneenolaa +1 yıl İnsan da gidiyo hadi si tu Yorumla bpjanec +1 yıl iyi geceler, maymunu yolla Yorumla aloneenolaa +1 yıl Çok beklersin maymunu eşekte yok kuşta insan da Yorumla bpjanec +1 yıl 😭😭😭ne zararım var, yüküm azalsın dedim sadece. çok şey istemedim Yorumla aloneenolaa +1 yıl Siz erkekler hepiniz aynısınız sjxjsjz Yorumla aloneenolaa +1 yıl Şaka yaptım ya canım erkeklere sallamak istedi 😀 Yorumla bpjanec +1 yıl owıdosjeısueıs, salla istediğin kadar bana. maymunu yolla ama Yorumla aloneenolaa +1 yıl Maymun yok unut onu Yorumla aloneenolaa +1 yıl Vazgeçtim yollucam Yorumla bpjanec +1 yıl noldu, fikrini ne değiştirdi 😌😌 Yorumla aloneenolaa +1 yıl Çok uzadı susarsın belki dedim ksjxjsjxjs Yorumla bpjanec +1 yıl ha, söyleseydin ya 😌😌 devam ettirmezdim Yorumla aloneenolaa +1 yıl Küstün mü Yorumla bpjanec +1 yıl küsmedim tabii ki Yorumla aloneenolaa +1 yıl He tamm mutluluklar maymunla Yorumla bpjanec +1 yıl teşekkürler 😁😁, iyi geceler sana da Yorumla aloneenolaa +1 yıl Sağol tekrardan Yorumla
Snowflakee0 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Evet ceket aldım cokzel 0 1 Yorumla aloneenolaa +1 yıl Atsana Yorumla
birmeftunsahıs Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl hayır niye alayım normal kıyafet yetiyor bana 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Ramazan konusunda 304 cevap paylaştı. Almadım 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Ramazan konusunda 649 cevap paylaştı. Hayır almadım. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
En son bayramlık 7 yıl önce aldım. Zamanla onun da gereksiz olduğunu anladım.
Gereksiz değil aslında yeni eşyan olmuş oluyor
Normalde de sık sık aldığımdan benim için gereksiz oluyor.🙂 artık bayram alışverişi görenek olmuş. Parası olan olmayan herkes alıyor. Zorunluluk haline gelmiş.
He ben de çok nadir kıyafet alıyorum mesela bayramda canım almak istiyor gibi
Öyle mantıklı olabilir tabi bayramlık almak🌿
Yarın sağlam bı alışveriş yapacağım ama bayramlık değil daha uygun oluyor die 😂
Öyle gerçekten özel günleri severim bu yüzden
Bir bayram öncesi birde kara cumalar vazgeçilmez 😂
Koca adam olduk ne bayramlığı çok param olsa da çocuklara alabilsen keşke mutlu olsalar
Normal kıyafet aldım ama. bayramda giyerim onu galiba
Hayır almadım. Eski bayramlar yok o yüzden heves de yok
Daha almadım ama alıcam
Hayır almadım
aldım, bayramdan sonra giyerim
Sen maymuna giydir
Ah tüh senin maymunun yoktu
olacaktı da hevesimi kursağımda bıraktın. bıcır bıcır giydirirdim ben 😭
Oh iyi yapmışım Çocuk işçiye karşıyım ondan
osjdksheısjs okuturduk, büyüyünce çalışırdı ablası 😩
Yoo az önce öyle demiyordun kendine bakıcı arıyordun
tamam okusun o zaman, ben çalışır yavruma bakarım.
İnanmadım kandırmaya çalışıyorsun beni
tğh ya beceremiyorum ben bu kandırma işini 😁
Yok sana maymun eşek var istersen
neyse eşeğe kaldık, tamam gönder 😟😟😟☹️☹️☹️
Eşeği ezikledin eşekte yok
muhabbet kusu var mı? cik cik öter
O iş görmez çalışmaz etmez
şarkı öğretirim ben ona
ne eşek kaldı ne maymun
İnsan da gidiyo hadi si tu
iyi geceler, maymunu yolla
Çok beklersin maymunu eşekte yok kuşta insan da