En son kendime ne zaman bayramlık aldım hatırlamıyorum bu sene yine dolabımdaki rahat parçalardan şık bir kombin yapıcam 🌸

En son kendime ne zaman bayramlık aldım hatırlamıyorum bu sene yine dolabımdaki rahat parçalardan şık bir kombin yapıcam 🌸

Aldım evet, ama genelde bayramlık alışverişi yaparken daha çok başkalarını düşünürüm. Kendime alacak bir şey bulduğumda ise daha çok ihtiyacım olan bir şeyler olur. Bayramda biraz da ruh haline bağlı olarak, kendime bir şeyler almak bazen hoş olabiliyor. Bu bayramda da öyle oldu, aldım ve gayet memnunum.
son birkaç senedir bana bayram gelmiyor 🙄 uydururum bir şeyler diyip geçiştiriyorum
Bakma aslında bana da bayram gibi gelmiyor maksat kafayı herkesin eğlendiği şeylerle meşgul etmeye çalışmak.
Öyle gerçekten.. zaman öyle de böyle de geçiyor ne de olsa, fiziken orada bulunuyoruz sadece
Aynen öyle 🌸
Teşekkür ederiiim🌸
Rica ederim 🌸
Alıcam valla
Şimdiden güzel günlerde giymeni diliyorum 🌸
Saol sen de🙏🌹
🌸🙂
Cevap
16Cevap
hayır almadım
Bayramları sevmiyorum ve koştirarak alışveriş yapmak bana göre değil. Dolabımda hep yeni bi seyler bulunur.
Almadım. Almayı düşünmüyorum.
Çocukkendi o bayramlık sevinçleri.
Şimdi böyle bir heyecanım yok.
Yok almadım almama da gerek yok var çok şükür
Ben kendime almadım fakat durumu olmayan bir arkadaşımın çocuklarına ayakkabı aldım
bayramda bunu mu giyecen pijamayla odamda takılacam kıyafet almadım dolabım dolu
Hiç bayrama özel bir şey alma alışkanlığım yok. Neye ihtiyacım varsa dolapta duruyor zaten.
Geçenlerde bi kıyafet almıştım onu giyerim bayram olsada olmasada alıcaktım zaten
Dolabım da bir çok giysi olmasına rağmen yeni kombin yapmak için bir kaç parça aldım.
Kadınların öyle bir ihtiyacı olmuyor ki zaten dolap tıka basa elbise dolu oluyor
Evet sade görünümlü bir elbise aldım.
Güzel günlerde giyersin inşAllah 🌸
Teşekkür ederim 😊
Rica ederim.
Bence al bayramlık her bayram güzel giyinmeli
Teşekkürler ama sanal ilişkilere karsiyim.
Almadım
Hayır, almadım...
Bayramlık kelimesi yaşıma uzak
Eskidendi o
Sen ne aldın?
Soru detayında yazıyor sorunuzun cevabı
Ben kombinin ne olacağını merak etmiştim. :)
Yok zaten çok kıyafet var
Gurbet ellerde bayram yaşanmıyor be sevgilim
Yok bea
Almadım
Aldım tabii
Almadım
Bisuru vsr
Yok. almadik
almadım
Yıllar oldu almadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?