Abla ben genelde yayla çorbası içmeyi çok seviyorum bence onu yapabilirsin. bir de mercimek çorbası da yapabilirsin yanın da pide ile birlikte tabi ki de. zevkine göre seçmen daha güzel olur eğer daha çok kilo kontrolü yapıyorsun daha az yağlı çorbaları içmeni tavsiye ediyorum bu yüzden de mercimek ezo gelin ya da domates çorbası daha güzel bir seçenek olacaktır. mantar çorbası da güzeldir Kıymalı veya kıymasız olarak hazırlanabilen mantı çorbası, hem doyurucu hem de lezzetli bir seçenektir. Yoğurt ve sarımsak sosuyla servis edebilirsiniz. Tavuk suyu, şehriye, havuç, patates ve baharatlar gibi malzemelerle hazırlanan tavuklu şehriye çorbası, iftar sofralarında sıklıkla tercih edilen bir başlangıçtır.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Yayla çorbası farklı olsun dedim ve ben bu akşam yayla çorbası yaptim.
ayh ben onun yogurt corbasi olanini seviyorum
Bence ikiside aynı çorba arada az fark var. Ama yoğurt çorbasını daha çok seviyorum bende.
abla aynisi ama ben pirincli sevmiyorum ondan galiba bugday mi diyorlar bizim burada yarma derler onunla guzel oluyor naneli 🤤
Anladim benim için fark etmiyor ikiside guzel🤤
🤤🤤 afiyet olsun 😂
Teşekkürler
Bizim her iftar standarttır; tarhana! Sahurda da standart olan; makarna!
İftarda tarhana, sahurda makarna bir tepsiye dökülür. Afiyetle yenir. 😋 Tarhanaya turşuyu, makarnaya yoğurdu eksik etmiyoruz tabi.
Domates çorbası 😋
Nigar aşı çorbası, ezo gelin, kremalı mantar çorbası, erişteli yeşil mercimek çorbası
Mantar çorbası. Ama hazır olandan değil. El yapımı harika oluyor
Mercimek veya tavuk suyu çorbası
Abla ben genelde yayla çorbası içmeyi çok seviyorum bence onu yapabilirsin. bir de mercimek çorbası da yapabilirsin yanın da pide ile birlikte tabi ki de. zevkine göre seçmen daha güzel olur eğer daha çok kilo kontrolü yapıyorsun daha az yağlı çorbaları içmeni tavsiye ediyorum bu yüzden de mercimek ezo gelin ya da domates çorbası daha güzel bir seçenek olacaktır. mantar çorbası da güzeldir Kıymalı veya kıymasız olarak hazırlanabilen mantı çorbası, hem doyurucu hem de lezzetli bir seçenektir. Yoğurt ve sarımsak sosuyla servis edebilirsiniz. Tavuk suyu, şehriye, havuç, patates ve baharatlar gibi malzemelerle hazırlanan tavuklu şehriye çorbası, iftar sofralarında sıklıkla tercih edilen bir başlangıçtır.
Erişteli nohutlu yeşil mercimek çorbası muazzam olur 👍❤️
El yapımı domates çorbası içine biraz kaşar rendesi of ağzım sulandı
keske domateslerin mevsimi olsa 🤤🤤
Evet ya..
Maymun Gözü Çorbası
Yayla çünkü en sevdiğim
Yayla çorbası❤️ favorimdir ❤️ her gün olsa her gün yerim 😊
Çeşminigar çorbası yaptı annem enfes olmuştu
Kara lahana çorbası yap efsane bişey
Terbiyeli Tavuk suyu çorbası
Güzel bir domates çorbası olabilir 🍅❤️
kremalı mercimek çorbası