İftarda et döner yersek ağır mı olur?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
İftarda et döner yersek ağır mı olur?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Hayır olmaz. İstediğini ye. Keşke benim annemde döner yapabilseydi de yeseydik ya. görünce canım çekiyor. Koymayın şöyle resimler. Sanki Et döner diyince direk resim koymadan kimse anlamayacak mı sanıyorsunuz ne? Merak etmeyin ben anlamasam bile anlayan anlar. Alışıvermişsiniz Resimli soru sormaya. Ben gerektiğinde Resim koyuyom. Atıyorum mesela "Saçım ne renk, Gözlerim ne renk, Hangi resim sizce daha güzel arkadaşlar, Arkadaşlar arkadaşım Roman mı şuna bir bakar mısınız, Bu çocuk Roman mı/ Çingene mi?" Gibi sorular soracaksam resim koyma ihtiyacı hissediyorum. Başka türlü gereksiz/ Saçma geliyor birde "Sizce kim haklı?" Diye sorup Whatsapp veya İnstagram mesajlarımı koyuyorum insanlar kimi haklı bulacak diye. Onun dışında durduk yere koymuyorum sizin gibi. Gereksiz bence.
Uzun süreli aç kalınlığı için iftarda bana göre et döner yemek ağır gelir Hafif bir şeylerle karnı doyurmak kan şekerini dengelemek ve sonrasında et döner ya da ne yemek isteniyorsa yemek daha mantıklı geliyor
Döner yersen ayıp olur nimete 🫣 güzel espiriydi ya kabul et 🤣 o insandan insana degisiyo valla bana ağır gelmiyor 😊
😅😅
Neden olsun ki? Her yıl son iftarda İskender yiyen birisi olarak önden hafif bi çorba ile başlarsak ağır olmaz diyorum
Eig için teşekkür ederim 🌺
Rica ederim
Cevap
11Cevap
Bence ağır olmaz ama kişinin kendi kararına göre değişir ben döner sevdiğim için sorun yapmazdım çünkü zaten yanında salata veya içecek ile tükettiğim için severdim. size kalmış
Olmaz, yiyelim😂
Amaan ölmiycezmi
Direkt yağlı yemekten başlamak midemi bulandırır. Çorbadan sonra yenilebilir ama
Yok be abi her türlü eritir mide onu iftarda her şey gider
Sahur olsaydı ağır olurdu bana göre ama iftar için değil bence
Karnım zaten aç ya niye bu fotoğrafı görüyorum şu an ben mk
Offf of of, çok da güzel olur. Biraz ağir olabilir ama pidesinden az yiyip dengelenebilir.
Yok bence güzel gider ağır olmaz özledim seni güzel etçik 🥰🥰
Olmaz olsada bana ağır gelmiyor acımam yerimm
Bence severek yenilebilir ya neden ağır olsun ki
Yok bee Ye Koçum Ye Olsa da Bende Yesem
Yok ne olacak ya ye gitsin
Bence ağır olmaz ama siz bilirsiniz
Hayır süper olur
Canın istiyorsa ye ama ağır olabilir
Gayet güzel olur
Gadasi inansın canı çekiyor
çok ağır yağlı olmadığı sürece ağır olmaz
Bişey olmaz yarasın