Ramazan Herşeye iyi niyetle yaklaşır mısınız? DalgınBirKız Takip Et Xper 7 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Eskisi kadar iyi niyetli değilim ama bu hayatta en önemli şey iyi niyetli olmak iyi bir insan olabilmek 💗 Herşeye iyi niyetle yaklaşır mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ramazan konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hayır yaklaşmam tabi ki de 1 0 Yorumla
TeomanŞarkısı Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl İyi niyetliyim kötü his alırsam hiç dahil olmam insan, çevre vs fatk etmez uzak durur dahil olmam 1 1 Yorumla DalgınBirKız +1 yıl 👌👏👏👏 Yorumla
çirkinkalplinsan Takip Et Master Yaş: 108 , eic 100% +1 yıl Evet ve bu yüzden çok daha fazla darbe alıyorum. Minimum beklenti, maksimum ön yargı en iyisi 1 1 Yorumla DalgınBirKız +1 yıl Evet önyargı çok iyi bir şey onu ben geç oldu ama anladım 😔 Yorumla
Sedat10100 Takip Et Xper 5 Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl İyi niyet iyidir ama uyanık olmak lazım bide suistimal var 1 0 Yorumla
Muhdar Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 33% +1 yıl İyimserligi severim herşeye iyi yönleriyle bakmayı tercih ederim çok ciddiye de almam ama 1 0 Yorumla
KalkKızCayyDemlee Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Duruma göre yaklasirim doğrusu kalbimi dinlerim diyelim 😊 1 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Her şeye sıfır yaklaşırım, olaylar o sıfırın yanına ne eklerse ederini kendi belirler 1 0 Yorumla
İsimsizakc Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yaptığın iyiliği unut allahtan bekle Gördüğün kötülüğü unut Allah birak 1 0 Yorumla
Dağınıkbirisii Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Yaklaşıyorum ama bir tarafıma giriyor hep o iyi niyet 2 1 Yorumla DalgınBirKız +1 yıl Bana da öyle 😄 Yorumla
Seda23344 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Iyi olmak guzel aama bzende katida olmak lazm 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hayır yaklaşmam tabi ki de
İyi niyetliyim kötü his alırsam hiç dahil olmam insan, çevre vs fatk etmez uzak durur dahil olmam
👌👏👏👏
Evet ve bu yüzden çok daha fazla darbe alıyorum. Minimum beklenti, maksimum ön yargı en iyisi
Evet önyargı çok iyi bir şey onu ben geç oldu ama anladım 😔
İyi niyet iyidir ama uyanık olmak lazım bide suistimal var
İyimserligi severim herşeye iyi yönleriyle bakmayı tercih ederim çok ciddiye de almam ama
Duruma göre yaklasirim doğrusu kalbimi dinlerim diyelim 😊
Her şeye sıfır yaklaşırım, olaylar o sıfırın yanına ne eklerse ederini kendi belirler
Yaptığın iyiliği unut allahtan bekle Gördüğün kötülüğü unut Allah birak
Yaklaşıyorum ama bir tarafıma giriyor hep o iyi niyet
Bana da öyle 😄
Iyi olmak guzel aama bzende katida olmak lazm
Her şeye değil tabi ki
Hayır