İliskimi nasıl düzeltebilirim?

Arkadaşlar merhaba ben kürdüm kız arkadaşım da türk. Bir yıllık ilişkimiz vardı. Üniversiteyken babası yakaladı geçen ekim ayında kesinlikle istemiyorum falan dedi ama biz devam ettik. Şu an memleketlerdeyiz ve babası bir hafta önce tekrar yakaladı. Kız arkadaşım beni aradı çok korkuyorum bitsin gücüm kalmadı falan dedi. Babası ona sen hayal mı kuruyorsun olmayacağınizi söylemedim mı aileni mı karşına alıyorsun tarzından konuşmuş ve telefonuna el koymuş dışarı çıkmasına dahi izin vermiyor. 2 3 gün önce telefonunu almış eline ve arkadaşlarına bana ulaşmalarını bitti aynı şeyleri yaşayamam tarzında şeyler söylemiş. arkadaşlarıyla konuştuğumda bana vazgeç olmazsiniz görmüyor musun olaylari falan demiş. Kız arkadaşımı tanıyorum daha önce çok büyük olaylar atlattik su an asla yazmaz. Ne yapabilirim şimdi nasıl bir yol izlemeliyim. Kız arkadaşım telefonu alınca beni direkt engellemiş her yerden babası kontrol ediyormuş çünkü hala telefonu. Yazar mı sizce ya da iletişime geçer mi, ben geçmeli miyim su an? Arkadaşlarına ben ona yazmayacam siz de yazmayın demiş Babası arkadaşlarının yüzüne bakmıyormuş

Güncellemeler
+1 yıl
Annesi ve ablası görüştüğümüzü biliyorlardı ve babası onlara da kızmış siz nasıl göz yumarsiniz diye falan
İliskimi nasıl düzeltebilirim?