Arkadaşlar merhaba ben kürdüm kız arkadaşım da türk. Bir yıllık ilişkimiz vardı. Üniversiteyken babası yakaladı geçen ekim ayında kesinlikle istemiyorum falan dedi ama biz devam ettik. Şu an memleketlerdeyiz ve babası bir hafta önce tekrar yakaladı. Kız arkadaşım beni aradı çok korkuyorum bitsin gücüm kalmadı falan dedi. Babası ona sen hayal mı kuruyorsun olmayacağınizi söylemedim mı aileni mı karşına alıyorsun tarzından konuşmuş ve telefonuna el koymuş dışarı çıkmasına dahi izin vermiyor. 2 3 gün önce telefonunu almış eline ve arkadaşlarına bana ulaşmalarını bitti aynı şeyleri yaşayamam tarzında şeyler söylemiş. arkadaşlarıyla konuştuğumda bana vazgeç olmazsiniz görmüyor musun olaylari falan demiş. Kız arkadaşımı tanıyorum daha önce çok büyük olaylar atlattik su an asla yazmaz. Ne yapabilirim şimdi nasıl bir yol izlemeliyim. Kız arkadaşım telefonu alınca beni direkt engellemiş her yerden babası kontrol ediyormuş çünkü hala telefonu. Yazar mı sizce ya da iletişime geçer mi, ben geçmeli miyim su an? Arkadaşlarına ben ona yazmayacam siz de yazmayın demiş Babası arkadaşlarının yüzüne bakmıyormuş
İliskimi nasıl düzeltebilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
Annesi ve ablası görüştüğümüzü biliyorlardı ve babası onlara da kızmış siz nasıl göz yumarsiniz diye falan
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
bırak kızı olmaz hadi kardeşim
Hiç mi oluru yok be kardeşim
2023 yılındayız hala ırka göre adam mı ayırılır
knk ırkçılık her zaman vardı ve yine olacak
Babasıyla hiç konuşmadık ama babası 90 yılında memleketimde askerlik yapmış annesi ve ablası ılıskiyi destekliyordu insan olsun yeter diyorlardı
yok knk Türklerin çoğu kendi ırkından evlendiriyor
knk ben bilmem, o adam sana o kızı vermez, bırak o kızı kendinide hayatınıda karartma
Ağa iyilesiyorum zaten babasının geri kafaliligi bu devirde hala ırkçılığın oluşu adama koyuyor saçma sapan sebepler bi s*k*m olmaz bu ülkeden
knk istese vermeyebilir bu gericilik değil ki
Kürt olduğu için vermiyorum demek gericilik degil mi? Senin kizin seviyor sen kızını mal olarak mı görüyorsun da vermiyorsun üstüne belli bir yasa gelen kıza karışmaya ne hakkın var onun mutluluğu seni mutlu etmeyecekse neye büyüttün bu yasına getirdin
Gericilik bu kanka bugün her insan aynı değil Her memleketin iyisi de var kötüsü de ırk farketmiyor
Hmm anladım bro. Mesela ben Türküm ama gidipde Kürt kıza falan sevdalanmam kendi ırkımdan biriyle evlenirim. Irkçılık manasında demiyorum ama kendi kanından biri daha sıcak gelir. Senin iş bu arada baya zor. O kızı bırak başka kızlara yelken aç knk
Harbi durum vahim vermez
Hahaha kardeşim valla bak büyük konuşma ne olacağı gönlünü kime kaptiracagin belli olmuyor. Durum vahim farkındayım ama ortada sevgi var vazgecersem şimdi ne anlamı kalacak ben 23 yaşındayım kız 21 hala meslek sahibi değiliz meslek sahibi olduktan sonra ve ailesininden birilerinin desteğini aldıktan sonra olur mu olur yani çok var cevremde örnekleri. Yobaz cahil gerici p*k destekçisi falan da değiliz
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!