Sizce bu çevrede benim hatam ne?

direk konuya giricem. ses aktörüyüm zamanında milyonlar izlenirdim 200.000e yakın takipçim oldu sesim sayesinde. Sonra eski videolar kaldı sosyal medyada arkadaşlarımda ssürekli onların konusu açıp dalga geçerler. Taklidimi falan yaparlar. Niyet şaka olsa tamam ama. Arkasına kişiliğime yönelik hakaretler barındırıyorlar. Şimdide kasıyor sesini demeye başladılar. Ben aktörlük yaparken videolarda konuşmamı sıkı tutardım. Rahat konuşurdum hızlı veya yavaş değil. Türkçe mi de tam İstanbul Türkçesi yapar kelimelerin tüm harflerini hissetirirdim. Ortaya muazam bir şey çıkardı. Gündelik hayatta şive giriyor biraz hızlı konuşma o bu şu derken illa farkediyor. Kasmaya bak diyorlar kasmadığıma yemin etmeme rağmen. Her neyse yeni sevgili yaptım eskiden özgüvensizdim. Herkes bnu bilirdi bende herkesten birşeyler almaya çalışırdım o tavsiye bu tavsiye diye ama kimse bilmediğim bir şey söylemezdi kızlar ile olan tek sorunum birinin bni ciddiye almamasıydı. Ciddiye alan derken yani konuşabiliriz kafasında olması yeterdi hemen aramızı yapardım. Benimle konuşup kaynaşıp ileri gitmediğim yok zaten. Bugünde bir arkadaşım geç cevap verdim diye sevgili yaptın g0tun kalktı diyor. İlişki 2 gündür var. o arkadaşa sürekli bir şey sorardım tavsiye çok alırdım ama bilmediğim tek bir şey söylemedi şuana kadar. Ama kötü hissetmesin diye hep teşekkür etim tavsiyeelerin faydalı oldu felan. Diğer tarafta ise son olarak beni etkileyen bir müzik var. Eski kız aarkadaşımla sarmaş dolaş ellerni öpe öpe dinlediğim bir müzik. 1 sene beraber olduk 2 defa buluştuk 2sindede bnu yaptık aynı müzikle. Daha sonra 1.5 senelik ayrılık sürecimiz oldu devam ediyor tabi. Birde 6 platoniktim 3 senemi aldı. Oşarkının her cümlesi etki edior ve sürekli bunu söylüyorlar. Dalga geçmek amaçlı hocaların yanında söylüyorlar hocalarda dalga geçiyor ciddi bir şey yok sanıp başta uyarmadım nçünkü uyarınca ne mal adamsın bu kadar alıngan olma diyorlar şaka yapıyorlar gibi güldüm sonra olay sürekli olmaya başladı uyarınca üstüne düştüler. Ne yapacağım

Sizce bu çevrede benim hatam ne?