Öylesine yazıyorum sadece?

18 yaşında biriyim ben. Daima etrafımdaki insanlara özendim. Hepimiz arasıra etrafımızdaki insanlara imreniriz. Gayet doğaldır ve elimizdekilere şükreder hayatımıza devam ederiz. Ekonomik gücümüz yoksa ailemize, ailemiz yoksa sağlığımıza, arkadaşlarımıza, kariyerimize şükrederiz. Ama ben şükredecek hiçbir şeyim yok gibi hissediyorum. Boğulacak gibiyim hiçlikte. Ekonomik gücümüz karnımızı doyurmak ve barınmaktan ibaret. Ailem çekirdek bir aile. İki kardeşiz ve annemle babam var. Kendimi bildim bileli alkolik babam. Ama öyle içtiğinde gülen söyleyen türden değil. Kanal7 nin ibretlik filmlerinden fırlama misali biri. İçkisiz hali de bir o kadar kötü. Yaşanan her şeyi anlatmam mümkün değil. Kısaca onu doğuran annenin çektiği tek bir sancıya bile değmemiş bir adam. 4 yıldır onunla konuşmuyorum aynı evde yaşamamıza rağmen. o da içkisizken benimle konuşmuyor ama içince de bir bana bulaşıyor. 4 yıl önce bana yaptıklarından sonra onunla konuşmayı kestiğim için suçluyu ben belliyor. Ramazan başlayalı sadece bir gün içmedi o günü de başka şekil zehir etti zaten. küçüklüğümden beri içine kapanık biriyim. ilkokulda ve ortaokulda dış görünüşüm yüzünden dışlandım. Liseye geçince ise işler değişti. Kendime bakmaya başlamıştım ve derslerim çok iyiydi. okul ikincisiydim ve herkes benimle konuşurdu. İnsanlar bana iyi davransa da ben kendimi hiç açamıyordum. Birinin yanına gidip merhaba demek bile çok zordu benim için. Kendimi hiç sevmiyordum bu yüzden. Geçen yıl liseyi bitirdim ama geriye dönüp baktığımda tek bir arkadaşım bile olmamış. Dışarıya bir kahve içmeye çağıracak arkadaşım dahi yok. koskoca rehberimde 15 kişi var bunların da çoğu formalite. Çok uğraştım asosyalliğimden kurtulmak için ama yapamadım bir türlü. Sağlığıma şükrediyordum bunca zaman. Hala da ediyorum ama geçen gün kan verdim ve bir sorun çıktı. Bundan bahsetmek dahi olayı kötüye bağlar diye korktuğumdan yazmayacağım. Bunu okuyan olur mu bilmiyorum ama ilk kez bunları anlatıyorum galiba. Tavsiye için yazmadım aslında. Anlatacak kimsem yok sadece.

Öylesine yazıyorum sadece?