Menü ağır diyorum, enazından tatlı hafif olsun dedim yok tutturdu revani, de revani, ben de saray sarması diyorum hangisi olsun?

Revani
Saray sarması
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Menü ağır diyorum, enazından tatlı hafif olsun dedim yok tutturdu revani, de revani, ben de saray sarması diyorum hangisi olsun?

Afiyet olsun öncelikle bence tatlı için karar veremiyorsanız en çok sevdiğiniz tatlıyı yapabililrsiniz. şerbetli tatlıları ben şahsen sevmiyorum bu yüzden de tavsiye etmezdim. ama bunların dışında sütlü tatlıları seviyorsanız triliçe ya da güllaç veya sütlaç tatlılarını önerebilirim daha çok. ama bunun yerine hazır almak da bence güzel olabilir. yani yapmak ibraz uğraştırabilir.
Teşekkürler barış..
Saray sarmasini tercih ederim olsada yesek. biri yapsinda davet etsin olmazmii?
Çiçeğim kesinlikle sultan sarması... "Misafirlerimizi sultanlar gibi agirlariz yanına da sarmasını ikram ederiz annecim" dersin. İkna edersin sen onu, güveniyorum sana. 😄🌸
Sultan sarması yazmışım ya saray sarması yazacağıma jsjshd
Yetişir inşallah 💖
Cevap
7Cevap
Genelde yenmiyor şerbetli tatlı çünkü karın doymuş oluyor ağır geliyor. Bence senin teklifin iyidir
Güllaç diyeceğim ama o da çok klasik olur. Saray sarması daha hafif ve daha güzel olur gibi ☁️
Saray sarması yapmalısın revani susatır de annene hemde iftarda saray sarması iyi gider of of
Düşünmen yeter 🥹 teşekkür ederim. Size afiyet olsun selamlar anneye ♥️
Revani iyidir de, ne diye uğraşıyorsunuz ki gidip alın : ))
Revani mi yaptınız
Afiyet olmuştur 😂
Herkes şerbetli tatlı yapıyor, artık daraldık. Bence saray sarması on numara olur.
Saray sarması tabikide
Sütlü olan tatlılar daha hafiftir. Şerbetliler ağır kaçar.
Saray sarmasına bayılırım 😀
Revani olsun🤭
sütlü tatlılar hafif bir alternatiftir ve bu durumda saray sarması olur. :)))
Saray sarması müthiş olur
Saray sarması 😋
Revani
Saray sarması tabi ki 🤎
Saray sarması hafif güzel olur
Ramazanda revani iyi gider
Saray sarması
revani sevmiyorum ya
Saray sarması
Revani iyi olur
Saray sarması.
ikiside tabiiki :)