Ramazan Sizinde güzel güllaç yapan Halime teyzeniz var mı? Enginn__ Takip Et Yoda Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Güncellemeler+1 yıl Gül tadı geliyor yerken bu nasıl bir güllaç yarabbim dünyaya bir daha geldim resmen Sizinde güzel güllaç yapan Halime teyzeniz var mı? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ramazan konusunda 2,3b cevap paylaştı. Afiyet olsun bende yok maalesef 1 0 Yorumla
TeomanŞarkısı Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Halime teyzem yok ama ben varım maharetliyim 1 1 Yorumla Enginn__ +1 yıl Maaşallah sana Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Ramazan konusunda 422 cevap paylaştı. Ne sanslısn 1 1 Yorumla Enginn__ +1 yıl Sağ olasın Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Vr, bizzat ben çok güzel yapıyorum. 1 1 Yorumla Enginn__ +1 yıl Öyle mi ne güzel, ya bu gül tadı geliyor onu nasıl yapıyorlar? Ağzım gül kokuyor resmen Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Güzel güllaç yapan annem var Halime 1 3 Yorumla Enginn__ +1 yıl Annenin adı mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evvet Yorumla Enginn__ +1 yıl Maaşallah Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Ramazan konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hayır yok 1 1 Yorumla Enginn__ +1 yıl Tmmdır Bili bilicim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Afiyet olsun bende yok maalesef
Halime teyzem yok ama ben varım maharetliyim
Maaşallah sana
Ne sanslısn
Sağ olasın
Vr, bizzat ben çok güzel yapıyorum.
Öyle mi ne güzel, ya bu gül tadı geliyor onu nasıl yapıyorlar? Ağzım gül kokuyor resmen
Güzel güllaç yapan annem var Halime
Annenin adı mı
Evvet
Maaşallah
Hayır yok
Tmmdır Bili bilicim