Güncellemeler
11 ay
‘’belki de suçlu adamın babasıdır tahrik etmiştir adam babasına ilacı verdiginde fazla cüretkar bir pozisyonda uyumuştur 1 ilaç içti diye insan uyuyakalır mı belki de çocuğunun yanında şort ve atletle dolaşmıştı bu adamın suça sürüklediğini göz ardı etmemeliyiz ‘’ bu ülkede bu cümleleri duymak maalesef artık beni şaşırtmayacak
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Her şehre en az 3 genelevi
Bi denesinler çözülecek çoğu şey
Bunun genelevle bir alakası yok genelevde yaşlı başlı erkekleri çalıştırmıyorlar bu adamın yapmış olduğu şey sadece sapkınlık özür dileyerek söylüyorum ki aynı şeyi cinsiyeti kadın olan herhangi birine yapamaz mıydı neden erkek ayrıca konu bu da değil öz ve öz babasına bir insan bunu nasıl yapabilir bunları soyledigim için bile o kadar utanıyorum ki çünkü artık o kadar normalleşti ki kadına çocuğa olan taciz tecavüzler bir insanın kendi öz babasına yapmasını konu olarak konusuyoruz bu çok agır insanlar zaten artık bu işleri halletmek için herhangi bir yere gitmeye gerek duymuyorlar ki telefon üzerinden herkes her şeyi hallediyor ortak bir noktada buluşup otele gitmek çok mu zor? bu insanlık hali degil namussuzluk hali
bazıları böyle haberleri okumaktan zevk alıyo
onlarında sonu gay p…. izlerken kalp krizi
ne alaka gay. sadece bu olay için demedim ki
biliyorum ben sadece örnek verdim gaylere laf etmedim
laf edebilirsin ne olacak ki. gay p*rno izledin mi hiç
kaybol profilimden
Saçmalık bence. Böyle bişey olması imkansız değil mi kafayımı yediniz inanıyorsunuz buna
Anüsünde s&erm bulgusu olan ve Bağırsakları tamamen yırttılarak ölen kaçyüz tane kedi köpek vardır Allah bilir bir insan bunu hayvana yapabiliyorsa herhangi bir insana yapamaz mı
Yapamaz kardeşim. Düşüncesine bile akıl yetmiyor. Sadece bulguya rastlandı deniliyor. Başka bişey de olabilir hemen öyle saçma sapan düşüncelere girmeye gerek yok. Böyle bişeyin olması artık kıyamatin kopması demek gibi bişey
Ben inanmıyorum inanmakta istemiyorum
keşke hepimiz inanmak istemediğimize inanmasaydık ya da bunları hiç duymayıp inanmamayı ya da inanmak istememeyi seçmek zorunda kalmasaydık fakat bu ülkede bola bol olduğu gibi dünyada milyonlarca sapkın insan var sen inanmammayı tercih edebilirsin fakat bir kedinin bağırsaklarında bulunan insan s? permi göz ardı edilebilecek bir durum değil o kediye malum şeyin yapıldığının kesin kanıtı ve göstergesidir
Üzgünüm. Berbat bir zamandayız umarım hepimiz bir an önce ölürüz
Onu bu sitede duydum gerçek mi bilmiyorum
maalesef doğru ve herkes kafayı yemiş
Yok daha neler ohaaa ya
Evet doğru
O yalanmış ya
Oha nasıl ya
O haber yalan cikti
dualarım o yonde fakat doğruysa şaşırmayacağım