Ramazan İkindi ezanına 20 dk varken namaz kıldım okundu sanmıştım kabul oluyor mu öyle? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Güncellemeler+1 yıl Tekrar kıldım içimde şüphe olmasın diye teşekkür ederim görüşleriniz için İkindi ezanına 20 dk varken namaz kıldım okundu sanmıştım kabul oluyor mu öyle? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ramazan konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kabul olur bilerek yapmadınız 0 0 Yorumla
avigor Takip Et Guru Yaş: 66 , eic 95% +1 yıl ikindiyi vakti gelmeden kıldıysan yenile, kıldığın da boşa gitmez ahirette eksik namazlara sayılır. Allah kabul etsin. 0 0 Yorumla
alperencanclk26 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ameller niyetlere göredir. Sen onun niyetine girerek farkında olmadan kıldıysan Allah kabul eder 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sen bidaha kil yinede riske atma olup olmadığını da Allah bilir. 0 0 Yorumla
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Tekrar kılmalsın vakti girmemişse olmaz. 0 1 Yorumla Carlosroberto +1 yıl aynen doğru yapmışsın Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Ramazan konusunda 2,5b cevap paylaştı. Birrdaha kıl için rahat etsin 0 0 Yorumla
okyanusunblackgirls Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Vaktinden önce kılınan namaz kabul olmaz. 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Ramazan konusunda 369 cevap paylaştı. Vakit olmadı ama 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kabul olur bilerek yapmadınız
ikindiyi vakti gelmeden kıldıysan yenile, kıldığın da boşa gitmez ahirette eksik namazlara sayılır. Allah kabul etsin.
Ameller niyetlere göredir. Sen onun niyetine girerek farkında olmadan kıldıysan Allah kabul eder
Tekrar kıldım demişsiniz sorun yok
Sen bidaha kil yinede riske atma olup olmadığını da Allah bilir.
kilmadiklarina yazar yeniden kilcan.
Tekrar kılmalsın vakti girmemişse olmaz.
aynen doğru yapmışsın
Tekrar kılman gerekir.
Birrdaha kıl için rahat etsin
Kabul olmaz diye düşünüyorum
farz düşmez bir daha kılınmalı
Olmaz
kabul olmaz
Vaktinden önce kılınan namaz kabul olmaz.
Vakit olmadı ama