Diğer Aksam namazini kilmadim 20 dakika kaldi yatsi namazina kilsam kabul olur mu? böyr yaparsak kabul olur mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Türkiyede yatsi oldu biliyorum.. örnek verdim Aksam namazini kilmadim 20 dakika kaldi yatsi namazina kilsam kabul olur mu? böyr yaparsak kabul olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Özgeucl Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Ben genelde öyle kılıyorum niye kabul olmasın vakit girmemiş oluyor? 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Bilmiyorum ya sormak istedim aceba gunah oluyormu Son dakkaya birakmak cunku aksam ve yatsiyi birden kiliyor gibiyiz Yorumla Özgeucl 1 yıl Günah değildir son dakikaya bırakmasak iyi olur tabii ki Yorumla
Ork0045 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl akşam kılmamış olursun kaçırmış olursun ki 20dk yetişmez ama yatsı için sorun yok 0 0 Yorumla
berilmutsuzolanhanii Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 788 cevap paylaştı. Olur evet. Zaten o belirlenen saat kılman gereken saat ve 20 dakika da buna dahil 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Yatsı okunurken bile kılsan kabul olur takvimlerdr yazan namaz vakitlerini takip edebilirsiniz 0 0 Yorumla
GözümmKIIZarıyor Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sabah oldu nerdeyse 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Soruma cevap verin biliyorum Yorumla GözümmKIIZarıyor 1 yıl Biliyorsan niye sordunuz Yorumla Soran 1 yıl Senin kafa basmiyor boş ver Yorumla GözümmKIIZarıyor 1 yıl Vakit nedir ne demektir iyi oku Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Aksam vakti çıkmamış anldgma gore tabiki kilabilirsin 0 18 Yorumla Soran 1 yıl aksam vakti çikmadi 20 dakkika var sonra yatsi olacak o vakit içerisinde kilabilirmiyim onu soruyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tabikide kılabilirsin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yurtdisinda yasiyon snrm Yorumla Soran 1 yıl Evet yurt disindayim Yorumla Soran 1 yıl yani böylr yaparsam günah olmuyormu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hyr ya neden günah olsun vakit icinde kılıyon ama en güzeli ilk vakitte kılmaktır Yorumla Soran 1 yıl Evet anladim ilk vakite kilmaliyiz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yeni mi müslüman oldunuz Yorumla Soran 1 yıl Elhamdullilah dogdumdan beri muslumanim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hmm yurtdisi diyince sormak istedim baska sorunuz olursa yazabilirsiniz memnuniyetle yardımcı olmak isterim Yorumla Soran 1 yıl Çorap giymesem olur mu namaz kilmak icin Yorumla Soran 1 yıl ayaklarimizi örtmek şart midir Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bu konu biraz tartismali ayak bileğindeki çıkıntıdan aşağısı avrettir diyen var değildir diyen var Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yine söyle diyim örtmen guzel olan ama açıkta olabilir hanefi mezhebine gore bu, diğer mezhepler kabul etmiyor ama bu durumu Yorumla Soran 1 yıl En iyisi corap giymem Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yani faziletlisi o Yorumla Soran 1 yıl Peki anladim sağol Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Rica ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ben genelde öyle kılıyorum niye kabul olmasın vakit girmemiş oluyor?
Bilmiyorum ya sormak istedim aceba gunah oluyormu
Son dakkaya birakmak cunku aksam ve yatsiyi birden kiliyor gibiyiz
Günah değildir son dakikaya bırakmasak iyi olur tabii ki
akşam kılmamış olursun kaçırmış olursun ki 20dk yetişmez ama yatsı için sorun yok
Olur evet. Zaten o belirlenen saat kılman gereken saat ve 20 dakika da buna dahil
Yatsı okunurken bile kılsan kabul olur takvimlerdr yazan namaz vakitlerini takip edebilirsiniz
Sabah oldu nerdeyse
Soruma cevap verin biliyorum
Biliyorsan niye sordunuz
Senin kafa basmiyor boş ver
Vakit nedir ne demektir iyi oku
Aksam vakti çıkmamış anldgma gore tabiki kilabilirsin
aksam vakti çikmadi 20 dakkika var sonra yatsi olacak o vakit içerisinde kilabilirmiyim onu soruyorum
Tabikide kılabilirsin
Yurtdisinda yasiyon snrm
Evet yurt disindayim
yani böylr yaparsam günah olmuyormu
Hyr ya neden günah olsun vakit icinde kılıyon ama en güzeli ilk vakitte kılmaktır
Evet anladim ilk vakite kilmaliyiz
Yeni mi müslüman oldunuz
Elhamdullilah dogdumdan beri muslumanim
Hmm yurtdisi diyince sormak istedim baska sorunuz olursa yazabilirsiniz memnuniyetle yardımcı olmak isterim
Çorap giymesem olur mu namaz kilmak icin
ayaklarimizi örtmek şart midir
Bu konu biraz tartismali ayak bileğindeki çıkıntıdan aşağısı avrettir diyen var değildir diyen var
Yine söyle diyim örtmen guzel olan ama açıkta olabilir hanefi mezhebine gore bu, diğer mezhepler kabul etmiyor ama bu durumu
En iyisi corap giymem
Yani faziletlisi o
Peki anladim sağol
Rica ederim
olur
Blmem