Sürekli geçmiş günahlarımı düşünüyorum, sürekli hem de. Neden yaptım, Allah beni affedicek mi diye. O kadar pişmanım ki. 2019 yılında eski beni bırakıp tövbe ettim yeni hayata başladım, ama günahlarımı düşündükçe kendimden iğreniyorum gibi oluyor. hiçbir şeyi hak etmiyormuşum gibi geliyor. Hatta yemek yemeyi bile, çok günahkarım hak etmiyorum diyorum. Ne yapmalıyım ben?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Ben tanrıya inanmam
Bol bol oku dua et tövbe istiğfar et bu salavatı okuyabilrsin Sabah ve akşam 3er defa okunduğunda günahların kirinden arındıran salavat...
"Allahümme inni eselüke bike en tasülliye ala seyyidina muhammedin ve ala sairil enbiyai vel murseliine ve ala alihim ve sahbihim ecmeıne ve en tağfira li ma meda ve tahfezani fiima begiye."
Allah af edicidir tövbe et bir daha tekrar etme hatalarını
Eğer siz hiç günah işlemeseydiniz, Allah Teâlâ Hazretleri sizi helak eder ve yerinize, günah işleyecek (fakat tövbeleri sebebiyle) mağfiret edeceği kimseler yaratırdı." [Müslim, Tevbe, 9, (2748); Tirmizî, Da'avât 105, (3533).]
Hz ademden kıyamete kadar tüm insanları günahlarını toplasalar allahın rahmeti daha buyuk yaşadığın vesvese aklındaki olumsuz düşünceler asla umursama
Bir tövbeyle yeni doğan bebek gibi tertemiz olurusn
Tövbe namazı kıl bol bol hepimizin günahları var önemli olan bunlardan ders alıp daha muhafazakar bir hayat yaşamak yanlısı dusunmekte yanlış yaptırır yanlışndan uzak dur her konuda unut ve doğanın sana sunduğu işaretleri al
Allah çok affedicidir, tövbe etmelisin günahların için.
yap yap allah affedermi de. neyseki pişman olmuşsun bnce eder
İçten bir tövbe et Allah affeder sürekli dilinden düşürme
Allah Hz Hamza yı öldüren vahşi yani Hz vahşiyi affedip sahabe derecesine yükseltti eğer ehli beytten birini öldürmediysen affeder seni de
Bence kuranın Türkçesini oku çok da gerek kalmaz affeder mi diye düşünmeye;)
kanka senin profesyonel destek alman lazım
biliyorum 🥲
emin ol hepimizin yaptığı hatalar sana zor geliyor ve sanırım zor bir dönemden geçiyosun psikolojik destek seni rahatlatacaktır
ya da en azından bu sıkılmış halini atlacak bi eş dost arkadaş bulmalısın
pskolojik destek alacağım en yakın zamanda, tüm travmalarım bir anda patlak verdi.
belli yoksa eminim senin için dağ gibi olan şeyler sıradan bir insan için incir çekirdeğini doldurmaz
evet mesela ilkokul 2 de bir arkadaşıma vurmuştum, şu an onun bile günah olduğunu düşünüp pişmanlar oluyorum
kanka iyi değilsin
aile travmaları hep bunlar, her zaman mükemmel, açığı olmayan kusursuz biri olmaya zorlandım 🥲
bende büyük günahlar işledin sandım
büyük günahlarım da vardır
konuşmak istersen takip atabilirsin
Ne günah işledin ki o kadar
gençtim ve cahildim 🥲
Ee tamam işte pişman olmuşsun tövbe etmişsin
Tövbe eden herkesi affederim buyuruyor
kul hakkı dışındakiler için evet diye biliyorum
bu arada ne günah işlediğini düşünüyorsun?
Bunu biz insanlar bilemeyiz.
bunun farkına varmanda çok güzel bişey
Allah yok ki affetsin
Muhakkak ki affeder sadece tövbende sabit kal
Allah affedicidir
umusuz olma