nasıl başlasam bilmiyorum vaktinizi almak da istemiyorum. Bunlar nişalımla bayadır küstü belli senedir barışıklar. Babası ve üvey annesi beni istemeye gelirken çok hevesliydiler nişanlımın kısmi engeli var ama yükselişi geçemediği için engelli raporu yok. Nişanlım o dönem bu evlilik yüküne giremeyip bekleyeceğini söylediğinde biz senin yanındayız biz herşeyi üstleniriz zamanla işin aşın olur demişler. Gel gelelim 1 seneyi süre geçti. Ne bana üvey annesinin yapamayız babası da yapamaz demediği kaldı ne babasının nişanlıma. Annemlerde sabırla bekledi bekledi o süre zarfınca ağızlarından düğün lafı çıkmadı. Babası emekli oldu. Üvey annesi biz kendimiz bişileri konuşup hesap yaparken bir ton hem ailemi hem beni içeren bizi karıştırmıyorlar ki. Bize sormuyorlar demeye başladılar. Babası be üvey annesi ne ailemin beni ne oğlunu bir kere aramaz oldu. Başta kendileri yapamayız karışmayacağız dedikleri halde. Tabi ailem de artık dayanamadı aldı karşılarına güzel konuştu. Durumunuz yoksa bile kalsın dedi. Niye başkalarından yapmadığımız almadığımız şeylerin lafı yapılıyor siz yapamayacağız demediniz mi bu çocuklara dedi ailem. Onlar da biz demedik yapacağız tabi dediler çıktılar. Neyseee gel gelelim düğüne 1 ay kaldı ev tutuldu ev boyandı ne arayıp oğluna sen hangi parayla yapıyorsun dediler. Ne geldiler ne gittiler ne eşyam ne gelinliğim hiçbir şey sormadılar. Bizim buranın düğünü yemekli olur. Hiçbir şey oğluma babası sormadı. Tamam durumu yoktur ama ilgilenip aramıyor ne oğlunu ne beni ne ailemi. Allah’a hamdolsun nişanlım 1-2 aydır işe başladı. Az çok demeden biz yapıyoruz onun öz abisi de var o ve benim ailem yardım ediyor. Ama nişanlım ağlıyor beni yetim bıraktı diyor. Çok kafaya takıyor. Akrabalarım eş dost çevre ev boyanıyor babasını soruyor. Eksikli hep üzülüyor. Benim kendi ailem babam da biz bize yeteriz onlar utansın biz ona yeteriz diyor. Ne olacak böyle bilmiyorum?
(Kadın babasını aldatıyor, babası da tahmin ediyordur, ailesi herkes biliyor ama bişi diyemiyor, adam da oralı olmuyor)
(Kadın babasını aldatıyor, babası da tahmin ediyordur, ailesi herkes biliyor ama bişi diyemiyor, adam da oralı olmuyor)
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer