Din, araştırdıkca sogunan bir şey, doğma gerçekten ya... Ya inanirsin ya inanmaz Efe Aydal izlersin😀
Namaz kılıyorum, tesetturluyum ama aklıma bu aralar ulan ya Allah yoksa boşuna yapıyorum bunca şeyi derken buluyorum kendimi.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Din, araştırdıkca sogunan bir şey, doğma gerçekten ya... Ya inanirsin ya inanmaz Efe Aydal izlersin😀
Namaz kılıyorum, tesetturluyum ama aklıma bu aralar ulan ya Allah yoksa boşuna yapıyorum bunca şeyi derken buluyorum kendimi.
33 yaşındayım 20 yıldır ateistim. Tabi bu süreç 1 günde olmuyor öncesinde bol bol okuyarak deist oluyorsun. Kaynak arıyorsan Turan Dursun'un kitaplarını öneririm.
Efe Aydal in kırmızı hap videoları,
İlhan Arsel in Şeriat ve Kadın videoları çok kafamı bulandırdı.
Cevap
16Cevap
Yaptigin seyler kotu seyler degil, tovbe hasa yoksa olunce sorun olmaz sana. Ama ya varsa !!! Ki var bu tartismasiz. Simdilik bunlari aklindan cikart abim sabret , yarin birgun kucucuk bir şey seni bi aglatir, varligini bir anlatir , bu soylediklerine cok pisman olursun. Daha gencsin ileride cok seyler goreceksin bekle
Yok ben arastirma gereginde bulunmuyorum çünkü camide imam siyaset devleti yonetenler ise dini kullaniyor ve kullandigi oy sayesinde cenneti garantiler gibi trajikomik cahiller oldugu surece ben en buyuk ibadetin vicdani rahatlık olduğuna inaniyorum
Yani benim bir şüphem yok ama şu anki hayat şartları nedense insanların görüş ve inançlarını fazlasıyla etkiledi. O yzüden çoğu insan kendini eskisi kadar müslüman görmüyor
Tam tersine din araştırdıkça imanını kuvvetlendiren bir şeydir. Allahi tanıdıkça ona hayran olmamak, varlığına kudretine iman etmemek elde değil
Değil. Biraz bakınca hepsinin birbirinin kopyası olduğunu ve mitoloji olduğunu anlıyorsun
Allah yoksa.. kısacık bir hayatın var bitecek.. Ölünce ya Allah varsa ne yapacaksın.. Sen önce itikadıni sağlamlastir. Kulaktan duyma iman olmaz.
Hayır öğrendikçe taklidi imandan tahkiki imana doğrı taşlar oturuyo
Yoksa en fazla dakikalarını kaybetmiş olursun, zararı yok. Ama varsa iyi ki dersin.
Din nasıl ayakta duruyor şaşkınım her yerden bağırıyor aslında inanmayın diye.
Araştırdıkca hayran kalıyorum ben daha çok şaşırıp daha çok bağlanıyorum Rabbıme hamdu senalar olsunn😍😍
Değil ya hayattan soğudum içimden inan gelmiyor yanlış coğrafyada doğmuşum bu kültürden nefret ediyorum.
Haşa eğer yoksa bir kaybın zaten olmaz varsa da ibadetlerini yerine getirerek ve iyi bir insan olarak zaten kazanan sen oluyosun çok da kasma bence: )
Efe Aydal din bilgini mi?
İsteyerek mi kapandın baskı ile mi
15 yaşında dinden çıktım.
Dinden çıkalı hani oldu
Yemin ederim aynısını ben de yaşıyorum bu dönem ya
Hayır eskisi gibi değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?