Ramazan İftar sonrası çay mı kahve mi içersiniz? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Hangisi tarafını seç. Çay Kahve Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Kahve favorim her daim. Kahve olsun taştan olsun diyenlerdenim. Bak yine canım istedi :) İftar sonrası çay mı kahve mi içersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
s Arag0rn Takip Et FenomenMaster Yaş: 41 +1 yıl Çay tabii. Oy kullanan 8 kişi çay demiş şu ana kadar. O da garip 🙂 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Anketler bazen farklı olabiliyor Yorumla
BirAşçııHanım Takip Et FenomenYoda Yaş: 29 3 ay MerhabaBen çayı sahurda kahveyi iftardan sonra tatlı ile yiyip içmeyi daha çok seviyorum daha keyifli ve leziz gelen bir şey benim için 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ramazan konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ben kahve içiyorum her zaman, çay sevmediğim için hiç içmiyorum çünkü. bazen de buzlu kahve içerim. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Kahve olmazsa olmaz u Barış_LonelyForever +1 yıl Kesinlikle
TeomanŞarkısı Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Kahve sahurda çay 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Sahurda çay evet en mantıklısı Yorumla
haticee_arii Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl çayın demı otursun dıye beklerken bır Turk kahvesı ıyı gıdıyor... 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Harika gidiyor Yorumla
relax17 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 92% +1 yıl Su dışında hiç bi şey içmem 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Peki :) Yorumla
DerdeBaytar Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Çay içerim çay candır gerisi heyecan 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Üstüne de kahve içerim Yorumla DerdeBaytar +1 yıl Ya kahve en sevdiğim uykumla arama setler örüyor uykumdan ayırıyor beni ben almayayım teşekkürler😂 Yorumla Soran +1 yıl Elbette tercih meselesi :) Yorumla
khaixx Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Çay daha güzel gidiyor 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Normalde kahve Yorumla khaixx +1 yıl O değişiyor bazen çay bazen kahve ama iftardan sonra kesinlikle çay Yorumla
LavinyalaL Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 3 ay Çayı tercih ediyorum kahve içersem uyuyamam. 0 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 3 ay Ramazan konusunda 416 cevap paylaştı. Çay olmaz ise olmazım 0 0 Yorumla
ĒMÎŘČÃŇ_6741 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 47% +1 yıl Çay seviyorum ama kahveye de hayır diyemem 1 0 Yorumla
Erays07 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 87% +1 yıl Soda su 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Çok sade hayata biraz renk kat Yorumla Erays07 +1 yıl Kilo almam lazım zaten kaslarım inmeye başladı ramazanda 😂😂 Yorumla Erays07 +1 yıl Almamam* Yorumla
fittenkitten Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Kahve ☕☕ 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Nefis oluyor Yorumla
GopÇocuğu Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Çayyy 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Erkekler hep çay derler. Yorumla GopÇocuğu +1 yıl Yemek üstüne direk kahve direk gitmiyor kesiyor beni ama çay öyle değil 1 demlik içilir Yorumla
ayakseverkullanici Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Genelde çay. Maksimum 1 tane kahve içmişimdir ramazan boyunca. 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Ramazan konusunda 2,5b cevap paylaştı. Tercihim çay 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Çay dinlendiriyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Çay tabii. Oy kullanan 8 kişi çay demiş şu ana kadar. O da garip 🙂
Anketler bazen farklı olabiliyor
Merhaba
Ben çayı sahurda kahveyi iftardan sonra tatlı ile yiyip içmeyi daha çok seviyorum daha keyifli ve leziz gelen bir şey benim için
Ben kahve içiyorum her zaman, çay sevmediğim için hiç içmiyorum çünkü. bazen de buzlu kahve içerim.
Kahve olmazsa olmaz
Kesinlikle
Kahve sahurda çay
Sahurda çay evet en mantıklısı
çayın demı otursun dıye beklerken bır Turk kahvesı ıyı gıdıyor...
Harika gidiyor
Su dışında hiç bi şey içmem
Peki :)
Çay içerim çay candır gerisi heyecan
Üstüne de kahve içerim
Ya kahve en sevdiğim uykumla arama setler örüyor uykumdan ayırıyor beni ben almayayım teşekkürler😂
Elbette tercih meselesi :)
Çay daha güzel gidiyor
Normalde kahve
O değişiyor bazen çay bazen kahve ama iftardan sonra kesinlikle çay
Çayı tercih ediyorum kahve içersem uyuyamam.
Çay olmaz ise olmazım
Genelde çay içiyoruz
Çay seviyorum ama kahveye de hayır diyemem
Çay kesinlikle
Soda su
Çok sade hayata biraz renk kat
Kilo almam lazım zaten kaslarım inmeye başladı ramazanda 😂😂
Almamam*
Çay vazgeçilmez
Kesinlikle
Kahve ☕☕
Nefis oluyor
Çayyy
Erkekler hep çay derler.
Yemek üstüne direk kahve direk gitmiyor kesiyor beni ama çay öyle değil 1 demlik içilir
Genelde çay. Maksimum 1 tane kahve içmişimdir ramazan boyunca.
Ben kahveciyim
Tercihim çay
Çay dinlendiriyor
Çay da kahve de o kadar +soda
Çay ☕️
Çay tabi ki de
Çay tabiiki
Çay..
Çay.