Abim oruç tutmuyorum diye bana "Bizimle yemek yeme, defol git" diyerek küfür etti. Sizin de aileniz böyle mi?

21 yaşındayım benden 3 yaş küçük erkek kardeşimden tut diyerlerine kadar kimsenin kimseye saygısı yok.
Kendimi çok değersiz hissediyorum bu ortamda.
Kadınlara hiç değer kıymet veren yok. Bizleri cinsl obje olarak kocaya verilecek bir eşya olarak namus abidesi olarak görüyorlar.
Annem zaten geri kafalı cahil. Abindir bir şey olmaz diyor babamın ağzı var dili yok cinsten.
Kendimi zavallı hissediyorum. İnsan olduğumu unutuyorum.
Çalışmama izin yok. Kaç defadır sınava giriyorum bu yilda giricem bir turlu 4 yillik tutturamiyorum bu dört duvar arasindan kurtamiyorum. Kazansam bir daha donmemek sartiyla giderdim.
Inthr mı etsem internetten rastgele biriyle sirf evlenip kurtulmak icin kacsam mi ne yapsam.
Ben hic hayatimi yasayamadim ki liseden beri evdeyim ilk cag insani gibi.
Kendime cok uzuluyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Regl oldum 1 hafta kadar tutamicam normalde tutuyorum zaten konuyu nereye çektiniz.
Güncellemeler
+1 yıl
Aslında konu sadece oruç tutup tutmamam ya da bugün abimin bana olan hakaretide değil. Ben zaten ibadetlerimi yapan biriyim sadece kapalı değilim. Sorun kız olduğum için değer görmemem. Gerektiğinde şiddet görmem önemsenmemem. Beni zaten anlayan anladı. Zor zamanlar geçiriyorum ve ne arkadaşım var ne okuyabiliyorum ne anlayan kimsem var. Dörtduvar arasindayim.
Güncellemeler
+1 yıl
Tesekkur ederim hepinize. Evet tek yol okumak.
Abim oruç tutmuyorum diye bana "Bizimle yemek yeme, defol git" diyerek küfür etti. Sizin de aileniz böyle mi?