O dönemler insanlar iri ve uzun ömürlü biz küçüldük galiba bilmiyorum buna ne sebep oluyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Resme bakınca diyorumki bukadar büyük olması aşırı mantıksız geliyor yani bir defa aklıma Hz Muhammed gercekmi diye soru geliyor giydimi den ziyade sizce gerçekmi?
0
2 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Genç develerin boğazlarının altındaki tüylerden dokunmuştur. Sekiz parçadan oluşur. 1,20 cm uzunluğundadır. Bej renktedir.
Fil büyüklüğünde değil ki 2 metre insan görmedin sanirim sen hiç hayatında bide onların oversize giyindiğini düṣün bak mesela rihanna 1.80 boyunda sanirim ama giydigi oversize ceket devasa
Yani peygamber efendimizi baya uzun boylu, uzun ve bol hirka giydigini düṣününce bence gayet normal geldi bana. Bide zaten peygemberimiz insana görede değiṣiyormuṣ yani daha heybetli birinin yaninda dahada heybetli gözüküyormuṣ normal birinin yaninda ise normal gözüküyormuṣ bi aralar öyle okumuṣtum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Peygambermiz bol giyermiş o yüzden geniş duruyo. Ayrıca iride biriymiş.
Açıdan dolayı mı öyle duruyor acaba
evet birde düz zemin ya yayılıyo
Normal o zamanya başka foto baktım o kadar da büyük değilmil
yani olması gerektiği gibidir boyutları
O dönemler insanlar iri ve uzun ömürlü biz küçüldük galiba bilmiyorum buna ne sebep oluyor
Resme bakınca diyorumki bukadar büyük olması aşırı mantıksız geliyor yani bir defa aklıma Hz Muhammed gercekmi diye soru geliyor giydimi den ziyade sizce gerçekmi?
Genç develerin boğazlarının altındaki tüylerden dokunmuştur. Sekiz parçadan oluşur. 1,20 cm uzunluğundadır. Bej renktedir.
Wikipedia verilerine göre 1.20 az değil yani uzunluğu 1.20 ise bir hirkaya göre büyük gözüküyor yinede
Çünkü kendisi hem heybetli hem uzun boyluymuṣ. Bide oversize olunca hirka kocaman duruyor.
Bu kadar büyükse kabeye saldıran fillere tek atmıştır
Fil büyüklüğünde değil ki 2 metre insan görmedin sanirim sen hiç hayatında
bide onların oversize giyindiğini düṣün
bak mesela rihanna 1.80 boyunda sanirim ama giydigi oversize ceket devasa
Maşallah 🙏🙏
Yani peygamber efendimizi baya uzun boylu, uzun ve bol hirka giydigini düṣününce bence gayet normal geldi bana. Bide zaten peygemberimiz insana görede değiṣiyormuṣ yani daha heybetli birinin yaninda dahada heybetli gözüküyormuṣ normal birinin yaninda ise normal gözüküyormuṣ bi aralar öyle okumuṣtum
Bunlar bana niye inandirici gelmiyo
Kurmaca olduğu her yerinden belli
Eski insanlar daha kalibliydi
Valla bende düşünüyorum bu durumu