Sevgilinizin oruç tutup tutmaması sizin için önemli mi?
Önemli
Önemli değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sevgilinizin oruç tutup tutmaması sizin için önemli mi?
Oruç tutmasının veya tutmamasının hiçbir önemi yok, ben onlara takılmam. Asıl oruç tutanlara yâni dinî vazifesini yerine getiren insanlara nasıl bakıyor ve haklarında ne düşünüyor, karışımı çıkıyor yoksa onlara güzel mi bakıyor, ben yalnız buna bakarım.
Cevap
40Cevap
Herkes kendine tutar, o tutunca sevabını bana yazmıyorlar ya
Herkesin özgür iradesi. O yüzden önemli değil. Ben kendime bakarım.
Herkes orucu kendisi için tutar. Başkası için tutmaz. O nedenle önemsiz
Hayır benim için önemli değil zaten dinim yok ben tutmuyorum sevgilimde ister tutar ister tutmaz kendi hayatı
Sevgilim aklı başında bir insan, neyi yapacağına yapmayacağına kendisi karar verecek yaşta. Karışmam o yüzden, önemsiz.
Tutarsa tutma demem, tutmazsa tut demem, adam olsun, beni deli gibi sevsin bana kâfi.
Ben kimsenin oruç tutup tutmamasina ilgilenmiyorum. Kendi bilir
aynen
Hayır önemli değil beni ilgilendirmez benim tuttuğum oruca saygı duysun yeterli
beyni var sonucta karar verebilir ben sadece anca teşvik ederim
Eşimin önemli sevgilimin degil gerci ona gore es sececem tabi eger kafir bir kiz alacaksam zaten yabanci kiz alirim onlar bin kat daha iyi oluyor haliyle
boş tenekesin. alın diye değil kendinin farkında ol diye söyledim. cahilliğini bil ona göre konuş, yerine göre çok ağzını açma.
Hadi ya buna sen mi karar veriyon beyinsiz mahluk sana cahilsin diyecem de onun icin beyin lazim once olmayan beyninle artistlik yapma istersen sen olmayan beyninle akil vermeye kalkiyon bir halt bildigin yok
Anan baban ana baba olmayi bilseydi seni boyle ortaliga salmazdi iste
hayatında bir kere yurt dışına çıktın mi bilmiyorum ama Türk kızları sadakatiyle hanımlığıyla bilinir seni 2 yıla bırakacak gevurlara bin kat iyidir diyorsun. Küfrün alasını ediyorsun birde hala konuşuyorsun.
Sen kendi kültüründeki kızların değerini bil önce.
Tutmuyor ama tutana saygı duyuyor önemli olan bu. Gerisi Allah'la kendisi arasında.
Kimsenin özgür iradesiyle alabileceği kararlara karışmam
Bence herkesin kendi iradesiyle olan bir şey bu bence
Herkesin kendi kararı sonuçta. Saygı duymak gerekir.
Önemli diyenler inshallah bilinci diyorsunuz lafla degil ve o kisiler icin eger kalbiyle önemli diyorsaniz, namazda önemli dir, namusda önemlidir, ahlakta
Din vicdan özgürlüğü
Allah'a kul arasında
Ben karışmam karisamam.
Kendi hayatı kendi kararı
Tutar ya da tutmaz
Saygı duyarım.
Soru şu mantık da oldu aslında o edepsiz diye bende mi edepsiz oluyorum yani hayır
Anlamadım oruç tutmamak edepsizlik mi diyorsun.
yok knk ya yanlış anladın kısaca cevap onun tutması sana günah olmuyor hayır yani
Hayır hiçbir önemi yok insanların dini ve siyasi görüşü ile değil insanlığı ve de vicdanı ile ilgilenirim ben
Kendi tercihi beni ilgilendirmez
Tutar tutmaz, ben buna bir şey diyemem ki
Evet önemli en azından oruç tutacak kadar dinine önem veren biri olmalı
Sevgilimin Müslüman olması önemli benim için 😇 (Müslüman olunca tutacak haliyle)
Bana tutmuyor sonuçta onunla Tanrı arasında
#Mirliva
Allahla kendisi arasında olan bişey ben ne diyebilirim
Maneviyatı da beraber yaşasak hani ne güzel olur tabiki..☺️
Bence tutmaması daha iyi tutunca çok kısıtlıyor kendini
İbadet ALLAH ile kul arasında olan bir şey bence, bu sevgilim de annem de babam da vs. olsa beni ilgilendirmez. 👌
Sence?
Bu onun tercihi. Önemli olsa da tercih meselesi.
tutmadığı için soğumuştum allah korkusu olan birini istiyorum, sonra soğuyup ayrıldım sevfili işlerine bulaşmıyorum artık
Önemsiz. Kendi tercihi. İstiyorsa tutabilir. Ama aynı anlayışı o da bana göstermeli.
Benim için önemli elbette. Allah'ın farz kıldığı bir şeyi terk eden, yarın öbür gün beni hayli hayli terk eder. Sadece bu dünyalık bir eş de istemiyorum
oruç tutmayan birinin seni terk edeceğine inanmak gerçekten çok cahilse bir düşünce. Dünyada müslüman olmayan milyarlarca insan terk mi ediyor yani. oruç tutanda terk etmez diye bir şey yok hem
Müslüman olmayanın Allah'a inancı yok ki Allah'ı terk etsin. Sonuçta müslüman olan biri Allah'ın emirlerini de biliyor, bile bile de terk ediyor, beni mi terk edemeyecek? Sordunuz, cevap verdim, cevap saçmaysa o da sorununuzun saçmalığından kaynaklı. Katılır yahut katılmazsnz, o sizin bileceğiniz iş ancak cahilce gibi bir ibareyle misilleme yapmanız da karşıt fikirlere karşı olan sığ zihniyetinzin bir sonucu. Cahillikse cahillik, ben bununla mutluyum. Size aydın (!) kişiliğiniz ile mutluluklar...😉😉
Sana cahil demedim ki, okuduğunu anlama yetin yok sanırım. Bir kişiyi oruç tutmuyor diye “terk etme” sadakatsizlik yapma ihtimaliyle suçlamak cahilce bir yargı.
İslam hoşgörü dini olduğu için oruç tutmayan terk eder, namaz kılmayan aldatır demek insanları dine karşı kışkırtıyor. Daha doğru bir yaklaşım seç.
Umursamam ama ben oruçluysam orucuma da saygı duymasını beklerim. Karşımda bir şey yiyip içmemeli.
Önemli değil beni ilgilendirmez
Önemli değil beni ilgilendirmiyor
Buluştuğumuz gün tutmasın da😄
Önemli değil kendisi bilir
Kendi tercihi saygı duyarım.
Önemli oruç tutmayan inançsız insanla olmam
o da senle olmaz belli ki
Olmasın çiçek değil
1 gün bile tutmadim ömrüm boyunca
Tutarsa hoşuma gider
Herkesin günahı sevabı kendine
Tutması önemli olursa ki evkenirsek beraber sahurumuzu edip beraber niyetlenmek ve şükretmek isterim
Önemi yok, müslüman değilim zaten
Bana mı tutuyor ne yaparsa kendisine
Kendi kararıdır.
Saygı duyarım.
Tutarsa kendine tutmazsa kendine
Görüşümü belli ederim gerisi onun tercihi..
Dinimize bağlılığı önemli tabi ki
Sevabı bana yazılmıyor niye önemli olsun jdjdjd
Önemli seğil
Allah’la kendi arasında
Herkesin ibadeti kendine.
Onun için cehennemi göze alırdım...
Tutan da kendine tutmayan da keyfi bilir
Herkes kendine tutuyor.
Herkesin orucu kendine Allah için tutmak lazım
Belki oda regl olmuştur
Mazereti yoksa önemli
önemsiz hefkes kendine tutuyor