Ramazan 2 ay Ramazan bitince ilk işiniz ne olacak? kenanonline Takip Et Xper 4 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Deli gibi içicem ben. 😈 Ramazan bitince ilk işiniz ne olacak? Cevapla 17 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
TeomanŞarkısıFenomen Takip Et Guru Yaş: 26 2 ay Ramazan konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ramazan ayının verdiği huzur ve mutluluklar güzel hiç bitsin istemiyorum ben 1 3 Yorumla kenanonline 2 ay O hissi ben alamıyorum Yorumla TeomanŞarkısı 2 ay Sizin kendi iç sorununuz Yorumla kenanonline 2 ay Evet Yorumla
KaanArducc Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 2 ay Tr halkının ozetisin he dhdjdjd ramazanda hocbisey yapmiyonuz ramazandan sonda herboku yapıyorsunuz aw 0 4 Yorumla kenanonline 2 ay Oruç tutmuyorum kardeşim Yorumla KaanArducc 2 ay Alkolde iç o zaman niye takiliyosun Yorumla kenanonline 2 ay Mekanlar bomboş Yorumla KaanArducc 2 ay Hıı tamam öyle desen anlarım Yorumla
YalnızlıkBâki Takip Et Xper 4 Yaş: 18 2 ay Ramazan işimi etkilemedi. Zorla tutuluyormuş gibisiniz. Bir ay sevap işleyip on bir ay günah işlemenin hiçbir mantığı yok 0 1 Yorumla kenanonline 2 ay Ben tutmuyorum tutanlar düşünsün Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Ramazan konusunda 1,7b cevap paylaştı. Benim işim yok 0 2 Yorumla kenanonline 2 ay Barış manken gibi çocuksun burada ne işin var xnnxmss Barış_LonelyForever 2 ay Film teklifi geldi de biz mi istemedik zxczxc
acbirbeypazarı Takip Et Xper 4 Yaş: 20 2 ay spora kosmak 0 29 Yorumla kenanonline 2 ay Spora bende baslicam ya kickbox düşünüyorum Yorumla acbirbeypazarı 2 ay gel beraber dovusek kenan Yorumla kenanonline 2 ay Ben bayana el kaldirmam ki Yorumla acbirbeypazarı 2 ay sporun kadini erkegi mi var kenan Yorumla kenanonline 2 ay Tamam kapisalim o zaman nxdnnd Yorumla acbirbeypazarı 2 ay sana bi cakarsam offline olursun Yorumla kenanonline 2 ay Tam tersi olmasın ama 👻 Yorumla acbirbeypazarı 2 ay yooook Yorumla kenanonline 2 ay Eski boksörüm ama vurduğum gibi felç kalır o yamuk burnun 👽 Yorumla acbirbeypazarı 2 ay cok kırdın beni kenan Yorumla kenanonline 2 ay Beter ol kızıl kafa Yorumla acbirbeypazarı 2 ay noldu niye cephe aldın bfjdkdkg Yorumla kenanonline 2 ay Sevmedim seni Yorumla acbirbeypazarı 2 ay niye Yorumla kenanonline 2 ay Bilmiyorum gıcık bir tipin var Yorumla acbirbeypazarı 2 ay ondan mı takip isteği atmışsın 😵😵😵 Yorumla kenanonline 2 ay Evet Yorumla acbirbeypazarı 2 ay anladım kenancım. Yorumla kenanonline 2 ay Neyse şimdi git basımdan Yorumla acbirbeypazarı 2 ay hoşt Yorumla kenanonline 2 ay Defol Yorumla acbirbeypazarı 2 ay hoştt Yorumla kenanonline 2 ay Hadi o4osPu çocuğu hadi 😂😂 Yorumla acbirbeypazarı 2 ay hoşşştttt Yorumla kenanonline 2 ay Sen hala burada mısın köpek Yorumla acbirbeypazarı 2 ay kenan lise kavgalarını mı özledin yoksa? Yorumla kenanonline 2 ay Ya bi defol allasen Yorumla acbirbeypazarı 2 ay uğraşacaktım da çok kalitesizsin sarmadı hddkdkg baiiii Yorumla acbirbeypazarı 2 ay o planarya kaşların ve şişko yanaklarınla bana bunu diyebilmen ilginç. 😛 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ramazan ayının verdiği huzur ve mutluluklar güzel hiç bitsin istemiyorum ben
O hissi ben alamıyorum
Sizin kendi iç sorununuz
Evet
Bayram tatlısı yemek.
Tr halkının ozetisin he dhdjdjd ramazanda hocbisey yapmiyonuz ramazandan sonda herboku yapıyorsunuz aw
Oruç tutmuyorum kardeşim
Alkolde iç o zaman niye takiliyosun
Mekanlar bomboş
Hıı tamam öyle desen anlarım
Ramazan işimi etkilemedi. Zorla tutuluyormuş gibisiniz. Bir ay sevap işleyip on bir ay günah işlemenin hiçbir mantığı yok
Ben tutmuyorum tutanlar düşünsün
Benim işim yok
Barış manken gibi çocuksun burada ne işin var xnnxmss
Film teklifi geldi de biz mi istemedik zxczxc
Aralıklı oruca başlayacağım
Dışarda kahvaltı yapmak
O da güzel
Hiç bitmemesini istiyorum
Dışarda bi kahvaltı
Hiçbir şey
Yemek ve içmek
Rutinime dönmek
aynı
Tatlı yemek
Evlenicem
Tatile gideceğim 😌
spora kosmak
Spora bende baslicam ya kickbox düşünüyorum
gel beraber dovusek kenan
Ben bayana el kaldirmam ki
sporun kadini erkegi mi var kenan
Tamam kapisalim o zaman nxdnnd
sana bi cakarsam offline olursun
Tam tersi olmasın ama 👻
yooook
Eski boksörüm ama vurduğum gibi felç kalır o yamuk burnun 👽
cok kırdın beni kenan
Beter ol kızıl kafa
noldu niye cephe aldın bfjdkdkg
Sevmedim seni
niye
Bilmiyorum gıcık bir tipin var
ondan mı takip isteği atmışsın 😵😵😵
Evet
anladım kenancım.
Neyse şimdi git basımdan
hoşt
Defol
hoştt
Hadi o4osPu çocuğu hadi 😂😂
hoşşştttt
Sen hala burada mısın köpek
kenan lise kavgalarını mı özledin yoksa?
Ya bi defol allasen
uğraşacaktım da çok kalitesizsin sarmadı hddkdkg baiiii
o planarya kaşların ve şişko yanaklarınla bana bunu diyebilmen ilginç. 😛