Ramazan Ramazanın ilk günü ne yapıyorsunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Detay aşağıda xnjs Yataktan çıkmadım Evdeyim Çalışıyorum Geziyorum Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Ramazanın ilk günü ne yapıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
65412 Takip Et Xper 7 Yaş: 109 , eic 92% +1 yıl bu gün izinliydim oruçta değildim evde yattım uyudum yalnız yaşıyorum bir çay koydum birde tahinlı ekmek aldım yanına da yoğurt aldım karnımı bu şekil doyurdum 0 0 Yorumla
ItallianMan Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 46% +1 yıl 10 saattir oruç oruç sıcağın altında geberdim eve zor attım kendimi şu an ağzımın içi yanıyor susuzluktan 0 0 Yorumla
benbisibikmiom Takip Et Xper 4 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Her zamanki gibiyim havalar ısındığı için biraz daha çok dışarı cikiom tek fark o 0 0 Yorumla
54srp Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Evdeyim. Uyumamak için direniyorum. Sadece uykum var onun dışında çok şükür zorlanmıyorum. 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl iftar sayacını kontrol ediyorum 🥺 0 0 Yorumla
Serdarium Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 59% +1 yıl sabahtan beri yatıyorumakşam iş bekler 😏 0 0 Yorumla
BuzlarTrileçesi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 50% +1 yıl Hastayım ve dışarı çıkmak zorundayım şu an 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
bu gün izinliydim oruçta değildim evde yattım uyudum yalnız yaşıyorum bir çay koydum birde tahinlı ekmek aldım yanına da yoğurt aldım karnımı bu şekil doyurdum
10 saattir oruç oruç sıcağın altında geberdim eve zor attım kendimi şu an ağzımın içi yanıyor susuzluktan
Her zamanki gibiyim havalar ısındığı için biraz daha çok dışarı cikiom tek fark o
Evdeyim.
Uyumamak için direniyorum. Sadece uykum var onun dışında çok şükür zorlanmıyorum.
iftar sayacını kontrol ediyorum 🥺
Yemek ve yemek uyumak bide sınavlar
sabahtan beri yatıyorum
akşam iş bekler 😏
Hastayım ve dışarı çıkmak zorundayım şu an
Çalışıyorum ne olsun
Oruç tutmuyorum
Yatıyore
evdeyimm oturuyorum
bütün gün çalıştım..
Disardayim sen knk
Evdeyim