Ramazan Ramazan ayının ilk günü oruçla aranız nasıl? Kawasaki_Ninja Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Oruç Pide kuyruğuna evden kim girecek? Ramazan ayının ilk günü oruçla aranız nasıl? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 47 1 yıl Sıkıntı yok, gayet iyi gidiyor. Pide sırasına küçük oğlum girecek. 2 0 Yorumla
TeomanŞarkısı Takip Et FenomenGuru Yaş: 27 1 yıl Ramazan konusunda 2,5b cevap paylaştı. Saat daha erken millet günlerce aç Susuz deprem göçüğü altında kaldı Rabbim ibadetin karşılığını verir 1 0 Yorumla
neptuno Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 94% 1 yıl İyi gidiyor Allah herkese kolaylık versin ibadetini kabul etsin. Bizim evde pide kuyruğuna gerek kalmıyor Allah'tan :) 1 0 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Şükür güzel gidiyor. Yakınımızdaki pide fırını kapatıldığı için dolayısıyla uzak olana ben gideceğim. 1 0 Yorumla
Gizemmmmmli Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl şu an iyi ama fğn daha yeni başladı akşama bir kaç saat kala hala aynı modda olursam spor yapmayı düşünüyorum 1 0 Yorumla
StarWarsPrensesi Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Şu anlık iyi gibi sanki 😀Pide de kuyruk oluyor mu ki 🙄 2 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Ramazan konusunda 1,7b cevap paylaştı. şu an tutmuyorum o yüzden de normal geçiyor. sitede takılıyorum. sadece 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Babam sıcak sıcak alıp gelirdi.. ben pastane pidesi seviyorum diye onu da alırdı sonuç bir sürü ekmek.. öyle olsun isterdim 1 0 Yorumla
bulletproof6767 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 1 yıl Oruçla aram iyi son saat zorluyor pideye kardeşim gider 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sıkıntı yok, gayet iyi gidiyor. Pide sırasına küçük oğlum girecek.
Saat daha erken millet günlerce aç Susuz deprem göçüğü altında kaldı Rabbim ibadetin karşılığını verir
İyi gidiyor Allah herkese kolaylık versin ibadetini kabul etsin. Bizim evde pide kuyruğuna gerek kalmıyor Allah'tan :)
Şükür güzel gidiyor. Yakınımızdaki pide fırını kapatıldığı için dolayısıyla uzak olana ben gideceğim.
şu an iyi ama fğn daha yeni başladı akşama bir kaç saat kala hala aynı modda olursam spor yapmayı düşünüyorum
Şu anlık iyi gibi sanki 😀Pide de kuyruk oluyor mu ki 🙄
şu an tutmuyorum o yüzden de normal geçiyor. sitede takılıyorum. sadece
Babam sıcak sıcak alıp gelirdi.. ben pastane pidesi seviyorum diye onu da alırdı sonuç bir sürü ekmek.. öyle olsun isterdim
Oruçla aram iyi son saat zorluyor pideye kardeşim gider
Şükür iyi gidiyor
Tuttuk işte Allah kabul etsin
Hastayım ölecem
Hiç sevmiyom Allah afetsin
İyiyiz iyi
Orucsuz dinsizim cok sukur